Smecherasi de iulie-august 2004 (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaa
hahaha Oana ai fost simpatica cu mesajul. las ca am priceput noi. ce faceti? ce mai face Iza cea cu oki superbi?
Anca ufff bine ca e ok Bianca. se mai intampla cazaturi din astea...felicitari pentru slabit, esti de admirat!
Lia cum mai e danut azi? sper ca a trecut noaptea fara febra. iar tu fuga la ginecolog!
Ina bafta la operatiunea fara suzi....tinem pumnii! cum merge cu pilatesu'?
fug la treaba...sa aveti o zi suuuper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI Eli!!!!FERICIRE,DRAGOSTE SI SANATATE MAXIMA!!!
Eu am o stare,sper sa-mi treaca cat mai repede,am dormit tare rau azi noapte,iar dimineatza n-am reusit sa facem schimbul de mame cum trebuie si s-a pus mandra pe urlat dupa mama, mai rau ca-n prima saptamana!!
Am sa incep si eu actiunea fara degete,sper sa reusesc,a mea nu a vrut sub nici o forma suzeta iar de supt degetele s-a apucat de la 8 luni ,cand nu mai avea tzatzica cu care se obisnuise sa adoarma!
Olivia, eu cred ca intr-o saptamana se vor mai linisti treburile,si nu cred ca este vorba de paranoia, ci doar de lipsa de obisnuinta de a creste un copil mic!Si niciodata nu vor face lucrurile cum le faceati voi,fiecare crede ca ceea ce face este cel mai bine pentru copil.
Liliana spor la treburi!!
Daria,Giulia este foarte frumoasa si foarte fotogenica si o prinde culoare asta!!!
Lia,multa sanatate lui Danutz si tie la fel si capul sus,sigur o sa treaca toate repede si o sa vina si soarele la voi in suflete!!
pupici,mai revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

AMR 9, lalalala.Eu sunt happy, caci incep sa numar zilele cu numai o cifra.
Buna dimineata, ca am uitat sa zic.
Eu fug la nani, am intrat doar sa va urez o zi frumoasa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata!!!
La multi ani Eli!!!
Fetele care sunteti la dieta, veniti de dati raportul!! Eu m-am simtit tare naspa si ieri, era sa lesin in parc, asa ca numai la diete nu-mi sta gandul. Si am gasit si motiv http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=258048
Liliana, cred ca stai ca pe ace!!!
Olivia da-i cu cioco, si la mine face minuni, oricare ar fi baiul
Lia multa sanatate tie si lui Danut
Anca sa stii ca si Mara mea de 8 ani a cazut din pat de vreo 100 de ori cred, ultima oara anul trecut Cu timpul se obisnuiesc
Eu tot nu m-am hotarat ce tip de pat sa iau, cele care l-ati schimbat deja ajutati-ma cu un sfat, o poza...
o zi buna, noi avem vreme super, mergem pe plaja azi negresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata , frumoaselor!
papaaa, treci la apel si biciueste-o pe lia ca vad ca numa ` de tine asculta...
liooo, fata mamii, am pierdut firu` de aceea nu inteleg de ce danut este din nou bolnav sau daca i-a trecut ceea ce avea ultima data da` orice-ar fi gindeste-te ca sunt boli banale cu care ai sa te tot intilnesti si de-acu incolo, trebuie sa fii tare in primul rind pentru el si pentru ala micu` din burtica! pai in loc sa am in fata imaginea unei fimei mindre si fericite vad exact pe dos, ntzzz, ntzzz, spune tu daca nu meriti o bataie zdravana?! brei, capu` sus si ia atitudine, daca e nevoie schimba doctori, cauta femeie care macar sa vina sa-ti scoata cupilu` afara citeva ore pe zi, cheama bunicii, nu stiu, fa ceva ca asa nu se mai poate! da`n primul rind du-te la ginecolog sa-ti arate inimioara aia mica, poate macar ea te va determina sa iei atitudine stii unde ma gasesti daca vrei sa stai de vorba cu cineva

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani, ELI !!! Te asteptam sa ne zici cum veti sarbatori, ce mai face Stefan, ca nu te-am mai vazut de tare mult timp ...

Noi am avut peripetii ... cu vomitaturi, asa ca am ramas cu antibioticul Lekoklar si am scos siropul pentru tuse (am uitat denumirea, dar e dezgustator) si ramanem pe muguri :-)

O zi faina, mai scriu cand pot ...
Pup la gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

stiam io ca mai era ceva: la multi ani, eli!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Eli, la multi ani! sa ai parte numai de bucurii!
Cori, cool link. uite cum ma scoti tu pe mine din depresia kilelor
Carmencito, tu? carne/legume/fructe/lactate/peste?

Mergi la inceput

da, i-a patra zi, azi prima de legume/fructe, is in sevraj

quote:
Originally posted by roxanaz

Eli, la multi ani! sa ai parte numai de bucurii!
Cori, cool link. uite cum ma scoti tu pe mine din depresia kilelor
Carmencito, tu? carne/legume/fructe/lactate/peste?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ELI !

Toate gandurile frumoase pentru tine...si petrecere frumoasa !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput