Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Takacs spune:
Lia, hai ca-i misto! Dar e bine ca ai, vreodata poate iti trebuie.
Tiza, ai nimerit-o, io vreau cazul ala mai rar. Adica e pt sotul meu care e mobil toata ziua.
Asta care l-am vazut eu are deja cardul ala in "dansul". Ma duc sa ma uit mai bine Verizon.com sa vad ce scriu aia.
Mutlumesc dragelor!
Laura Takacs spune:
Ptiu, ce scump e abonamentul si mai vor sa te si muti cu ei cu vocea! Io am Cingular si reducere prin companie, nu stiu ce sa fac. Ma mai documentez.
Tiza, cand dezertasi la canadieni? Vii inapoi sau ramai acolo?
Llaura spune:
Tiza, foarte probabil laptopul pe care l-ai vazut tu are in el un card pt cazul 1 (deci placa de retea aka NIC, network interface card). Conexia de care vrea sotul tau cel mobil este mai putin folosita deocamdata si (poate) foloseste echipamente mai putin standardizate. Cardul care iti tb tie nu e NIC, ci modem. Sfatul meu (fie ca am dreptate mai sus, fie ca nu) este sa cumperi serviciul cu echipament cu tot, se rezolva mai usor eventualele probleme. Foarte posibil sa nici nu iti vanda serviciul fara echipament.
Llaura spune:
Dezertai sambata trecuta si nu mai vin, gata.
Da-le un tel la cingular, ca poate au si ei serviciul asta, e nou si cool, de aia costa mult.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Llaura
in schimb imi subliniaza mie ca beau cafea de 1 un dolar 25. Gata, tac, ca devin rasista [:-)]
Adica e prea scumpa, sau e prea ieftina?
sinzi_ana spune:
Si al meu are wireless ...
Si cand mai suntem pe drum in apropiere de benzinarii mai gasesc cate o retea wireless si pot sa ma conectez la net...la hotel iar daca iti iei laptopu (eu mereu il iau) ai net prin wireless (gratis sau platesti o suma mica)...
Si eu am folosit de la vecini (sa le dea si la ai mei sanatate) netul pana au venit cei de la comcast...
Numai ca am inteles ca e destul de riscant si pt tine, ca pot sa iti intre in comp (ca esti in retea cu ei) si sa iti citeasca parole...asa ca nu face comparaturi online!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
nematics spune:
anunt si eu schimbare de adresa - ma mut la loc la Obor!!
dar voi semna condica aici, daca ma mai lasatzi!!!
am si eu chestie in laptop, wireles, si acum a inceput sa devina enervant sa-l deschid in loc public pe linga vreo retea ca ca tot incearca sa se bage ba unii ba altii in calculatorul meu (al meu mai e si setat sa fie server in retea, asa ca e recunoscut imediat, oriunde m-as duce cu el);