Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liris, si de o zi daca esti venita in us, copilul tot cetatean american va fi, nu-ti fa probleme.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multam frumos Ruxij si Josefine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Michelle, tu unde locuiesti, in oras mare sau mic?
Ti-am mai povestit, stiu multe tipe care s-au batut cu viza H4, cele mai simple solutii sunt viza de student si facutul de copil, pe care la un moment dat tot il vei avea, la fel de bine poti sa il ai acum si cand vei putea lucra copilul va fi marisor, numai bun de dat la gradinitza.
Alte idei ar mai fi pe stilul you never know; cauta ceva pe craigslist, eu mi-am gasit de exemplu si am fost multumita (afara de momentul in care la intrarea intr-o firma mai smechera imi cereau ID si eu ma prezentam ca fiind de la firma X si ma legitimam cu pasaport romanesc, mi-a tremurat fundu vreo saptamana si m-am dus urgent sa imi iau carnet). Am parasit slujba asta care ma platea ridicol de bine de frica, dupa vreo 3 luni; prietena mea americanca mi-a zis ca am fost fraiera, ca nu riscam nimic, dar acum stii bine cum e...
Aplica la joburi de teaching, nu se stie niciodata. Si mai sunt vizele H2B, sunt parca niste firme din Cluj care intermediaza vizele astea, bineinteles poti sa nimeresti rau, dar daca nimeresti bine si iti proceseaza apoi viza H1?!
Concluzia mea e ca romancele sunt cele mai tari si nu se dau batute, nene. Fostii mei colegi chinezi au unul GC si unul e cetatean si nevestele lor stau acasa, in schimb imi subliniaza mie ca beau cafea de 1 un dolar 25. Gata, tac, ca devin rasista [:-)]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

la 20 de minute de seattle .

Mergi la inceput

Si mai e voluntariatul, dar eu am nimerit rau, era o bitch scuzati care se uita la mine parca as fi fost bin laden in persoana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de ajungi de 2 min pe teritoriu US si nasti copilul e cetatean.. sunt destule cazuri cand mame gravide trec granita ilegal din mexic, in deajuns sa fie pe pamant us si nasc, si copilul e cetatean, chiar la TV se discuta problema asta aseara, ca nu e drept dar asta e viata

quote:
Originally posted by liris

as vrea sa va intreb si eu ceva:

a fost vreuna dintre voi in situatia de a naste curind dupa ce a aterizat in State (California) iar copilul a obtinut cetatenie? aveti cunostinta sa existe vreo clauza ca parintii trebuie sa fie in State cu cel putin 6 luni inainte de a se naste copilul?

MULTUMESC!

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor va multumesc la toate pt info,...acum ramane sa vad aici in zona ce gasesc exact...am ramas putin dezamagita pt ca sunt materii care eu nu le-am agreat niciodata,de parca nu as fi stiut ca astea trebuie,dar speram sa gresesc...eu am facut la greu mate,fizica si altele tehnice...urasc biologia si chimia..dar sa vedem ca daca merita,oi invata si astea cumva.

Fetelor, de chirii,eu va zic din proprie experienta ca am stat in zone super bune,aproape de ocean(cea mai scumpa zona pt Florida,cu cat esti mai aproape de apa cu atat e mai scump) si fara acte in diferite comunitati...si stiu si alte persoane care stau...e adevarat ca nu se paote oriunde,dar exista multe care te accepta si fara ssn...ma repet,cred ca e si in functie de stat.

si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Din ciclul "fiecare cu ce-l doare" vin si io cu o intrebare: are cineva wireless laptop, cum functioneaza si mai ales cu va conectati la internet, trebuie cumparat abonament sau o cartela?

Multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Laura, am eu, dar nu stiu cum functioneaza:))
De fapt trebuie sa iti cumperi un wireless card de la orice magazin din asta care are computer accessories. Dupa aia trebuie sa ai un CD de la internet provider cu care sa setezi wireless network.
Suntunele computere care au cardul ala "built in", adica nu e nevoie sa il cumperi tu, vin deja cu el. Asa e al meu.
Daca te afli intr-un loc in care e o retea wireless, computerul o sesizeaza si te poti conecta la ea (daca e publica, daca e securizata nu poti, trebuie parola).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Din ciclul "fiecare cu ce-l doare" vin si io cu o intrebare: are cineva wireless laptop, cum functioneaza si mai ales cu va conectati la internet, trebuie cumparat abonament sau o cartela?

Multumiri!

Tiza, depinde.
Situatia cea mai banala este asa: ai laptop cu placa de retea wireless, adica te conectezi la net EXACT la fel ca si cu placa cu fir. Ai in casa un modem (ce iti baga in casa comcast, verizon si altii asemenea), langa el un "router" wireless, langa care vii cu placa wireless din laptop. Poti sa folosesti si conexia cu fir in acelasi timp. Ideeea e ca datorita acelui router calculatorul tau se leaga la retea fara fir (firul e inlocuit cu unde radio). Atentie: parolati reteaua wireless facuta in acest fel, ca altfel intra si vecinii pe internet (6 luni am folosit conexia fostilor vecini, sa le dea dumnezeu sanatate).
Cazul mai rar intalnit este asta:
http://www.verizonwireless.com/b2c/mobileoptions/broadband/serviceoverview.jsp
deci cum s-ar zice vezi netul prin reteaua de telefonie mobila.
Tu in ce caz esti?
Edit: ce zice ruxij e cazul 1.

Mergi la inceput