Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Adela, la multi ani!
Toate cele bune iti doresc, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos si voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

betonnn

quote:
Originally posted by cristalina

Arata ca soldatul Svek, taica-su cand o vede prin casa incepe "cine "libi" n-o striga/ sa n-aiba parte de ea. Hai liberare!!!"

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
La multi ani Mitzura, sa fii sanatoasa sa ai o sarcian usoara si cupii sanatosi.
Incercam si noi sa revenim la normal dupa atata vacanta. Am avut un weekend plin.Am fost in parc, am vazut Junii (e un obicei aici, in prima duminica dupa Paste ies Junii Brasovului, in costume si calare), zoo si intalnire cu Codrut (Adema).
Acum suntem in plin proces de renuntat la suzeta si ca urmare seara adoarme greu, cu multa foiala. I-am explicat ca suzi a fost luata de catel si in fiecare seara imi spune ca o sa vina catelu' dimineta sa-i aduca "pupa" lui Radu.
Am pus cateva poze de weekend.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MITZURA !!!

Noi suntem bine, tusim sec si avem amigdalele marite si inflamate, deci luam de toate ... in rest, veselie mare

Cristal - baga poze ... si asteptam vestile bune de luni !
Kim - sunteti tari , felicitari ! Iar Luca ... e Duracell !
Lia-Ciocarlia - cum esti ?
AndreeaPhilip - Giulia ma trage de par, din love

Gata, ca am un sef ce-mi sufla`n ceafa, poate mai apuc sa scriu ...
O zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vai de mama lu` raducu ce palme frige ilinca, stringe din buze si te arde

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Cristalina, sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Adema si Laura aveti o floricica si din partea mea...
Alice, nervi de otel ca pana la urma se rezolva si cu casa nationalizata...eu cunosc un caz care a durat 5 ani...rabdare sa ai....si bani
Daria, ai spus ceva frumos despre mine zilele trecute....esti o scumpa....de pipic de mii de ori si sa fie asa cum zici tu cu bb2.Sanatate multa!

I-am luat si eu masitza cu scaune dar nu prea o foloseste...foarte rar mancam la ea ca de desenat inca nu desenam...si mai e buna la echilibristica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina, acelasi lucru l-a patit si o prietena de-a mea si s-a dovedit ca dr. de la echo era plecat cu pluta (asta ca sa ma exprim elegant...). S-a dus la echi si i-a spus ca sacul gestational arata ok, dar ca e gol... nu iti spun ca ea a plecat inlacrimata si distrusa de acolo (mai pierduse 3 sarcini pina atunci) dar o alta prietena a tras de ea sa o duca la medicul ei si s-a dovedit ca ea era foarte insarcinata si fatul era ok! Acum are inca o fetita (pe linga prima, cea care "nu exista" la echografie) si sunt amindoua sanatoase! In concluzie eu zic sa nu disperi - si o sa vezi ca la echografia urmatoare o sa vezi o mica inima batind! Multi !
In rest Maria cred ca e o scumpa, asa tunsa a' la Sveik!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Dragelor, multumesc pentru suport...

Gabi, doctorul oricum nu face nimic pana nu e sigur-sigur, de aia si zice de acid folic si magneziu.
La ecograf ma duc luni tot acolo si fac si in alta parte...vedem.

Am citit, Adema, Laura, toata admiratia...
Am vazut poze de la botez ...doi copii frumosi...

Palmi imparte si Maria, dar nu multe, are o mare placere sa bata cu batzul si sa zica "na, na". Asta de la tanti Ioana a invatat-o.
Daca prinde caini sau pisici le arde de nu se vad (tot de la tanti Ioana "citire")...Si zice (pe furish, ca asa vorbeste ea) "du-te mah d'aici" intr-un cuvant, ca asa a invatzat ea de la tanti Ioana ca le zici la animale.....
Ina, succese maxime cu dezvatzatul de suzeta!
Am citit tot...:)...printre masuratori...
Sanatate la piticii bolnaviori! Pupam sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am uitat sa va spun ca mandra mea si-a gasit vocatzia,se face antrenoare!!Ieri am fost pe stadion la "antenament" si ii punea pe tati si pe colegul lui sa faca tot felul de exercitzii si-i numara"unu,doi,unu,doi,face-ti totzi ia fel ca noi"!
Ina ,munca grea cu suzeta,da eu ce ma fac ca a mea isi suge degetele inainte de a dormi!!Tati a zis ca o sa adoarma asa pana s-o marita si o sa trebuiasca sotul ei sa-i scoata degetele din gura ca s-o pupe!
Asa ca daca aveti ceva sfaturi si idei pentru a scapa de obiceiul asta,help!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Stiu pe unii, persoane importante, nu spui cine, care au supt degete pana la 10 ani...
Maria mea era tot timpul cu degetele in gura, dar cum ne stiam cu musca pe caciula am muncit 2 luni ca sa o convingem sa ia suzeta, pe aia cel putin o arunc, dar cu degetele ce ii fac?!....Asa m-am gandit eu atunci, pe urma mi-a parut rau, dar faptul era consumat...

Mergi la inceput