Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Hihihi! Da.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

am doua intrebari pt tine. 1 ce experienta ti se cere ca sa te califici pt jobul asta. 2 merita financiar raportat la nervi cantitatea de munca/

si intrebarea bonus e , cum poate un ilegal sa inchirieze un apt ?

Gabbriela merci de raspuns. asa banuiam si eu. ca non -hispanicii sunt deportati ca sunt sanse minime sa se intoarca asa ca merita investitia.
ocebine- eu o sa pot lucra doar cand primim greencard. deocamdata nici nu a aplicat firma pt el ( speram sa o faca in iunie cand aveam 1 an de us) . dupa aplicare poate sa dureze 2-3 ani . oricum nu vreau sa lucrez decat daca gasesc ceva safe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Silvia gata...

Fetelor m-ati convins sa stau in banca mea...
O sa merg pe jos sau cu bus-ul care merge din ora in ora...si e asa frumos pe aici...sper sa pot sa vad ceva din orasel...
DAr nici daca nu , nu ma supar, ca avem aici la hotel piscina si jacuzzi...asa ca imi cumpar un costum de baie si ma prajesc!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

felicitari fetelor pt. cetatenie. gabriela, problema ta se poate rezolva cu un tel la Federal Bldg biroul INS local la persoana care ti-a intervievat pt. cetatenie. De fapt trebuia sa ii spui pe loc, atunci dupa interviu. suna cit mai repede si zi-le sa te programeze dupa ce te intorci si sa-le data. Altminteri e mai mare tevatura si sint sanse sa mearga lucururile prost.Eu cred ca sint singura care a dat GRE pe hirtie, cu creionul in mina, dar e ok eu am prins si epoca in care mergeam cu cartele perforate la calcultor sa-mi rulez programele...cetatenia se obtine dupa 3 ani pt. cei casatoriti cu cetateni americani si dupa 5 de green card pt. restul lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Felicitari pentru cetatenie si bafta celor care vin la rind!!!!!

Adrienne, mai tii minte? 038 era codul perforatiilor la virgula!! Ai rulat pe IBM-ul ala 360??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Adriana, le-am zis chiar tunci dupa ce mau felicitat ca am trecut. A zis ca nu poate sa stie cand ma programeaza, ca acuma trimite dosaru si ca voi primi instiintare in urmlatarele 90 de zile. la unele fete au venit dupa 2 saptamani de la acest interviu la altele dupa o luna.
Am sunat acum la INS si a zis ca daca nu voi fi in us, ori cine chiar si vecini,lasandu-le datele necesare pot suna si reprograma in numele meu.
Am cautat si pe link-ul dat de josefine, dar nu arata lista cu oamnei, doar datele la care sunt asemenea ceremoni, in may 5, 18, iunie 5, 18...
O zi buna si multumesc pt tot

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sinzi multumesc frumos
Am o intrebare pentru tinerele mamici : ce iaurt si branza sa cumpar pentru baiatul meu de 7 luni? Stiu ca nu-i bine sa-i dau pana la 1 an produse din lapte de vaca, in RO fetele fac branza si iaurt din lapte praf, aici care-i solutia?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by michelle7

am doua intrebari pt tine. 1 ce experienta ti se cere ca sa te califici pt jobul asta. 2 merita financiar raportat la nervi cantitatea de munca/

si intrebarea bonus e , cum poate un ilegal sa inchirieze un apt ?

Gabbriela merci de raspuns. asa banuiam si eu. ca non -hispanicii sunt deportati ca sunt sanse minime sa se intoarca asa ca merita investitia.
ocebine- eu o sa pot lucra doar cand primim greencard. deocamdata nici nu a aplicat firma pt el ( speram sa o faca in iunie cand aveam 1 an de us) . dupa aplicare poate sa dureze 2-3 ani . oricum nu vreau sa lucrez decat daca gasesc ceva safe

Aici nu am vazut decit foarte rar sa se ceara o certificare pt. un job de manager de building. Si am aplicat la multe, crede-ma! Doar una-doua companii cer certificari, dar sint atitea alte oferte, incit nici nu am aplicat la acelea.

Despre partea financiara: nu luam cine-stie-ce bani. Avem apartamentul gratis, plus putini bani pe linga. In plus, sotul meu face si maintenance. Tot putin platit. Noi nu am avut de ales, avind in vedere ca eu nu maiputeam merge la scirbici, fiindu-mi foarte rau. Iar acum, cu bebe mic tot e bine, ca lucrez de acasa, stind cu copiii. Mai rau e ca nu avem ceva pus deoparte, ca nu am avut din ce. Deci, in caz de alt job mai bun, va fi cam greu cu gasirea unei chirii (adica cu plata in avans a chiriei si a depositului).

La intrebarea cu ilegalii si apartamentul nu stiu sa-ti raspund. Stiu doar ca ownerii complexului unde locuim si muncim noi nu accepta ilegali pt. ca nu au dovezi de income, deci nu pot fi siguri daca vor putea plati sau nu chiria.

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Diana, mie pediatrul mi-a spus sa nu-i dau lapte simplu pana la un an dar ii pot da produse lactate. Incearca iaurt "Fage Total", e grecesc, fara adaosuri de zahar si fructe. E cremos si prichindelul meu (9 luni) mananca de rupe. Il gasesti la Whole Foods sau magazine grecesti. Ca branza de vaci ii dau "Lifeway".

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,deci nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns pt igiena dentara?

Felicitari fetelor pt cetatenie!

Eu nu am auzit pe nimeni sa trimita in Ro,ilegali,lucrand in restaurant,de ex....si fetelor,nu exista interdictie la americani,doar daca ai facut droguri sau arme sau mai rau crime...poate depinde de stat,dar aici asa e,va spun asta sigur...iar apartament gasesti si fara acte doar ca depinde de owneri,pt unii nu conteaza daca esti legal sau ilegal,au destule probleme si cu cei legali la platitul chiriei.

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

diana, uite ce a papat pupi si inca mai papa din cand in cand:
http://www.stonyfield.com/OurProducts/YoBaby.cfm
il gasesti si la walmart
branza? pai cottage cheese sau ricotta care e mai dulcica si gasesti whole milk...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput