Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Alynutza,nu trebuie sa te descurajezi,fiind noua este in garantie si se rezolva orice,uite forumul de care-ti ziceam:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=44

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va salut.
Maine scriu mai mult, ca azi am avut o zi intoarsa pe dos.
la toate fetele,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alynuta,eu am Logan si sotu ' are Honda.Crede-ma ca Loganul meu merge mai bine decat masina lui. Nu am avut absolut nici o pb cu ea.
Si apropo de ce zicea Bunicuta, prinde usor 170 km la ora.Eu nu merg cu viteza asta ,dar a incercat-o barbata-miu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-e dor de sotiorul meu....simt asa un gol...imi lipseste ...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragele mele, ati fost harnice azi, eu spre seara am ramas de caruta:)
Da promit sa recuperez, stiti voi ca eu ma tin de cuvant.

Nicoleta bine ai venit, ma bucur ca ti-ai facut curaj, si felicitari pt soacra. Ma duc sa lungesc lista soacrelor bune :)

Marina draguta rau Alesia si frumos imbracata in rochita de blugi:)

Corina hai ca mai ai putin, cateva zile si vine sotiorul acasa. Cam greu cu job din asta asa aglomerat, da las ca recuperati voi

kitty ma bucur sa te activa, asa te vreau :)

Aly am inteles bine? Acum faceti targul pt masina? Daca da, bafta maxima si felicitari.
Cami iti fac galerie sa va gasiti si voi o masina cat mai repede si sa fie pe placul vostru.

Va pe toate, maine revin cu forte proaspete

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noapte buna gagici!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Nu am yuitat de voi, dar am fost plecata cu sotul in Portugalia, iar maine plecam la Torino.Si cum mai am 2 saptamani apoi plec in tara,vreau sa profit.
Revin cu amanunte.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi frumoasa si calda si plina de realizari! Vb mai incolo! Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Ieri am avut o zi groaznica Abia am apucat sa va scriu. Si acuma de dimineata m-am apucat sa citesc ce ati scris la capitolul nou. Din pacate si azi voi avea foarte multa treaba. Asa se intampla de fiecare data cand e seful plecat. Nu numai ca sunt problemele zilnice care le rezolva el si eu stau cuminte la birou, dar mai intervin si altele care ma termina. Asa tare m-a enervat ieri un angajat... cred ca asa mi-a crescut tensiunea. Seara cand m-a sunat sefu sa ma intrebe cum a fost la sedinta i-am spus. Si era suparat ca de ce nu l-am sunat sa vorbeasca el si sa il calmeze. Ce se poate rezolva prin telefon? Nimic.
Nicoleta bien ai venit in club. Vedeti fetelor? Eu am fost prima nora neoficiala in club. Si dupa mine...uite cate vin.
Corina ma bucur tare mult ca tatal tau a trecut cu bine peste operatie. Multa sanatate. Si felicitari pt test. Si mai e putin si iti vine sotiorul acasa. Asa ca sa treaca tristetea.
Fetelor dornice de bb..cum stati cu ... (munca)? Nici o noutate, nimic? Eu abia astept data de mai, ca am intalnire cu bebelina la eco. Abia astept sa o vad, ca de simtit o simt mereu. Mai nou si-a schimbat programul de dans. E la 9 seara si la 1 noaptea.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Avem nora noua? Bun venit si... buna dimineata!
Fetelooooooooooooorrrrrrrrrr, gata, de azi incepe numaratoarea inversa ! Fix 1 luna! Si de maine si mai putin...si mai putin... si... vine ziua cea mare! Si se face fata miresuca! Edit: si nora cu acte!

AMR FIX 1 luna pana la nunta

Foto

Mergi la inceput