probleme sexuale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

pai in primul rand sa ia un Postinor!! (pilula de a doua zi)Asta se da (dadea) la farmacie fara reteta,sa nu mai stea mult daca nu vrea sa iasa cu oki

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Spalaturile vaginale nu duc la infectii.

Nu cred ca a ramas nici o bucata de prezervativ inauntru, caci prezervativul se mai rupe, dar nu am auzit de prezervativ care s-a sectionat. In orice caz, pentru linistea tuturor, pune-o sa cerceteze singura interiorul, ca vaginul ala nu e chiar gaura neagra.

In ceea ce priveste celelalte riscuri, doctorul e cea mai buna recomandare. Daca nu aveti curaj si nu indrazniti, incercati macar Postinor (daca mai aveti timp). Bafta !

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

[quote]Originally posted by joxy

pierdut prezervativ. gasitorului recompensa.

Cu respect,
G.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai fete, nu vedeti ca omul a patit beleaua pe 2 mai? De atunci pana acum cred ca a rezolvat cumva.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cred ca inca il cauta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

subiectu' asta apartine cumva de okii vineti?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

quote:
Originally posted by chatonel

:)))) mai copii, prezervativul, cind si daca se rupe, nu e decit o gaura care se formeaza in balon, nu se poate rupe tot virful. Sa faca domnisoara o spalatura amanuntita, ca sa fie sigura, in baie lungita.
La doctor tre sa mearga, daca nu ia anticonceptionale si nu aveti la zi testul de SIDA.

Toulouse, la ville rose

Mey chatonel daca-ti spun ca si mie mi s-a intamplat o data chestia asta n-o sa ma crezi. Numai ca noi am gasit imediat varful prezervativului buclucas. Nu-ti spun ce stres aveam, dar ne-am si amuzat copios de haioasa intamplare.
Lui mihair9 i-as recomanda sa se duca la un medic totusi, asa ptr. linistea lor.

Mergi la inceput