Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Iuliana, drum bun in Ro! Si daca poti si cand ai timp, te rog eu sa pui niste poze cu Bucurestii.

Adrienne, te invit si eu pe aici sa vezi ce mai miroase iarba verde, proaspat taiata. Tei n-am si nici duzi dar...cucuruz, cat cuprinde!:))

Sanziana, la toata povestea cu soacra si cu banca eu am zis "woooow! ce 'zmeu' e Sanziana ca are curaj sa zica aici ceva ce stie sigur ca soacra-sa va citi; si ce 'cool' e soacra-sa ca citeste DC!!":))
Serios vorbind, cred ca poti sa faci vreo reclamatie la banca impotriva angajatei sau poti sa faci o reclamatie impotriva bancii pe la vreo protectie a consumatorului.
...si retrage-ti toti banii de la ei si muta-i in US.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mey,

multumesc mult de urari si incurajari, dar eu de pe forum nu plec, doar imi mut un pic "fundul" pe alt scaun, unul din Obor!!! Am zis ca ma fac reporter de acolo! The voice of Obor! Timp sa am.

va pup pe toate si week-end placut!!

PS: Steagul nu-l schimb ca vara asta tot o sa ma fitzii pe ici pe colo, la toamna ma adun si vad ce steag mai pun!!!

PPS: am eu un "client" in trafic dimineatza cu care ma initlnesc mereu - e un biciclist care se crede masina!! Intr-o dimineatza a trecut de pe banda intiia pe a doua, ca sa depaseasca o masina, fara sa semnalizeze, fara sa se asigure daca vine cineva sau nu (eu veneam din spate pe banda a doua), si in plus in efortul de a merge mai repede ca masina, mai si pedala puternic si bicicleta se apleca cind in stinga cind in dreapta; evident ca l-am claxonat ca eu la ora 8 fara cinci sunt fiara in trafic (ma antrenez pentru Bucuresti!!) - ei bine, sa ma dea jos din masina si sa ma ia la bataie - la care eu prin geam i-am transmis toate cele bune in cea mai pura romaneasca - i-am dat directii spre origini!! Cu cel mai autentic american smile (a se citi rinjet) arborat pe obraji!!

Ieri iar dau de el, la 50 m inainte de o curba - ei bine, i-a sarit tandara ca l-am depasit!!!

asa ceva

nah ca mi-am descarcat nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David e mai binisor...sper...nu mananca dar mancar nu vomita...nici apa nu vrea sa bea...cred ca a inceput sa aiba si un picutz de febra (de la deshidratare cred)...

Cat despre socrela mea...hihi...m-am obisnuit...si sunt asa departe...ca mai iarta si ea

Oricum la banca sigur fac reclamatie...ma gandesc sa scriu un mail sau sa o sun direct pe tipa (rog pe cineva cunoscut sa ii ceara o carte de vizita...)si o sperii un pic...

Xela, daca David se simte bine, as vrea tare mult sa mergem!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nedda mersi de invitatie, da’ iarba am si io ba chiar tre s-o tai ca a crescut ca nebuna. Nu-mi place sa tund iarba si pace. Sapt. trecuta am inchiriat un fel de… plug cu care am arat o bucatica de curte unde aveam iarba, peste care pun folie de plastic peste care pun pietricele rosii si albe si numai un pilc de floricece perene sa nu ma doara capul. Si uite asa imi fac eu gradina spaniola si nu mai tund iarba ever! Dar deocamdata sint la capitolul pus folie ca e mult de munca si ma cocoseaza de spate. Celelate pietre, mulch, floricece sint in saci/cutii in fata casei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI cum se simte David?..sper ca e mai bine

Vreau si eu sa merg in Fort Lauderdale,daca voi mergeti nu ma luati si pe mine cu Robert,ca tati nostru lucreaza,si nu am masina.

IULIANA am ras copios cu biciclistul tau.

fetelor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvia_popa

Fetelor, cum se procedeaza cand iti expira viza si vrei sa o prelungesti fara a pleca in Ro pentru asta?Ca am dat email la consulat aici, dar nu raspunde nimeni, of course

Silvia

Silvia,

vorbesti de viza americanilor?

la care consulat ai dat email??
daca e de prelungit aia de la americani, ori te duci in Mexico, la ambasada americana de acolo si stai la coada mai ceva ca la Bucuresti, ori te uiti pe saitul ambasadei de la Bucuresti si in principiu poti trimite actele prin posta la ei la ambasada sa-ti prelungeasca viza

Mergi la inceput

Ftelor,

TGIF

haideti sa va povestesc, ca de dimineata incerc sa imi revin si nu reusesc - sa va spun ce-am patit! Ca o se devina folklor si o asa i se duca buhul, asta e! Daca ma pune cel de sus sa pun intrebari stupide!!

dimineata mi-am intrebat studentii de anul 3, toti viitori ingineri straluciti ai tarii, daca au auzit de Puccinni - m-au intrebat daca e ceva 'italian pasta', le-am spus ca nu, ca aia e fetuccinni

am incercat sa le explic, opera, chestii ...

am zis: maybe Verdy/ have you heard about?

the answer:

"yeeess, Safeway saussages!!!"

la care am ramas efectiv fara aer!!!

si intra ultimul un pic mai tirziu, cind eu incercam sa-mi revin din soc, si-l intreb: mai, da' tu stii cine e Puccinni?

Iar el, relaxat
-sure, my buddy!!

pe cuvint!!! Altfel niste ingerasi de copii!!!
mi-au spus spasiti ca ei nu au timp sa se uite la TV

Intre timp m-am dus la secretara - care mai stie cit de cit ceva , dar nu-i e gindul decit la mincare! M-a intrebat cum a fost la ultima ora cu studentii (azi luam vacanta) si i-am povestit ca i-am intrebat de Puccini; iar ea: aaa, restaurantul italian ala nou din colt???

Can you believe that?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mda. Ma simt mai bine; eu tot fac de vreo 6 luni eforturi sa o conving pe nepoata-mea sa citeasca Patul lui Procust, fara succes. Si e foarte buna la scoala si olimpica la matematica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Mda. Ma simt mai bine; eu tot fac de vreo 6 luni eforturi sa o conving pe nepoata-mea sa citeasca Patul lui Procust, fara succes. Si e foarte buna la scoala si olimpica la matematica...

Mie nu mi-a placut Patul lui Procust, lasa fata'n pace :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Nematics,
Da, de aia de la americani. Am dat email la Consulat la Los Angeles, cica de acolo apartine statul unde locuiesc. Dar ei nu se obosesc sa raspunda

Mergi la inceput