buna ziua
am si eu o problema la care caut un raspuns
in timp ce faceam dragoste cu prietena mea s-a rupt prezervativul
si varful lui cred ca a ramas inauntru pentru ca nu l-am mai gasit
ce urmari pot fi si cum sa procedez
am de gand sa o duc la medic
multumesc anticipat
:)))) mai copii, prezervativul, cind si daca se rupe, nu e decit o gaura care se formeaza in balon, nu se poate rupe tot virful. Sa faca domnisoara o spalatura amanuntita, ca sa fie sigura, in baie lungita.
La doctor tre sa mearga, daca nu ia anticonceptionale si nu aveti la zi testul de SIDA.
Toulouse, la ville rose
Si eu zic la fel, ca un control este cel care va va aduce linistea. Sper sa fie totul ok.
Nana Motoc
SA-si ia un irigator de la farmacie si sa se spele daca este inauntru trebuie sa iasa ,mi s-a intamplat si mie asta bine ca mi-a ramas prezervativul cu totul inauntru dar l-am gasit dupa aproximativ o ora de cautari prin camera
,daca nu sa mearga la un doctor dar nu imi pot imagina cum s-a rupt prezervativul ala ,doar capul prezervativului,nu cumva s-a gaurit doar?ce lipseste din el?![]()
te rog daca tii la ea nu o pune sa faca spalaturi vaginale sau altceva duc la infectii mai bine mergeti la un ginecolog sa va spuna ce e de facut ,trebuia luata pastila care actioneaza in 72 de ore
pierdut prezervativ. gasitorului recompensa.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
p.s. desi sunt barbat... nu cred ca spalaturile vaginale duc la infectii. altfel nu ar mai fi recomandate de medici.
quote:
Originally posted by ionasiu
te rog daca tii la ea nu o pune sa faca spalaturi vaginale sau altceva duc la infectii mai bine mergeti la un ginecolog sa va spuna ce e de facut ,trebuia luata pastila care actioneaza in 72 de ore
ady