Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 9
iren spune:
Cica asha arata www.dailyhappypill.com/funny_pictures_female_brain.htm" target="_blank">creierul feminin...hmm, misoginii!...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
quote:
Originally posted by doruletz
O dedicatie special pentru Sabina
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
Yank, musai da-mi detalii despre pastilele alea...
Pice! Pice! Pice!
Important: noua mea semnatura nu se aplica Scandinavilor, dar nu pot sa renuntz la ea...nu zic di ce!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
yank spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Yank, musai da-mi detalii despre pastilele alea...
Pice! Pice! Pice!
Important: noua mea semnatura nu se aplica Scandinavilor, dar nu pot sa renuntz la ea...nu zic di ce!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
Pai sint 30 pastile la cutie,pentru o luna de zile,sint pe baza de plante,practic iti taie pofta de mancare,se ia una pe zi,in ce moment al zilei doresti tu(eu le-am luat dupa prima masa,pe la pranz),nu au efecte secundare,si slabesti cam 6-7 kg pe luna.Pretul este invers proportional cu eficacitatea,adica sint ieftine,doar $30
xenocid spune:
quote:
nziua
Hai ca trairam s-o vedem si p'asta: sub titlul "Kickoff2006 - Coup d'envoi pour la croyance" sau "Kickoff2006 - Kick-off Faith", la Berlin se va organiza un meci de fotbal intre popi crestini si imami. Meciul va fi arbitrat de evrei.
Hai ca s'a terminat meciul. Au castigat popii deoarece suporterii crestini se rugara pentru ... imami.
Aveti aici conferinta de presa a antrenorului turbanistan.
*segmentation fault*
xenocid spune:
quote:
nziua
Hai ca trairam s-o vedem si p'asta: sub titlul "Kickoff2006 - Coup d'envoi pour la croyance" sau "Kickoff2006 - Kick-off Faith", la Berlin se va organiza un meci de fotbal intre popi crestini si imami. Meciul va fi arbitrat de evrei.
Hai ca s'a terminat meciul. Au castigat popii deoarece suporterii crestini se rugara pentru ... imami.
Aveti aici conferinta de presa a antrenorului turbanistan.
*segmentation fault*
Tzuni spune:
Neata!
Fratilor, se mai fac inscrieri in poienitza voastra?
Pliz frumos
Tzuni mic si drag si scump si grasunel
iileana spune:
Lilandaaaaaaaa, la multi ani!!!!! ....cum iti doresti, asa sa iasa lucrurile! si si
Vevic mica, sa te faci vevic mare si frumos si norocos!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iren spune:
Xenoo, mi-ai facut ziua, muah! O shtiam, da e faina rau, o mai pun o data
Io fusei aseara cu doo pretene sa mincam shi sa bem- ei, cu bautu mai ushor - las plozii acasa, mortzi de somn, pe la 5 juma. Dau instructziuni precise la consort; la 6 juma sa le dea papa, la 7 juma in pat, etc...Booon, vin acasa la 11- seara - plozii mei zburdau fericitzi, iar Julia arata ca un shobolan ud, avea o kestie intarita in cap shi-o freza shucara shi shuvitzata
Boscorodesc sotzul, ca n-a tzinut cont de reguli, iau fata s-o spal, io ziceam c-are suc in cap, shi pe fatza de masa de pe masa mica cc credeam ca-i tot suc, shi pe covor la fel Ei, dau cu apa fetii in cap, se face o spumaaa...zic: mah, ce dreaq, ce suc shi-a turnat asta!...il kem pe Bogdanelu la raport, care-mi arata sticla golita de sor'sa: o sticla maricica de solutzie pentru baloane, naiba shtie de unde-a luat-o, da saracu cica era nevinovat, ca "mami, Juli a varsat in cap, nu io, numa ea pe toata!" Ce era sa fac, am crezut kupilu...
Ashtept urmatoarea mea ieshire singura cu mare nerabdare
Tzuni
Restu va tzuc shi mai trec
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.