Clubul nurorilor (44)
Raspunsuri - Pagina 9
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
NicoletaB cred ca tu vei fi prima care redeschide sezonul nuntilot pe aici, tre sa dai de baut :)
pe mine m-ain uitat?
Am plecat in oras ca iar am de alergat pe la multe firme si institutii. Ne vedem mai tarziu.
Andreea 25+
POZE
fannna2003 spune:
http://www.coffeecup.com/smile/
dragoste de pasarica http://www.elena.lx.ro/Flash/you_broke_heart.swf
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
flavia trebuie sa adaugi in listutza miresica de 27 mai si pe mine la 21 mai-Elena...si sa sapam sa descoperim toate Elenele
cred ca nu e nici un costica printre noi dar acasa...are cineva???
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
impreuna spune:
Andreea cum sa te uit mami? De aia am zis "redeschidem" ca de la tine incoace am avut cateva luni de pauza:)
Fana ai dreptate, imediat ma execut :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
quote:
Raza abi astept nunta ta, ca parca-mi dai fiori cand povestesti, imi vine sa ma stresez si eu:)
si multi multi pt tin si pt fanna - de azi curge AMR si pt cherry - asa, pur si simplu, pt pupu' de mai sus, n-ai idee cat conteaza si... in mod special, pt NicoletaB - tizo, saru'mana mult de pont! Abia astept sa vad ce iese...(eram zapa...zic, care Nicoleta si am verificat in lista...surpriza!!!)
Edit k sa stie si fetele: de la NicoletaB am firma de decoratiuni (huse, baloane, etc)
AMR FIX 1 luna pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac fetele? Eu iar ascult muzica foarte tare....dar sunt singura in firma, asa ca-i stresez doar pe pereti! Iupiii..azi e miercuri! Mai sunt doua zile si vine iar weekendul!!!
Felicitari Alina! S-o stapaniti sanatosi si fara incidente!
Pup la fete
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
flavia trebuie sa adaugi in listutza miresica de ...pe mine la 21 mai-Elena...si sa sapam sa descoperim toate Elenele
cred ca nu e nici un costica printre noi dar acasa...are cineva???
Si eu vreau miresica de...3 iunie ! Si Sfinti am...oho! tata, nasa, soACRA...si-or mai fi...tb sa verific agenda.
Foto
NicoletaB spune:
buna dimineata fetelor
multumesc pt primire
alynuta noi avem 2 loganuri acasa
1.4 laureate (taica-meu)
1.5 - gabriel(de la serviciu)si un clio symbol
toate sunt cumparate anul trecute
loganurile sunt mai lenese la demaraj, in rest nimic de obiectat, iar diselul isi merita banii
disel -180km pe autostrada fara bataieli, asa cum faceau daciile vechi, iar 1.4 - 160km mai mult nu i-am dat
referitor la datul de baut va dau si inca de 2 ori caci pe 10 iunie e ziua mea de nastere (atunci vroiam sa fac nunta, dar 2 preoti mi-au zis ca nu se recomanda)
Raza de soare spune:
quote:
ca de la tine incoace am avut cateva luni de pauza:)
ma gandeam k prima sambata dupa Pasti, sa vezi nunti... una singura am vazut in tot orasul, cat ne-am plimbat! dar am vzut mireasa...o frumoasa!si se spune k dak vezi mirese iti merge bine...la mine chiar asa e!
Foto
marinar spune:
Fanna
Andreea eu prestez de zor, dar bb nu o sa apara nici luna asta.... cred... chiar daca nu au aparut rusii pana acum.
Flavia n-am ce face daca litigiile se judeca in alta parte decat in Bucuresti. Ideea e ca nu-mi place sa stau singurica la hotel
marina
pozici