Smecherasi de iulie-august 2004 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Si noi cu suzi - e drept ca acuma doar la somn si uneori prin casa cind o gaseste si pune mina pe ea. Nu stiu nici cind o sa scape de ea pentru ca noapte cind incepe sa scinceasca si eu adormita caut sa pipai pe linga el dupa suzeta el sta cu ciocu' deschis si se muta pe unde pipai eu ca sa-i pun suzeta... daca nu as fi chioara de somn cind se intimpla comedia asta probabil ca m-as prapadi de ris...Asa ca se pare ca si eu o sa i-o dau cadou pentru noaptea nuntii...
Lia - imi pare tare rau sa aud ca Danutz e din nou bolnav si te inteleg ca data fiind situatia privesti totul asa in negru... Dar eu zic ca ai in noi niste prietene de nadejde (chiar daca suntem la departare) asa ca noua poti sa ne spui totul si sa te descarci...de ce sa dispari - noi pentru asta suntem aici: suport moral macar! Nu stiu cum altfel sa te incurajez, dar eu zic ca o sa treaca si perioada asta neagra si sa vezi ca o sa fie totul bine! Ai incredere! Cit despre echo eu tin minte ca la 7 saptamini se vedea inimioara batind la echo abdominal.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ina32 spune:
Mamagiuliei-ce frumoooos. Vreau si io o fititza s-o imbrac asa...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
Lio, subscriu la ce spune kro...or sa vina si vremuri mai bune...sanatate la toti 4 va doresc.
La carte ( cartea aia din care imi face mie mare placere sa citez) zice ca transvaginal de la 6,2 saptamani iar normal de la 7,8 saptamani...:)...Dar cum acuratetea ultrasunetelor e acum de +/- o saptamana, nu se stie cu exactitate.
Daria, ce dulceata...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Mimilinca spune:
La multi ani Mitzura! Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copilasii tai
si eu repede, repede ...macar sa apuc sa va salut
Lia draga, imi pare rau ca Danutz este iar bolnavior...sanatate multa si lasa gandurile astea negre deoparte...nu-ti fac bine nici tie, nici lu'bb2. programeaza-te la echo, sa vezi cum ii bate inimioara ( la 7 saptamani o poti auzi) si poate iti va face bine intalnirea cu samburelul...
Adema si Laura si multe
pentru gesturile voastre!
Daria sanatate multa si lu'Giulia! am vazut-o! Doamne, frumoasa este
Caro, cum mai stai cu pregatitul licentei ? sa nu te superi de intrebare...Succes in continuare!
Felicia, voua cum va mai este in Timisoara, cum s-a acomodat Andreea?
Gabi, eu stau cu suzi de rezerva pe noptiera ca sa nu bajbai prea mult noaptea ... asa ca jos palaria pentru Ina si Raducu
v-am admirat in poze!
Olivia, ma bucur ca Duracell nu se dezminte si se simte ca acasa in Romanica! ma intrebai de vacanta la Tulcea...a fost mai mult a Ilincai. am lasat-o la mama, unde s-a simtit fff bine fara noi, toata lumea a laudat-o, ca s-au inteles cu ea, nu ne-a dus dorul, se juca in curte cu nepotii mei si prietenii lor si era lesinata fiind in jurul ei copii mai mari... asa ca si Luca se va adapta fara probleme! si sa vorbesti cu el la telefon !
Liliana, succes la interviuri!
....as mai palavragi, dar nu mai poci!
Cristalina, tinem pumnii sa fie de bineeee!
am pupat pe toata lumea
philip spune:
neata
la multi ani mitzu, sa ai parte numai de ani linistiti si fericiti alaturi de familia ta pe cale de marire!
daria, giulia a atat de finutza, ptiu sa n-o deochi, ce mi-ar placea sa stea si pupi cu basmaluta in cap, aici s-a facut tare cald si soarele e tare nasol din cauza inaltimii, dar nu suporta capul acoperit...
ina, v-am admirat si pe voi, pai raducu e cel mai jun de-acolo (a se citi dragalas), iar tu arati tare misto, te-am admirat si la ski.
philip&andreea
copilasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Buna fetele.
Pentru ca deja a mai trecut o noapte la mine, pot spune AMR 9 zile pana imi vad mandra.
Adela LA MULTI ANI si multa fericire. Fie ca viata sa-ti implineasca toate dorintele tale si sa-ti aduca numai bucurii, noroc si sanatate.
Liliana
Poze cu maimutica mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Pupam pe soldatelul Svek.Apropo , cum a rezistat operatiunii de tuns,caci si eu vreau sa tuns pletoasa si habar nu am cum voi reusi.
Cori iubita dar tu porti la pantofi acelasi numar cu MAra de te bati cu ea pe role?Cum a fost prima experienta pe role, ca si pe mine ma bate gandul.Dar numai ideea unor faze identice cu cele din cascadorii rasului, in care mi se incruciseara picioarele stanga dreapta, imi cam taie elanul.
Daria ,dar strangatoare mai sunteti voi.Hai sanatate multa la amandoua.
Ina, si dimineata nu-si aduce aminte de catel?Sau nu realizeaza cand e dimineata?
Offf, mai Lia acum am citit ca Danut e iar bolnav. Sanatate multa puiului si tie multa rabdare,ca o sa vezi ca o sa fie bine.Uneori viata mai are si urcusuri si coborasuri, si important este sa avem puterea cand suntem la pamant sa ne ridicam si sa mergem mai departe.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Laura _Oprescu spune:
Lia,
multa sanatate puiului si tie multa putere.Cand copiii nu-s ok, tu esti mai bolnava ca ei...asa e in firea lucrurilor.Si paradoxul e ca ei au nevoie de tine puternica si voioasa ca sa le iei cu mana suferinta.Gandeste-te pozitiv ca danutz si-a mai creat un pic de imunitate, e doar o raceala, iar febra indica ca anticorpii lui dau batalie grea acolo..febra arata numai ca e lupta apriga acolo,iar scaderea ei nu face ca lupta sa se diminueze ci numai ii creeaza mai mult confort lui Danutz.Raceste-i temperatura corpului si cu metode mai simple:da-i inghetata:)(asa se face aici,am mai spus)si lasa-l cat mai dezbracat(in tricou)..
panica nu te va ajuta cu nimic decat iti face rau si tie si prin asta si lui danutz..gandestge-te ca peste vreo doua zile sunteti ok si cu pofta de mancare.Nu il forta pe Danutz sa pape lasa-l in voia lui si da-i lichide sa bea .Uite ti-am dat o mie de sfaturi desi nu prea fac asta,insa am senzatia ca ai nevoie de sustinere...noi suntem aici cu tine si sa stii ca niciuneia nu ii e usor cand e puiul bolnav..nu ti se intampla numai tie...v-am zis ca Lucas s-a lovit de marginea din caramida de la semineu...ca sa nu mai zic nenumaratele(adica sase ) otite care m-au ucis incetde-a lungul primului an...iar racelile brr...asta e...multa sanatate puiului,Lia!
kim222 spune:
Raportul meu despre Luca este asa si asa...
Dupa mine se adapteaza usor..dupa cei de-acasa...altceva...Sint panicati...si-si fac probleme de constiinta ca l-au scos pe Luca din mediul lor...Eu nu sint o mama exagerata si nici nu-mi doresc sa fiu...dar soacra-mea este! Luca a dormit la prinz si seara dupa ora Romaniei..dar nu la el in pat ca cica plinge (la ei si daca scinceste este tragedie)...ci in patul mare cu socrela...bun nu am zis nimik...desi dupa 20 de luni de lupte...se strica tot ce-am cosntruit..dar asta conteaza mai putin...
Nu vrea sa pape....mie mi se pare normal...lor...vai slabeste copilul!
Nu i-au facut baie inainte de culcare...ca-i ger in casa
Nu l-au scos afara decit juma de ora...ca raceste copilul..el care este obisnuit sa iasa de 2 ori pe zi!
Dupa somnul de prinz s-a trezit prost dispus si a plins...la fel tragedie..consiliu de familie..
Ce fac ei ca ai parchet si la fel degera copilul.... Mey parca Luca ar fi copil de print..zau asa...
In schimb este umbra cumnatului meu...cred ca-l confunda cu Sorin...se duce la el si cere sa-l ia in brate,.....ciudat..Luca nu suporta sa fie luat in brate...
Si cit au iesit afara cica striga ..mami, mami...
Diseara sun din nou....
revin
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.