Smecherasi de iulie-august 2004 (178)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
In primul rind LA MULTI ANI! pentru sarbatorita de astazi - ELI - sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita!
In al doilea rind bravo pentru fetele la dieta si cu rezultate asa de bune! Eu de azi m-am apucat de dieta daneza, sa vedem ce rezultate obtin ca nu se mai poate asa. In completare ma duc in continuare de 3/saptamina la sala ca sa scot limba de-un cot....
Carmen, tu o zii dieta aia cu 3/3/3?
Stefan in continuare e mucios, deja a trecut mai mult de o saptamina si nu mai stiu ce sa-i mai dau - ii pun in nas Marimer si 1/zi Vibrocil, plus aspirari la greu (nu mai contenesc sa-i multumesc celui care a inventat pompa de aspirare care s emonteaza la aspirator!!). Ce sa-i mai fac sa scape odata de mucii astia?? Idei?
Mai stie cineva ceva de Marcela - Vrabiuta? Stiu ca si ea trebuia sa se duca la dr ca rushii nu mai veneau, dar testele erau negative...Pe unde esti Marcela??
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
3 zile carne, 3 legume/fructe, 3lactate, am trecut de cele cu carne azi e prima de fructe/legume....ca veni vorba, roxana dupa zilele cu lactate urmeaza peste? ca parca pe la dieta nu citisem despre asta...
quote:
Originally posted by leeloo2004
Buna dimineata!
Carmen, tu o zii dieta aia cu 3/3/3?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
corianai spune:
Hehehe... Carmen aia cu peste e dieta 1/1/1/1/1
daca manci 3 zile numai peste ori incepi sa te crezi foca ori nu mai mananci peste in viata ta
paaarerea mea
roxanaz spune:
Carmen, Cori are dreptate....le-ai amestecat nitel. ce zic eu adica 1/1/1/1/1 e o dieta, iar aia 3/3/3 de care zicea Anca e doar carne/legume-fructe/lactate. cel putin asa stiu eu si de la subectele de la femina. vb Corinei o sa faci ca foca daca mananci 3 zile la rand numa peste![]()
![]()
(giiz, sorry, nu vreau sa fac misto da a sunat super simpatic!
)
Gabi, wow ai timp de mers de 3 ori pe saptamana la sala??? esti suuper! bravo tie. eu nu ajung decat o data pe saptamana la salon la electro/masaj.... de aia nici nu prea am rezultate da insist!
carmenp spune:

edit: adica dupa cele 3 zile de lactate gata cu dieta? sau o iau de la capat![]()
quote:
Originally posted by corianai
Hehehe... Carmen aia cu peste e dieta 1/1/1/1/1daca manci 3 zile numai peste ori incepi sa te crezi foca ori nu mai mananci peste in viata ta
paaarerea mea
Carmen,Ilinca&Ionut
cristalina spune:
Neata!
Eli, la multi ani fericiti!

Sa ai parte numai de bucurii!
Si Maria a cazut az'noapte din pat...M-am speriat ca la noi nu e mult loc pe partea pe care a cazut ea...era chircita intre pat si perete...Pai la cat s-a frichinit, ca am luat-o in pat ca sa se potoleasca, nici nu e de mirare. Incredibil cum un copil atat de mic umple un pat atat de mare...:))))
Nu mai avea nici par sa amortizeze loviturile la cap...![]()
Urlete, era 4, azi dimineata ma tineam de garduri de somn...ea era tare fericita...:)
Nici o zi fara evenimente deosebite, asta e deviza noastra...![]()
Olivia, am citit, scuze ca nu am raspuns. Noi am gasit apartament de 2 luni, facem schimb, 2 camere cu 4 camere. Numa; ca si noi si ei suntem cam lenesi si ne miscam greu...:)
Acum am dat tot dosarul la banca (diferenta de pret o platim dintr-un imprumut) si il analizeaza aia.
Am citit, Luca se comporta absolut normal. Tu te comporti si mai normal. El o sa se obisnuiasca, problema e ca se obisnuiasca si cei mari...:)
Liliana, i-am pus desene animate si am pus-o in scaunelul de masa ca sa nu se fatzaie prin casa....Am tuns tot ce se putea cu foarfeca, acum as vrea sa cumpar o masina de tuns ca sa o rad frumos...:)
Carmen, Anca, olivia, corina, gabi... 
io fac galerie la "fetele cu dietele"!...![]()
Ina, tu mai mult decat sa te uiti la pilates din canapea nu ai nevoie...:)...V-am vazut in poze, niste frumosi...:)
Mai erau in gasca dar uitai...:)
Sanatate la copiii bolnavori...Pupam sa treaca!
O zi excelenta sa avem...si dedicatie speciala pentru Liliana "hai liberare!"
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Super tare faza cu foca ![]()
![]()
Ma intrebi daca dupa trei zile de lapte faci ca vitzelul....:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
Cristal, scuze, vroiam sa dau o replica/corectare la "dupa cele 3 zile de lactate" da mi le editeaza automat![]()
Carmen, o iei de la capat sau te opresti, depinde de tine![]()
![]()
Kmy, nu am uitat sa iti trimit datele ptr vacanta, dar deocamdata suntem in stand by datorita unor investitii mai mari...asa ca deocamdata visez doar :)). cum mai stati cu mancatul? (cura de ingrasare adica :)))
carmenp spune:
cristal, daaa, si io ma gindeam la vitica![]()
am dat cu geana pe la subiectu` cu pricina, vaz va fetele e tare pe pozitie
, tin cu sirg dieta, da` ma-ntreb cele cu 50 de chile de ce tin dieta
, asta daca 50 reprezinta chilele si nu altceva
roxana, faza cu corectatu` am patit-o si io cu sinonimu` de la femeie![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
corianai spune:
Mey... la mine electrostimularea a dat rezultate super asta vara. Ce-i drept am facut o cura intensiva, adica am mers zilnic timp de 2 saptamani. Ce sa zic... se vedea diferenta de la o zi la alta. din pacate aici nu te apropii de asa ceva, au preturi supernesimtite toate saloanele de infrumusetare, le jupoaie bine pe cele 2-3 inconstiente care se aventureaza![]()