Fetele din America (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Iuliana, heheheh, yes I can! ce predai?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Silvia, consulatul romanesc nu are nici o treaba cu viza ta americana si experienta ne invata ca nu se va obosi sa iti spuna asta.
Uita-te aici:
http://www.uscis.gov/graphics/howdoi/extendstay.htm

Ruxij, nu ma leg strict de Pat, e bun si altceva, dar in capul meu manelele si olimpiada de matematica nu rimeaza. Si cred ca nu e totul pierdut, ca altfel m-as lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi ana mergi la doctor cu el. Noi am patit asa cu Raluca saptamana trecuta, am ajuns la urgente. Avea stomach flu. A primit niste supozitoare. Sanatate la cel mic!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by silvia_popa

Nematics,
Da, de aia de la americani. Am dat email la Consulat la Los Angeles, cica de acolo apartine statul unde locuiesc. Dar ei nu se obosesc sa raspunda

Silvia

Suna la consulat la LA de vrei sa vb cu ei. Prin mail dureaza 1 -2 zile sa iti raspunda, fiind vineri pe miercuri vei primi raspuns. Dar de te grabesti inca ai o sansa sa ii gasesti in birou la telefon.
Bafta!

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Multumesc LLaura, e exact ce am cautat
Gabriela, emailul l-am trimis saptamana trecuta luni..dar e ok, acum stiu ce si cum sa procedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Gabriela,

pai ce vrea Silvia n-are legatura cu consulatul romanesc ci numai cu americanii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana uite asa mi-a venit ideea sa gatesc diseara niste “puccini” alfredo cu safeway sausage… am zis-o si eu la colega mea romanca si ne-am tavalit de ris…. Mey si tu mai vrei sa stie unde e guatemala!Ah, am uitat sa va urez un cinquo de mayo muy feliz... probabil ca in seara asta il iau pe al meu prieten de aripa si mergem sa bem o margarita si sa dansam un merengue... la noi comunitatea hispanica nu e prea mare din pacate asa ca festivitatile sint destul de restrinse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

i-am zis si sefului si el a venit tot cu idei culinare,
"Puccinni" Mushrooms!!

A ramas si el bouche be, numai ca fiind NeoZeelandez m-a intrebat din ce tara era Puccinni!!!
Si se mai lauda ca a terminat la Oxford!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75122" target="_blank">72

Mergi la inceput