Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 14
silvia_popa spune:
Fetelor, cum se procedeaza cand iti expira viza si vrei sa o prelungesti fara a pleca in Ro pentru asta?Ca am dat email la consulat aici, dar nu raspunde nimeni, of course
sinzi_ana spune:
ce dati la copiii cand vomita? al meu a vomat toata noaptea ceva galben...spune ca il doare stomacul capul si spatele...
i-am dat pepto bismol dar l-a vomat..
nu stiu ce sa ii mai fac...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
adrienne12 spune:
Iuliana o sa-mi lipsesti. Sper sa ne tii la curent cu situatia din Ro. Si mie mi-e dor. Daca nu era forumul asta cred ca ma suiam pe pereti. Mie cind vin in tara mi se pare idilic pt. ca o tin numai in chefuri si vizite si cu mici exceptii cind am avut de alergat cu niste hirtii totul s-a rezolvat rapid cu spaga si pilele corespunzatoare deci nici cu asta nu m-a durut capul. Mi-e dor insa de parfumul de tei, de mirosul florilor, de pomii infloriti din dr. taberei (eu am stat la favorit), de un anumit zarzar… am in minte aroma aerului dupa o ploaie… aici nici daca merg pe jos (in rarele ocazii cind se intimpla) teii nu miros a nimic si nici florile din florarii… mi-e dor sa merg pe jos. Va rog sa ma credeti cind vin in bucuresti pur si simplu hoinaresc haihui pe strazi oride cite ori am ocazia
Ann Marie spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
ce dati la copiii cand vomita? al meu a vomat toata noaptea ceva galben...spune ca il doare stomacul capul si spatele...
i-am dat pepto bismol dar l-a vomat..
nu stiu ce sa ii mai fac...
Sinzi, Radusi David
David
De regula aici, nu se prea dau medicamente la copii cand vomita. Ii dai multe lichide(inghitituri mici si dese) ca sa nu se deshidrateze ( cele mai recomandate in cazurile astea sunt popsicle sau de la pedialyte acele frezer pop, ptr ca se sug, lichidul ajunge in stomacel in cantitati mici si sansele sa ramana acolo sunt mai mari).
Nu il forta cu mancarea, daca nu vrea sa manance, lasa-l pana isi revine si v-a cere el.
Daca vezi ca nu isi revine deloc, du-l la dr (sper sa nu fie nevoie).
Si eu am patit acum 2 sapt cu fetita mea cam acelasi lucru, am dus-o la dr si cam astea au fost recomandarile.
Insanatosire grabnica!
Roxy(mama) si Annie(bb)
http://community.webshots.com/user/niceroxy
adrienne12 spune:
Sinziana imi cer scuze ca te intreb dar nu pot sa ma abtin… nu imi imaginam ca ac. forum poate reprezenta interes pt. persoane mai in virsta. Eu cred ca sint una dintre cele mai in virsta de pe forum si marturisesc ca am f.putine topice care ma intereseaza. Intre altele eu citesc acest forum pt. ca imi potoleste dorul de tara si ca sa aflu cum mai e viata in ro. Dupa faptul ca socrela ta s-a dus la banca sa se intereseze de bunastarea voastra pare genul amator de telenovele si cancanuri… intrebarea mea e… oare chiar si posteaza?
ocebine spune:
Adrienne....vino o tura la mine in cartier...sint numai tei infloriti si parfumati... vechi asa de vreo 50 de ani (si sint alergicaaaaaaaa la tei si stranut constant si imi curg lacrimi si tin geamurile inchise pina se duc florile). Noi jumulim teii din cartier ca sa ne facem stoc de ceai. Mai am si duzi in dotare (d'aia negrii care pateaza talpile pantofilor)...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
sinzi_ana spune:
I-am dat si pedialyte si l-a vomat...uf...nu pot sa ii dau nimic ca vomita...
Si cred ca e de la supa lor de aseara...
Am fost cu masina (ce sa fac????) la cea mai apropiata farmacie sa ii iau si ceva de cap...ca plangea de durere de cap!!!
Adrienne, socrela intra aici ca sa ma lectureze pe mine...nu stiu daca mai are interes si in alte subiecte...si nici nu cred ca posteaza...hihi...daca a ajuns ea sa ne verifice conturile..hihi...aici e floare la ureche!!!
Sinzi, Radusi David
David
ocebine spune:
Sinzi ana baga Gatorade la cupil cit mai mult...sau Gingerale. In general lichide multe. Gatorade are un pic de sare si il rehidrateaza repede iar gingerale ii calmeaza stomacelul.
Da-i sa pape Posicles din suc de fructe si daca il tine tot asa si vezi ca output-ul de urina scade, fuga la urgente ca se deshidrateaza...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Llaura spune:
Vin si eu in prostia mea si intreb, tipa de la banca nu cumva ar trebui sa isi piarda serviciul? parca sunt informatii confidentiale, e buzunarul omului si e fix problema lui ce tine in el; si exclusiv a lui.
Iuliana o sa scrie ca si pana acum, sunt sigura, ca doar nu ne lasa singure pe aicea.
xela29 spune:
Sanzi, sper ca David e mai bine. In afara de lichide nu stiu ce functioneaza in cazuri de astea. Sa ti se faca printisorul bine, apoi, incercati sa mergeti week-end-ul asta in Fort Lauderdale, la show-ul aviatic. Am auzit ca e foarte frumos, lume multa pe plaja, tarabe cu nimicuri, avioane si putine locuri de parcare. (Dar se rezolva daca mergeti de dimineata.)
Noi vom incerca sa ajungem pe acolo, ca o avem pe Andrea, plus ca nici eu nu am vazut plaja de cateva luni.
In rest, caldura mare si plictiseala cat cuprinde... Va pup.
... words are tools...