Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu se aproba fara completarea AR-11

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu luam net pe la vecini pe Mac...sa-l vad si eu pe ala care imi intra in calculator fara voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nematics, drum bun, si asteptam impresii din RO . ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Iuliana cand schimbi steagu?

Vreau si io in Romania!!! Imi e si dor de acasa, si de prieteni si de familie...dar cel mai tare sunt tare nervoasa...
Ca socrela s-a dus la banca s-a interesat la o "prietena" care lucreaza la banca unde avem noi inca bani prin conturi si dobitoaca (ca altfel nu pot sa ii spun) i-a dat toate informatiile despre ce si cat avem prin cont!!!!
E posibil asa ceva??? Doar in Ro, bineinteles...
Imi vine sa ma duc sa o iau pe desteapta aia de ciuf...nu stiu cum sa ii fac reclamatie...
Plus ca am lasat-o tot pe socrela (pana acum nu am vb de rau ca citeste si ea pe DC - dar acu nu mai pot...sa citeaasca si ea!!!) sefa la inchirieri pe apartament si pana acu se face ca chiriasii nu platesc... si ne mai cere si bani ca au datorie la intretinere, da' nu vrea sa ii dea afara...
Sunt verde...si cand aud de soacre...mi se ridica paru in cap....

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Nu se aproba fara completarea AR-11

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI naspa cu soacrele

Cum a fost in Tampa,te-ai intors?Ai reusit sa te plimbi?

IULIANA drum bun!...nu te mai intorci aici?

si noapte buna fetelor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

Nematics, drum bun, si asteptam impresii din RO . ..

Sanca, multumesc mult! Impresiile ti le pot da de pe acum ca deabia am venit din RO in iarna!

Dar am sa incerc sa postez pentru voi o relatare fidela, de pe acolo, un jurnal!! Sinzi, plec pe 16, acum.

Cris, nu vezi ca nu stii ce te-asteapta miine, dapoi mai incolo? Nu stiu ce-o sa fac mai departe si pe unde ma mai poarta soarta.

Pina atunci imi scot pirleala pe-aici, de trei zile bintui prin canioanele din jur! Am invatat sa folosesc frinele de motor (alea cu #1, #2 si overdrive on/off) si acu' ma dau cu mashinutza prin canioanel; noroc ca-s chiar pe linga mine, pe la 5-6 o sterg din birou, iau un canion-break, si pe la 8-9 sunt inapoi.
Luni am fost in Poudre Canion si Rist Canion, Marti - Big Tomson River Canion - Estes Park - intrarea in Rocky Mountains National Parj - apoi Glenn Heaven Canion si acasa, miercuri am sarit ca am avut treaba dupamiaza, dar azi am taiat-o iar prin Eagle Canion si de acolo m-am intors prin Rist Canion, unde pasul cel mai sus e la 2550 m.

Asa de relaxant e ca incepe sa-mi para rau ca pina acum am stat doar intre 4 pereti dar asta e, nici nu as fi avut puterea psihica sa conduc - acum am inceput sa ma simt un pic mai bine.

Pina ma-ntorc la Bucuresti, unde chiar daca nu esti depresiv, devii urgent!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Iuliana, drum bun! Te muti la Obor?:((( plang si mai tare ca eu am locuit in zona D-na Ghica, putin mai sus...Vreau si eu acasa....:(
Sanziana, bucura-te ca macar nu o ai langa tine tot timpul pe soacra....Foarte ciudat ca i s-au oferit asha informatii la banca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cryssa29

Iuliana, drum bun! Te muti la Obor?:((( plang si mai tare ca eu am locuit in zona D-na Ghica, putin mai sus...Vreau si eu acasa....:(
Sanziana, bucura-te ca macar nu o ai langa tine tot timpul pe soacra....Foarte ciudat ca i s-au oferit asha informatii la banca...

Never give up a dream!

Cryssa, nu ma mut, acolo stau! Cind nu umblu prin lume!

Da promit sa fac poze de la Doamna Ghica, daca-mi spui unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Iuliana, mersi tare mult, insa mie nu-mi lipsesc pozele, ci familia, prietenii....poze am si nici nu ma uit la ele ca ma apuca plansul....am mai lasat si un catel....scumpul meu Bijou...:(((....ia uita-te la ea( la mine)....a apucat-o iar plansu'....Btw, am zis D-na Ghica ca pct de repet...am locuit mai sus o statie, dupa pod......Acolo am copilarit...
Stiu ca esti calatoare....am tot citit si am retinut ca faci "naveta" Ro-USA,USA-RO( nush daca-i cuvantu' potrivit,sry).
Drum usor si fara peripetii....Ai grija cu inundatiile pe acolo.....

Mergi la inceput