Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cori multa sanatate tatalui tau!
Gata, fetelor, sambata tragem linie la pregatiri... Bine, o sa mai ramana de cumparat fructele+prajiturile cu 1-2 zile inainte de nunta. Doamne, ce bine e sa le faci din timp, calculat, fara stres!... In schimb, va incepe nebunia depusului actelor...analize, chestii, spagi...Sunt supi; aseara am vb cu coafeza si m-a daramat! S-a mutat cu serviciul tocmai in Rahova... si e departe raaaauuuuuuuu de ai mei, unde ma fac mireasa... da' ma duc dupa ea! Cred... E atat de buna k merita drumul...

AMR FIX 1 luna pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor! De ieri seara sunt mandra posesoare a unei.... datorii cat china, asta pana ma duc azi sau maine la banca sa o achit. Masina ne vine abia peste doua saptamani, se pare ca se vinde destul de bine, ca nu mai aveau deloc pe stoc. Asa nu mai am rabdare, abia astept sa vina.
Raza, cand citesc ce scrii tu, ma apuca si pe mine fluturashii... Eu mai am cam 2 luni jumate, insa mai am multe de rezolvat, inca nu i-am gasit costum lui iubi, are doar camasa, lavaliera, vestutza si pantofii. L-am imbracat asa si faceam haz de necaz, ca la ce ne mai trebuie costum. Ca sa nu mai zic de lucrarile de amenajare, pe care abia acum le-am inceput cat de cat, dar tot sunt optimista ca terminam la timp.
Fetelor, va pe toate si va doresc o zi buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna dimineata fetelor!

Va doresc o zi minunata. Revin mai tarziu. ca inca nu am avut timp sa va citesc.
la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Raza, cand citesc ce scrii tu, ma apuca si pe mine fluturashii... Eu mai am cam 2 luni jumate, insa mai am multe de rezolvat, inca nu i-am gasit costum lui iubi, are doar camasa, lavaliera, vestutza si pantofii. L-am imbracat asa si faceam haz de necaz, ca la ce ne mai trebuie costum. Ca sa nu mai zic de lucrarile de amenajare, pe care abia acum le-am inceput cat de cat, dar tot sunt optimista ca terminam la timp.

Noi mai avem (importante...si cumparam tot-tot sambata) doar camasa si pantofii lui de mire, pantofii mei de civila (nu gasesc rosii asa cum vreau, decat la 4,5 mil...asa k duca-se! ) si...unele cumparaturi mai mici: paharele noastre, chestii de decorat, etc. Si fff important: comenzile pt tort+lumanari+buchete! Si gata! Apoi incep sa ma joc cu marturiile, iar puiu cu casuta de dar.
Stai linistita, k le vei avea pe toate gata la timp! Uite, noi, de sambata nu vom mai avea altceva de facut decat deocrat si rasdecorat... Abia astept sa stau cu puiu si sa ne jucam, sa taiem, sa masuram, sa facem fundite...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetele

eu am inceput ziua "foarte bine", tocmai am constatat ca am 3 procese noi, unul la Galati si iar va trebui sa dorm pe la hotel... urasc treaba asta.

sper ca voi sa aveti o zi mai buna

marina

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

Him, tot vreau sa te intreb... care e traducerea in ro?

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu!
Alynutza, felicitari pentru masinuta, sa faci cat mai multe plimbari cu ea si sa te tina mult! Ce model e si ce culoare?

Andreea, nu te mai enerva, ca nu merita. Tu trebuie sa fii calma, odihnita si fara stres, sa nu sufere bb-lina, da?

Razuca

Him, te asteptam cu povesti

Fla, mai ai musafiri? Hai, mai stai si cu noi la povesti, ca iti simtim lipsa

Sunule, bine ca iti place ceea ce faci, ca altfel o luai pe aratura. fata energicoasa

Lavi, invata, ia licenta, gaseste job si....treci la treaba pentru bb! fata frumoasa

toate fetele(azi sunt tare pupacioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza fetele lui mama!!!
nicoleta bine ai venit printre noi!...sper sa intarim randul celor rosii
bravegirl ma bucur nespus de reusita operetiei iar despre succesul tau ce sa mai zic vezi ca am fost aproape de tine? FELICITARI!!!
cami si boieroaica la fete ptr test si eu am luat-o cu tanta
sunule tu iar ai fost f matinala meeei tu dormi f putin si ai o energie...cand va venii bb la tine va fi ok...te adaptezi f repede la programul bb-ului fata nesomnoroasa
razuco de-acum tinem AMR-ul...tine aproape!!!
dia iubito ai terminat petrecerea??

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry aici sunt :) Cum sa nu stau cu voi la povesti, ca pe voi ma bazez sa-mi tineti companie :)

Alynutza felicitari pt masina, las ca 2 saptamani nici nu-i mult, altii asteapta 2 luni (asta asa de consolare, da e adevarat:)

Raza abi astept nunta ta, ca parca-mi dai fiori cand povestesti, imi vine sa ma stresez si eu:)

NicoletaB cred ca tu vei fi prima care redeschide sezonul nuntilot pe aici, tre sa dai de baut :)

Marina da de ce te trimit astia la procese asa departe? Macar iti platesc deplasarea, nu?

Fana io recunosc, n-avui timp sa fac testul, da azi imi fac timp ca n-am musafiri, doar meci diseara :)

Flor hai spune-ne ce ati facut zilele astea.

Sun diseara avem meci, sa sti

Ma duc ca a facut pitica kk :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

http://www.danicico.rdsor.ro/babies.html

http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_0

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput