Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am fost la medicul de familie si zice ca nu vede decat sacul de 8mm, si nimic in el sau sa se vada batai de inima....mai merg marti la ginecolog

mi-e un raaaau, mi-e greata, ma dor toate, nu pot manca nimic in afara de fructe si am o sfarseala de zici ca am lucrat la ocna

Danut iar a facut febra dupamasa, 38.5, a vomat nurofenul, nu stiu cum o sa facem cu antibioticul ca e ceva de GROAZA, refuza si isi face greata

de ce, de ce, de ce? nu mai am putere sa ma intreb ce se intampla, si din ce cauza tot raul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani, mitzura! sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o sarcina usoara si doi copii sanatosi si frumosi!

Olivia, se pare ca soacra-ta are nevoie si ea de succes sa treaca usor perioada de adaptare... in rest, nu-ti fa singe rau, dar o sa procedeze tot cum cred ei... si io iti zic din nou parerea mea.. vorbeste cu Luca la telefon...

Carmen, ma bucur ca se vad rezultatele... io am ajuns la 62 kg azi ... deci aproape 3 kile date jos dupa 5 zile... mai am 4 zile dar apoi sigur voi trece pe disociat pe mese, ca altfel cred ca os a pun la loc in ritmul in care am dat jos...

Lia, imi pare rau ca aveti probleme cu Danut, dar o sa treaca asa cum au trecut si pana acum... ai inceput sa iei vitamine? cred ca ti-ar prinde bine o cura, mai ales ca esti gravi..

Bianca azi noapte a cazut din pat, m-am trezit in stare de soc cand am auzit bufnitura, noroc ca nu era patul inalt, totusi pe parchet... a plans vreo cateva minute.. azi dimineata parea ok..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Adela!!!!Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina cit mai usoara si sa aveti o viata frumoasa!
Lia...fetele ti-au spus deja cam tot ce era de spus...Si lasa medicul de familie..fuga la ginecolog! Ma bucur ca nu mai tusesti....Sanatate lui Danut...saracutul de el..las' ca vine vara ...
Anca...cum a reusit Bianca sa cada...doarme cu voi? Pune pe linga pat ceva perne..paturi...ce ai tu...Felicitari pt slabit..cunosc satisfactia...ti se pare deja ca esti zina -zinelor....Mie mi s-a terminat bateria de la cintar ...sint curioasa cum am fost afectata de stress
Carmen..fugi la cintar ..noi facem galerie...Deci Ilinca pleca la bunici...Mey ce de mamici singure vom fi pe aici! Tot cu antibiotic sinteti?
Monica ...se pare ca a fost o alarma falsa..si eu iti doresc sa fi fost asa! Vreau sa vad pe soldatul Svek!!!Nu mi-ai spus ...v-ati gasit apartament?
Felicia cum mai sinteti? V-ati mai adaptat??
Lumi se pare ca Ilinca a avut o vacanta draguta..Tie ti-a mai trecut starea de angoasa?
Gabi vizionare placuta! Merita! Filmul asta ar trebui sa-l vada si Lia!
Carolina, Roberta nu ati mai spus nimic depsre licente...
Daria vazut papusica "moava"...
Irina vazut si pe Danut..mi-a povestit Ema despre cit de vorbaret este! Succes cu actiunea inceputa..si nu te lasa!
SFaturi pt supt degetul nu avem...Iar la suzi am renuntat de la 12 luni..din cauza urmarilor...stiam ca pe masura ce creste o sa fie f greu..si mi-a fost frica. Nu este asa de traumatizanta scoatera suzetei, biberonului.....trebuie doar fermitate si nervi de otel citeva zile!
Liliana...ce misto ca ai de unde alege!!! AMR ..10 zile,.....m-ai poti dormi???
Laura te-ai apuca de golf???
Cori...pe role?
Alice ai lipsit azi...
De Roller..ce sa mai spun...
Dana..eu tot intreb cum stai cu greturile

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Slaba miscarea pe aici... o fi din cauza ca a venit primavara

Ina, bafta la actiunea "suzeta"..

cristalina, iti tin si eu pumnii...

Dana-roller, D-na Bibi, eli, ochiverzi, irinusha, blueangel, si restul de chiulangite... mai da-ti un semn sa stim ca sunteti ok..

Papa, ce face pescarushu devorator..Mielu a vazut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, si mie tot asa mi se pare, ca se acomodeaza bine.Doar bunicii un pic paranoia...scuze exprimarea.Cred ca au uitat ce inseamna copil.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Io -s pe aici..dar nu pot conversa singurica...asa ca maninc cioco..noua mea deviza..nici o zi fara cioco! Ma scoate din..stres!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Liliana deci nu-s eu mama nepasatoare...asa este paranoia in toata splendoarea ei....Sper sa treaca ...daca nu il luam cu noi in august!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia sigur nu esti tu mama nepasatoare.Ce gand e asta.O sa le treaca , sa speram.
Apropo, m-au sunat de la sefi, next interviu cand vin din Romania.Ce bine, caci altfel numai gandul la el nu-mi statea.Deja nu ma mai gandesc la nimic altceva,desi am o "To do list", de nu ma vad.Mai ales ca in ultimul moment cei din Romania, a se citi socrela and co, isi mai amintesc ca mai vor nu stiu ce si nu stiu ce.Iar eu lucrez zi lumina...

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

LA MULTI ANI !Sa ai o sarcina usoara .

Lia fii tare si ai multa grija de tine !

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Urarea de La Multi ANi ! este pentru Mitzura !

Asta e ! Cam matinala ora petnru mine .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput