Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

nu stiu ce sa zic....ca mi se pare mai usor de dezvatat de suzeta...
Cand am fost luni la Campina la Adema am uitat-o pe suzi acasa si am muncit mult pana a adormit copilu' (de fapt ta-su a fost maestrul).
De atunci nu mai exista suzi (speram cel putin!!). Adica suntem deja la al 4 lea somn (adunate si cele de pranz)

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eva sugea la degete din maternitate si plescaia de zor Asa ca dr de acolo si pe urma cei de acasa mi-au zis ca e un copil care are nevoie de suzeta, altfel o sa suga degete pana o fi la liceu... cand om scapa de suzeta ramane de vazut, poate reusim pana in clasa a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

n-am vesti bune: Danut e din nou bolnav, febra 39.8 azinoapte, 4 ore ne-am luptat sa il tinem sub 40 cu prosoape ude, spirt pe incheieturi, supozitoare....amigdalita acuta Zice dr ca are, dar asa febra mare ??? dupa nici o luna de la ultima viroza? Acum va lua sultamicina 6 zile. circ-circ-circ.
Mie mi-e rau de la oboseala si stres, n-am ajuns la eco, tusesc inca dar nu asa violent.
uneori ma intreb ce blestem e pe capul nostru ca de cand am aflat ca-s gravida o tin numai intr-o suferinta. Toti din casa suntem bolnavi. Si macar ma bucuram ca Danut a scapat si uite ca din nooooou am ajuns aseara de urgenta la medic, din nooooooou antibiotic si antitermice. Nu mananca, nu doarme, nu putem iesi afara etc.
Asa amarata sunt ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa zic. Sunt pe cale sa-mi pierd credinta in orice. Cine are sa-mi imprumute setul de cercuri de plecat pe campii,le accept ca altceva nu mai stiu ce pot face :((

sa aveti o zi faina, sanatate si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ina bafta!
wow is invidioasa rau. Pat e in zona de nervi de vreo 2 zile si molfaie la suzi....trebuie sa imi adun curajul si sa il las fara ea...da nu stiu de cand, sincer!
Mitzu la multi ani fericiti! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Lia, imi pare rau ca e danut iar bolnav. sper sa isi revina repede. tu cand iti faci programare la medic?

Mergi la inceput

multumesc Roxa, nu stiu, pe saptamana viitoare, azi merg la dr de familie. maine as avea 7 saptamani, am uitat cand se vede inimioara batand la un eco normal nu transvaginal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI MITZURA !
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita !

Lia, imi pare rau ca Danut e iar bolnav si ca tu te simti asa rau ... Sanatate multa va doresc...si nu descuraja, o sa vazi ca vor trece toate si in curand ai sa te linistesti si te vei bucura de sarcina
Daria, pupici si voua fetelor, sa va treaca boala...
Olivia ...bravo lui Luca, o sa vezi ca va avea o adaptare usoara...Parerea mea e ca ar trebui sa vorbiti cu el la telefon, cel putin sa va auda, ca sa stie ca nu l-ati parasit, ca sunteti undeva si va ganditi la el....
Liliana...bafta la interviuri ...
Ina, ce frumos e Raducu si parca e mai mare ...s-a mai inaltat de cand nu ne-ai mai aratat poze ...Cea cu manusile e bestiala ...Iar tu arati super bine, vad ca exercitiile Pilates sunt f. bune si functioneaza si daca le vizionezi doar din fotoliu ...Sau ai te-ai pus serios pe treaba ?
Adema tot respectul meu...si pupici lui Codrut ca l-am ochit si pe el prin poze...
Cristal, tinem pumnii pt. luni...si astept pozele cu nerabdare...
Roxi...sa-ti fie de bine minivacanta...
Felicia, ce mai faceti ? Mai povesteste-ne de Andreea .
Corina sper sa-ti treaca starea asta rea cat mai repede ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

sa nu uit...am mai citit zilele astea dar n-am avut energia sa va scriu, deci, in primul rand vreau sa-i multumesc lui Papa pt mesaj, m-a mai adus in fire
Cristalule, sper sa ai vesti bune la noul eco, oricum faci fata admirabil
Adela- LMA

una peste alta, recunosc, eu sunt cea mai labila de aici, ma simt mi-ze-ra-bil, sunt atat de slabita fizic de ma tarai ca o pisica jigarita prin casa, psihic sunt zob, mi se pare atat de greu totul...ma simt depasita de situatie la modul cel mai real. Nu ma bagati in seama, o sa dispar de pe firmament pana voi fi in stare sa ma ridic de jos, daca o voi putea face, de ceva vreme s-au adunat prea multe KO- uturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Salve si de la noi !
Adama, eu nu am fost pe faza si nu am apucat sa citesc care e treaba cu copilasii aceea frumosi pe care i-ai botezat? Unde i-ai gasit si cum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe ascuns si io`s pe aici ...
Adema - sunteti deosebiti ! V-am vazut pe toti, tare frumosi copilasii si Codrut si voi, parintii.
Ina - moama, ce barbatel ai , ce a crescut nazdravanu` !
Lia-Ciocarlia - las` ca-si revine si Danut, trec astea toate. Bine ca esti mai bine, hai, sus moralul. Daca te ajuta cu ceva, nu esti singura care are cupil pe antibiotic, lasa, mai grav sa nu fie , va dorim muuulta sanatate !
Kro - ati fost la dermatolog ? Ce fac fetele-cucuiete ?

Pupam trupa !

Bagam si noi o poza, ca na, nu ne-ati vazut demult, sa vedeti ca i-am mai cumparat un trening mov (ador culoarea mov de cand eram insarcinata)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2738307940059491989JalGly

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Lia, fii serioasa, cum sa dispari de pe firmament !?! Eu zic ca daca nu o sa ne mai scrii te vei simti si mai rau...Ai nevoie sa vorbesti cu cineva, sa te descarci, sa mai auzi un sfat, o incurajare .... Pentru noi nu-ti face probleme, nu ne deranjezi...Nu suntem aici doar ca sa citim lucruri frumoasa, nu o sa ne topim daca te plangi la noi...Si sa-ti mai spun ceva...cu toate avem probleme la un moment dat, mai grave sau mai putin grave, si cu toate ne simtim la pamant in acele momente, doar ca unele dintre noi nu reusim sa ne exteriorizam asa sau poate o facem dar nu aici...sa nu-ti inchipui ca tu esti cea mai labila si restul suntem de piatra, sotii si mame model ...So, eu te astept cat mai curand sa ne dai vesti despre Danut ..si despre samburelul din burtica, binenteles...

Ioana, am uitat sa-ti spun cum am scapat noi de suptul degetului in 3 zile: anul trecut, prin octombrie, m-i s-a pus pata si am zis "gata" , i-am bandajat degetul cu banda adeziva medicinala...mi-am badajat si eu unul, in semn de solidaritate si m-am tinut tare pe pozitii chiar daca la inceput plangea de t-i se rupea sufletul...in a treia noapte deja nu a mai plans, dar degetul l-am bandajat timp de o saptamana, ca sa nu revina la obicei ....Sincera sa fiu a fost mult mai usor decat imi imaginam eu, cand ma gadesc nici acum nu imi vine sa cred ca am scapat atat de usor... Bafta si voua si celor care incearca sa scape de suzeta...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput