Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina in zone rele owner ii au probleme cu incasarea chiriilor. De multe ori se ajunge si la evacuare.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pentru fetele din L.A. si imprejurimi, vinerea asta ruleaza "Moartea Dl. Lazarescu" la Laemmle's Music Hall 3 pe Wilshire cu Doheny. Mai multe detalii gasiti la http://www.laemmle.com/viewmovie.php?mid=2083

Si programul in continuare:
5/12- Music Box- Chicago
6/02- Belcourt- Nashville
6/09- Cinema Arts- Huntington
6/16- Ritz- Philadelphia
6/23- Broadway- SLC
6/23- Clev. Inst of Art- Cleveland
6/30- Lumiere- San Fran
6/30- Act- Berkeley
7/7- Dobie- Austin
asta luat de la http://www.tartanfilmsusa.com/pg_films_detail.asp?txtQuickSearch_FilmTitle=%7BDC2E5D99-5D31-4FEB-899F-EFE1126E760E%7D

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Eu nu indemn pe nimeni sa lucreze ilegal, insa cunosc persoane care au lucrat ilegal( romani, bulgari,sarbi), de fapt erau ilegal aici.Au fost prinsi, au primit o hartie cum ca tre' sa se prezinte in fata unui judge ptr ordinul de deportare, insa au fost lasati liberi si bineinteles ca au disparut, neprezentandu-se la nici un court.....sunt tot aici, nu au fost deportati. Iar cei ce s-au prezentat, guess what? Au primit ordinul de deportare, avand la dispozitie o perioada de timp sa paraseasca tara....liberi pe strazi...Logic ca au disparut, ca doar nu erau fraieri sa plece.... Poate ca au fost norocosi.

Eu am condus cu carnetul din Ro, vreo 6 luni, pana l-am luat p'asta de aici,insa sotul e vinovat, el m-a convins....lol....oricum, am condus tot timpul cu el in dreapta, insa neavand learner's permit...habar n-aveam de repercusiuni...

In Tallahassee,Florida la community college ptr dental hygienist se fac 2 ani de scoala( cumnata mea este dental hygienist), totul costa $10.500(cursuri,instrumentar,asigurari,cotizatii la uniunea dentistilor....sunt o groaza....) Nu sunt admisi decat 30 de studenti, si anticipat tre' sa iei cursuri de engleza, mate, chimie, anatomie si fiziologie, psihologie si parca atat...Intra pe site-ul unui community college si poti afla mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ruxij, mersi pentru info. da' cam tot 2 luni o sa invat si eu, ca pana in octombrie/noiembrie nu mai e chiar asa mult timp.

intreba cineva de gre. gre-ul e pentru masterat/doctorat si se cere mai de toate facultatile. exista si subject gre, asta e pentru o materie specifica, de ex. mate, fizica.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

stiti cumva ce conditii sunt ca sa-ti poti face o afacere in sua in situatia mea viza H4 - fara SSN ? trebuie neaparat schimbata viza ca sa-ti faci o afacere? ma gandeam ca in cazul meu cu diploma de cosmetologist poate as putea sa-mi inchiriez un scaun intr-un salon sau asa ceva. aveti idee? ( inca 6 luni si ma ia depresia de la nelucru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

cu viza H4 nu ai drept de lucru!

pentru afacere iti trebuie viza de business
te duci la ambasada US din Romania si o ceri
pentru asta trebuie sa ai toate documentatiile: sediu, bani in banca, scopul actiunii etc

singurul lucru pe care il vad ca-l poti face e sa te inscrii studenta undeva, asta iti va da dreptul de lucru in campus

ceva de lucru pe internet pentru o tara care nu e america nu gasesti?

o companie din India, de ex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

as vrea sa va intreb si eu ceva:

a fost vreuna dintre voi in situatia de a naste curind dupa ce a aterizat in State (California) iar copilul a obtinut cetatenie? aveti cunostinta sa existe vreo clauza ca parintii trebuie sa fie in State cu cel putin 6 luni inainte de a se naste copilul?

MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

liris, stiu pe cineva care a venit prin luna a 6-a si a ramas sa nasca. copilul a obtinut certificatul de nastere fara nici o problema. nu am auzit de cele 6 luni sa fii aici inainte de nastere. singura problema e sa te accepte compania cu care zboara viitoarea mama, ca daca e prea inaintata sarcina nu o lasa sa plece.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu o sa fie nici o problema, nu te intreaba nimeni de cand esti in US, iti dau certificatul de nastere care e "proof of citizenship" si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sar'na Josefine!
pina in saptamina 28 am inteles ca e ok. dupa aceea incep problemele.

dar azi aparuse ideea asta ca trebuie sa fii cu 6 luni ianinte de nastere.
eu am mai citit azi tot felul de legi, dar amendamentul 14 pare clar si fara dubii: oricine se naste pe teritoriul US devine cetatean cu exceptie copii ambasadori si mai erau ... niste categorii care nu intra in discutie ...:)

Mergi la inceput