Clubul nurorilor (44)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
data inscrisa pe fotografii e gresita, responsabil............ taticul micutzei. In sarafanul de blugi a imbracat-o nasa duminica, pe 30, dupa ce i-a luat mirul. ce haioasa eeeeeeeee.......
marina
pozici
BraveGirl spune:
Marinar-Sa-ti traiasca nepotica! Este superba! O scumpete de copil....daca as avea-o in fata ochilor as manca-o...
Vreau si eu asa printesa! Cand vad bebei scumpi ma apuca asa o dorinta sa am si eu unul...cateodata imi vine parca sa fug cu copii altora, asa de dragi imi sunt.
==========
Corina
Albumul meu
marinar spune:
Corina te inteleg, mie mi-au placut copii de cand ma stiu, iar acum cand vreau unul al meu si vad ca nu se poate asa.... batand din palme, imi vine sa urlu. Imi pare tare rau ca nu sunt si eu mai aproape de Alesia, ca sa o pot zmotoci cat imi doresc.
marina
pozici
kitty_nic spune:
Marinar, iubito, te joci cu inima mea batrana si bolnava. Eu abia astept sa vad pozici cu nepotzica ta scumpa, si cand colo, link-ul nu functioneaza. Te rog, ai mila de mine.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
lavinai spune:
nico, bine ai venit printre noi!!!!
marinar, daca mai pui poze cu bbica, acuma ma apuc si io de treaba,,,,,,
flavia, ai dreptate, acuma nu am prea multe obligatii si de aia imi permit sa dorm mult si sa nu am program, dar cand o vii un bb si un servici,,,,
fetele eu am duc sa imi gat mancarea si curatenia!! macar atata sa fac si eu,,,,inafara de nani,,,,,
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
kitty_nic spune:
marinar, scuze, dar de cand m-am apucat sa scriu mesajul, cu intreruperile de rigoare, ca de sunt la birou, tu deja ai remediat problema. scuze inca o data.
sa va traiasca, este o splendoare de bebelusa. in viitorul fff apropiat o sa trebuiasca sa o pazeasca fratele tau cu pusca, ca la cat de scumpa e o sa vrea vreun baiat sa o ia cat de curand; intre noi fie vorba, si eu as fura-o.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
lavinia.......... pai ai barbatul aproape? ca nu strica niciodata o repetitie
kitti pai deja isi face problele fratelo, dar se consoleaza cu faptul ca are un nasic de 3 anisori si un finut de aproape 2. Intre doi cavaleri printesa lui o sa fie ok.
marina
pozici
lavinai spune:
quote:
Originally posted by marinar
lavinia.......... pai ai barbatul aproape? ca nu strica niciodata o repetitie
marina
pozici
Ce dragutza esti!!! doar ca la mine este o problema,,,, mai am cateva luni pana la licentza si nu lucrez niciunde!!!. asa ca sper sa imi gasesc ceva k lumea de lucru, sa iau licenta in septembrie si sa vina bbele cat mai repede!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
marinar spune:
pai atunci mai lavi pune burta pe carte. Sa dea DD sa-ti gasesti si un job pe placul tau si apoi o sa vina si bb. Pana atunci bucura-te de Alexia.
marina
pozici
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac fetele?
Bun venit Nico! Haide tu, fata draga, calm! O sa fie frumos, vei fi mireasa barbatului pe care-l iubesti, o sa va simtiti minunat in ziua aceea.....hai, fruntea sus!
Mai fetelor daca mai am 3 zile k asta de azi, ajung la 42 de kg. Nici o maslina, o atentie nu am apucat sa mananc...incepeam sa scriu si eu un mesaj pe forum si-l terminam peste 20 de minute! DAR...imi place ce fac, imi place unde sunt si ce am si nu ma plang...doar asa, ...putin!
Pupi si...ne auzim!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!