Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Crismir...tu te referi la dental hygenist? Pentru asta se merge 4 ani la scoala..si fac destul de multi bani!
Baietelul meu a mincat brinzica de la Costco (imi scapa numele se gaseste la frigidere sub forma de batoane...punga are doua tipuri de brinza inauntru), iaurt de la Stonyfield si cottage cheese.
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Sanca spune:
Crismir, daca te referi la dental hygenist, se face scoala serioasa, si in unele state sant lista de asteptare ca sa intrii in scoala (un an, doi) si costa de te ustura. Dar cand termini scoala faci bani frumosi.
Daca te gandesti la DA (dental assistant) sau RDA (register dental assistant) atunci scoala e numa de vreo 6 luni si se poate gasi sa o faci si gratis, te costa numai license fee pentru Xray plus manualele.
CRISMIR spune:
ok ,SANCA si KIM va multumesc ...eu stiam de 10 luni,nu stiu exact care dintre ele este,dar cineva care mi-a povestit mi-a spus ca faci doar curatire de dinti ,sau asa ceva?!...si de aceea e asa scurta scoala...si daca ai acte costa in jur de 1500$ daca nu in jur de 9000$...stiti de asa ceva?...adica ma intereseaza denumirea ca habar nu am de ce sa ma interesez exact?...va multumesc mult oricum de raspuns!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Siminaf spune:
M-as mira ca ownerii sa aiba intr-adevar probleme cu plata chiriilor! Si cei unde stam noi acum, si pe unde am mai fost cind cautam locuinta/job, toti faceau credit check, adica checkuiau credit history-ul, ca sa fie siguri ca respectivii tenanti isi pot plati chiria. Iar daca nu se "califica", aleluia!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
kim222 spune:
Crismir...uite pentru dental hygenist programele din Florida. Ii poti suna si intreba toat eamnuntele..dar scrie clar minim 2 ani ..maxim 4...
Edit: diferente... enorme...asistent de stoma ,asista stomatologul, scoala putina sau deloc (cu mult noroc te poti califica la locul de munca), salariu 10-12$/ora.
dental hygenist-se ocupa de igiena dentara, scoala mai multa...dar salariu mediu 71,200/an....uite aici :http://swz.salary.com/salarywizard/layouthtmls/swzl_compresult_national_HC07000037.html
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Sanca spune:
uite aici mai multa informatii si Q&A despre Dental Hygenist
http://www.allalliedhealthschools.com/faqs/dental_hygiene.php
sinzi_ana spune:
Ma doare capul de mor...ce sa iau sa imi treaca repede???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
antinevralgic algocalmin fasconal
sau tylenol
advil
sau: baie de aburi la cap, sub prosop, cind fierbe apa dai focul mic si tii putin capul, pina transpiri - transpiratia elimina toxinele
sfat general: bea fffff multa apa (2l zilnic)
PS: si Tatal nostru, de 20 de ori la rind
sa nu te fi deochiat careva!
corinadana spune:
Ptr apartment manager nu ti trebuie calificare ci doar o experienta in spate. Este cam greu de facut asta ptr ca de undeva tr sa incepi.Ori incepi cu ceva mic la care poate nu ti cere experienta.
Un ilegal nu poate inchiria un apartament. Compania ce detine cladirea ruleaza creditul ptr orice aplicant sau co-aplicant. Ilegalului nu are ce i rula.Poate sa mearga vreo smecherie in zonele in care nimeni nu prea vrea sa inchirieze.
Uneori se merita! Depinde de companie. Noi am prins niste patroni super. Ne ajutam reciproc. Noi le salvam bani, ei ne platesc bine. Si in acelasi timp am o gramada de timp liber in care ma pot ocupa de Raluca.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
nematics spune:
Michelle,
din ziarul Ziua:
ROMANI RETINUTI IN SUA
Doi romani au fost arestati de autoritatile americane pentru angajari ilegale de imigranti. Los Angeles Times relateaza, in editia electronica, ca un roman a fost arestat in baza unor acuzatii care includ spalarea de bani. Cel de-al doilea roman arestat este Robert Adrian Porcisanu, pe numele caruia, in statul North Dakota, au fost emise 12 acuzatii.