Fetele din America (71)
Raspunsuri - Pagina 7
Nedda spune:
Gabbriela, Josefine, felicitari pentru obtinerea cetateniei!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
philip spune:
felicitari fetelor pt cetatenie...
ruxij, pai fie dupa 3, fie dupa 5, dupa 3 daca esti casatorita cu cetatean american, dupa 5, daca esti cu green card. ma rog, am zis pe scurt, cred ca intelegi tu...
sanzi, vacanta frumoasa, pai va plimbati nu gluma! daca te-as fi stiut cat erai inca in ro, iti ziceam sa-ti faci permisul acolo, eu asa am facut si tare bine mi-a prins sa pot conduce pana l-am luat pe cel american. lasa ca o sa se rezolve si asta. pupici sa treaca supararea..
michelle, cam cat ar dura pana vei avea posibilitatea sa lucrezi legal? pt ca sfatul meu ar fi sa mai astepti pana atunci.
philip&andreea
copilasi dragalasi
josefine spune:
multumesc, fetelor! dau de baut niste vin bun facut de taica-miu in pivnita
io am luat dupa 5 ani, dar se poate si dupa 3 pentru cei norocosi. si cei care sunt in armata, tot dupa 3 ani o obtin.
sanziana, imi pare rau cu carnetul. a fost nesansa, mie nu mi-au verificat nimic, dar am fost cu masina instructorului. prima oara cand am incercat sa dau examenul, masina era imprumutata iar parbrizul avea o crapatura mica, si politaiului i-a fost teama sa se urce in masina si a zis sa ne intoarcem cand o reparam sau sa schimbam masina.
fetele care ati dat gre-ul in ro, ala general, a fost pe calculator? ca ma gandesc serios sa stau un an pe tusa si nu stiu daca sa-l dau aici sau in ro. as prefera in ro, ca am mai mult timp sa tocesc lista de cuvinte.
nematics, ce nick cameleonic ai! e plimbaret si vad ca isi schimba si sexul. apropo, de cameleoni, daca ai un cameleon si-l pui intr-o camera cu multe oglinzi, ce culoare are?:-D
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Llaura spune:
Eu am dat gre in US, dar si in Romania tot pe calculator se da: www.irex.ro (e mai bine, iti vezi scorul imediat afara de esee, stergi/scrii mai repede).
josefine spune:
uitasem, michelle, io as veni la tine pentru o tunsoare chic, da' stai prea departe.. mai zisese cineva sa incerci sa faci chestia asta acasa, cred ca s-ar gasi amatori.
edit: mersi, Llaura! fain asa, m-am scos
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
adrienne12 spune:
Sinziana Nu care cumva sa conduci fara permis. Nu cred ca te aresteaza (desi e posibil) dar atitea belele o sa ai ca nici nu stiu de unde sa incep. Probabil ti se va interzice sa conduci pt. un an sau doi. Apoi cind iti vei lua asigurare de masina pt. ca o sa ai asta in istorie o sa platesti asigurarea la masina o gramada. Apoi cind va veti lua casa si vei vrea sa combini asingurarea de casa cu cea de masina ca sa scutesti 20% din amindoua nu vei putea pt. ca vei avea pata asta in istoria de condus si iar pierzi bani, ok? Deci daca faci asta si esti prins pe urmatorii 5 ani iti va ramine ca pata in istoria ta de condus. Apoi cind te amendeaza te vor cita in court cu siguranta si ca sa iei basma curata iti va trebui avocat care te va costa peste mia de $$$. Iti spun ca una care a trecut prin asta nu pt. ca am condus fara permis ci pt. ca am uitat sa platesc o amenda de viteza. Imi cumpararsem casa, ma mutasem si citatia pt. amenda mi-a venit la vechea adresa (nu stiu de ce nu mi-au redirectionat-o). Ah, uitasem sa-mi modific si permisul sa reflecte noua adresa. Asa ca odata, la vreo 8 luni dupa incident, ma opreste politia la 1 noaptea pe strada eu venind de la un prieten care voia sa deschida o pizzarie si eu trebuia sa le fac website-ul pt. ea (deci lucrasem toata seara nu bausem alcool). In momentul acela mi s-a spus ca permisul meu era suspendat de tispe luni si mi-au pus in vedere sa mut si masina fara sa o conduc.Nu-ti spun ce a urmat si cit am cheltuit si cum m-au dus-adus colegii servici si cit de prost m-am simtit pt. ca a aflat toata firma. Un alt coleg de la servici a fost prins baut. I s-a supendat carnetul pe un an. Dupa asta fireste ca la-u mincat miinile si a condus. La-u prins si I l-au suspendat pe 2 ani. NU MERITA!
philip spune:
gre-ul e ala de se foloseste pt master? vi l-a cerut univ sau de ce l-ati dat? please, vreau si eu detalii...
philip&andreea
copilasi dragalasi
ruxij spune:
GRE-ul se foloseste la Master sau doctorat. Il cere universitatea si daca ai scor prea mic nu te admite . Adica e factor in procesul de admitere la graduate school.
Eu l-am dat in Romania. Da, pe calculator. Cred ca e la fel si daca il dai aici. Eu una am invatat 2 luni pentru el in conditiile in care nu prea stiam engleza cum cred ca o stii tu ca esti aici, abia invatam si eu pe ici pe colo. Deci nu ai nevoie de un an.
Gabbriela spune:
multumesc fetelor
josefine, multumesc de link... incanu sunt programata la nici o ceremonie... o sa verific tot la 2 zile pana la plecare sper sa am noroc sa nu il ratez.
eu am aplicat pt cetatenie dupa 4 ani (puteam dupa 3 ca sunt casatorita cu cetatean us, dar nu am vrut), a durat mai putin de un an la mine de la data aplicari si pana la data interviului final.
sinzi si eu recomand s anu conduci fara permis, ai rabdare si fa totul legal.
michelle, in california daca te aresteaza pt orice lucru inafara de munca la negru nu au voie sa te intrebe statutul tau. Daca te prinde ca muncesti la negru (merg in control pe la firme) atunci te baga la inchisoare si iti mai da si o amenda.. pe mexicani inca nu au auzit sa ii duca in mexic ca ia prins ilegali, dar pe romanii care au muncit la negru si erau aici de 7 ani (isi vedeau de viata lor, mergeau la lucru lateautaxe, stateaucu chirie totul la zi platit) am auzit ca ia deportat cand ia prins si lea pus interdictie pe 10 ani sa mai intre in us.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Liana Voiebuna spune:
Buna fetelor,
Poate sunt printre voi fete cu viza H4 ca si mine si vreau sa ma lamuriti cu ceva. In Decembrie 2004 mi-a expirat viza in pasaport,imi trebuie o noua viza, peste o luna si ceva merg in Ro si m-am documentat pe internet pe site-ul ambasadei ce trebuie sa fac, acum sunt destul de confuza de ceea ce am citit,s-au facut destul de multe modificari din Octobrie 2005 si una dintre ele ar fi cu programarea la interviu,trebuie platita o taxa de 100$ plus inca 11$ pentru un pin number cu care poti sa suni la ei sa te programezi pentru interviu. Ei,inainte te programau dupa maxim 2 zile, acum cica ar putea sa dureze pana in 6 saptamani programarea pentru interviu, ceea ce pentru o extensie de viza ,zic eu e prea mult.Stie careva dintre voi cum e si daca intradevar asa de mult dureaza?
Felicitari pentru fetele care au primit cetatenia si daca sunteti dragute sa ma treceti si pe mine pe lista voastra Ashburn,Virginia.
O zi buna tuturor!