Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaaaa
hahaha back to work dupa 4 zile libere...ce naspa 3 :))
am citit cu sufletul la gura relatarea in direct cu sosirea lui Luca...ce bine ca a fost totul ok!
Anca
Adema am vazut pozele, ce bine ca ai facut un asemenea gest! suuper! iar copii aia sunt minunati!
Carmen cum e cu dieta? merge merge?
fug sa incep treaba.....revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,sunt cam zombi,Maria si-a reluat programul nocturn.
Cristalina nici eu nu am inteles mare lucru,dar eu sper ca totul sa fie ok,asa ca tinem pumnii in continuare!!!Pune-l pe sotiorul tau si pe botoshica sa joace la loto,cu ata noroc in jurul lor
Vai,cum ,Maria mea nu este singura care se da cu funduletzul de pamant si eu care credeam ca este unica!!!??In schimb nu musca, nu da palme si nu zgariea(inca,oare?)Eu o tratez cu multa indiferentza si o trimit la coltzul de rusine sa numere pana la 3 si-i sugerez sa vina inapoi cu un zambet larg pe fatza si se executa!
Olivia,ginerele meu este un baiat tare descurcaretz,bravo lui!!In alta ordine de idei,sotiorul meu se simte bine,nu mai are pietricele prin zona dar cum ii este obiceiul de vreo 10 ani incoace, sigur se apuca iar de produs si la anul de Craciun sau de Paste il apuca travaliu!!
Liliana,ouau,10 zile!!!!Eu as avea mancarici peste tot si n-as mai avea rabdare sa fac nimic decat bagaje!!Si tinem pumnii sa faci alegerea cea mai buna!!
Adema felicitari,ati facut un gest mare,iar copii sunt tare dragalasi,cand ma uit la ei imi dau lacrimile,nu stiu de ce!!
Si tie Laura felicitari pentru gestul tau,si asteptam poze cu scolarita.
pupici revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
am creerii pe moate azi, vroiam sa scriu multe sa vaz acu ce-mi amintesc...
cristalule, data aviatoare sa esplici ashea, ca pentru mine, nu pricepui nica...
olivia, 20 iulie? `poi musai tre` sa fie de servici mata hari sa ne spuna ce si cum... uite, in semn de consolare, o duc pe ilinca la bunica-sa mai repede decit mi-am propus, uite-ashea, sa sufar alaturi de tine
anca, cura merge bine da` din lipsa de timp nu m-am cintarit, in schimb va anunt ca am mutat gaura la curea. azi sunt la a 3-a zi de carne. in schimb tu m-ai dat pe spate cu cele doua chile juma` date jos in doua zile, pai inseamna ca-n patru zile imi ating scopu`
lioo, voi cum sunteti? ca te vaz mai mereu bizi pe mesenger, ai fost la doctor?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

neatza!

am citit tot capitolul trecut sa aflu vesti in special despre Cristalinu' si Olivia...bineinteles ca citind ochii mei au fost plini de lacrimi...Imi pare rau de vestile Monicai...poate azi ne spune ceva imbucurator.Iar trilogia(Olivia-Adina-Roxana) cu Luca e induiosatoare....Roxana sa ne dai vesti despre Duracell.

Mitzura, iti doresc de ziua ta multa sanatate si sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Mitzura!!!Sa traiesti,sa-nfloresti,sa ai o sarcina usoara si niste copiluti minunati!!!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, mitzule, iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, multe bucurii alaturi de cei dragi!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu am luat-o de dimineata de coada la servici... L-am lasat pe Stefan acasa inlacrimat (dupa zilele astea cind am stat impreuna, ii e din nou greu sa se desparta de mine dimineata), cu mama. Spre dimineata cred ca a visat ceva urit ca s-a trezit scincind si l-am tras mai spre mine - a adormit banditul pe mina mea, linistit, in timp ce eu m-am sclat de dimineata fara sa-mi mai simt mina...
Ieri a venit Vali cu un pachet pe care l-am comandat pe amazon - filmul si cartea "what the bleep do we know" - cele despre care vorba Marcela acum ceva timp - le-am tot cautat pe la noi si nu le-am gasit asa ca le-am comandat pe net. Abia astept sa le vad acum!
Vreau si eu sa-i urez sarbatoritei de astazi, Adela (mitzura) toate cele bune - multa sanatate, fericire si un dram de noroc! LA MULTI ANI!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Scuze ca nu am dat detalii. Eram amarata rau...Mi-a mai trecut, viata merge inainte oricum ar fi, noi sa fim sanatosi.

La ecografie nu s-a vazut cordul si sacul gestational indica o sarcina mai mica, ceea ce nu se poate. Urmatoarea peste o saptamana, luni, sa vedem cum evolueaza. Sacul gestational arata frumos, neted, dar nu s-a vazut embrionul.
Doctorul la controlul ginecologic a zis ca la palpare se prezinta bine, in conformitate cu varsta. Trebuie sa asteptam ecografia sa vedem cum evolueaza. A zis ca el a vazut atatea chestii ciudate de cand e medic ca nu poate sa-mi spuna nimic sigur.
Si pen' ca avem doua posibilitati, bine si rau, mergem inainte cu ambele variante, acid folic si magneziu daca e de bine si imi fac si niste analize in caz ca e de rau...
Cam asta ar fi darea de seama.

Si acum sa revenim la chestii mai vesele. Tunsei Maria aseara...Circ!
hehehe
Arata ca soldatul Svek, taica-su cand o vede prin casa incepe "cine "libi" n-o striga/ sa n-aiba parte de ea. Hai liberare!!!"
Arata beton. Avem poze, dar nu am laptopul (e la reparat) ca sa le descarcam.
Incerc sa cumpar o masina de ras mai silentioasa sa o rad in cap.

Acum am masuratori de facut dar promit ca o sa citesc tot!
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Mitzule!!! Sa ai parte numai de bine si sa te bucuri de puii tai!
Fetele m-ati dat pe spate cu dieta voastra... eu nu m-am apucat inca, de la o vreme ma simt tare naspa, ma trezesc asa de obosita, si toata ziua nu sunt buna de nimic, asa ca mai aman. Nu e un pretext zau asa!!!
Ufff... am citit tot din urma si m-a intrerupt maimuta asta mica exact cand sa incep sa scriu, asa ca am pierdut sirul
Pt Adema si Laura
Cristalina, deci mai speram sa fie bine, tinem pumnii!!!
Olivia mamica curajoasa
Golf vrem si noi, e plin de terenuri pe aici, cred ca ne apucam in vara asta. Plus pescuit Deocamdata am invatat sa merg pe role asa ca acum ma bat cu Mara pe ele, trebuie sa-mi iau si eu ca sa ne putem plimba impreuna... Helooouuu, Dana roler ma auzi??!!!
Va pupam

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by cristalina
Arata ca soldatul Svek, taica-su cand o vede prin casa incepe "cine "libi" n-o striga/ sa n-aiba parte de ea. Hai liberare!!!"

Mergi la inceput