Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Alynutza, bafta maine! Si, binenteles ca nu ne-am suparat pe tine

Corina, felicitari pentru test si multa, multa sanatate tatalui tau!

Nico, te asteptam si maine. O dupa-amiaza frumoasa si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Fetele sa nu dati cu paru' dar am f.f.f. multa treaba la serv de cand cu toate liberele astea!

Nurorici eu am trecut testul Fanei partial m-am blocat la faza aia cu TAnta! Cred ca oboseala e de vina!

De citit am citit insa tot, sper sa am timp sa revin azi sa va zic despre mine zilele astea ca sunt cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

nicoleta, eu ca sa-ti spun drept as lua-o oricand de la cap cu pregatirile de nunta, pt. ca la modul la care am facut-o noi a fost minunat si a si iesit minunat, nimeni nu s-a intepat cu nimeni, nimeni n-a regretat nimic, noi am fost cei care am hotarat TOT ce a tinut de nunta si a fost super.
Iti urez sa ramai cu o amintire macar la fel de placuta ca a mea dupa nunta.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Flavia- pt listuta!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Am revenit si eu.

Cherry la mine e a 2-a luna de intarziere. In prima mi-a venit in Z 38. Din cate am mai citi aici un CM mai mic de 25 de z si mai mare de 35 este anovulatoriu. Dar lasa ca ne reglam noi si o sa apara si bebeii.

Sun pup fata frumoasa.

Lavi o sa o pup pe Alesia de o sa o albesc.......... si in locul ei iti trimit eu un

Buni sa-ti dea DD si tie un nepotel/ o nepotica care sa-ti umple viata- ai mei sunt topiti (din pacate numai pe ei ii are bunici).

Fanna super testul- si eu m-am impotmolit la ultima intrebare...

Kitty e bine ca ti-a venit mintea la cap la momentul potrivit si acum ai o casnicie frumoasa...

Fla spor la treaba. Iar musafiri............

Corina ce bine cand mai primim asemenea vesti bune!!! SANATATE tatalui tau.

Nicol bine ai venit si spor la pregatiri. Ca si Kitty si eu te contrazic: m-am bucurat de fiecare lucru pe care l-am facut pt nunta noastra si as lua-o oricand de la capat (tot cu soatul meu).

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, mersi dar tine pumnii azi, ca azi batem palma (sper)! Sa nu ma parati, dar in ultimul timp parca mai mult stau la voi decat la mirese .

Kitty, nasol ca ai trecut prin asa ceva, dar stii tu cum se zice, ce nu te ucide, te face mai puternic (sau macar iti deschide ochii). Macar tu ti-ai dat seama langa cine stai in 2 luni si ceva, mie mi-au trebuit 5 ani, si de faze din alea cu "ma arunc sub tren daca ma parasesti" am avut si eu parte. Noroc ca eu l-am "momit" in asa fel incat sa ma paraseasca el (sau sa arate asa) si pe urma pa si pusi, a putut sa tot insiste, ca deja fetitza deschisese ochii.

Corina, ma bucur pentru tine .

Gata, fetelor, eu am plecat! O seara cat mai placuta va doresc si ne intalnim maine la povesti.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

am mai adaugat cateva pozeici cu papusa vie http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/detail?.dir=4e12re2&.dnm=cd39re2.jpg&.src=ph']aici[/url]

sper ca nu v-am pictisit

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Alynutza, sa dea DD sa fie cum doriti voi. Astept vestile bune. Tin pumnii!

Marina, da' si cand ne-om regla, sa vezi ce o sa ploua cu bb

Ne auzim maine, ca eu in 30 minute plec.
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by marinar

am mai adaugat cateva pozeici cu papusa vie http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/detail?.dir=4e12re2&.dnm=cd39re2.jpg&.src=ph']aici[/url]

sper ca nu v-am pictisit

marina

pozici

Nu merge ....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by marinar

sper ca nu v-am pictisit

marina

pozici

Nu merge ....

==========
Corina
Albumul meu

merci ca m-ai atentionat Corina.

acum merge????? sper ca da...

alte pozici cu Alesia

marina

pozici