Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 9
iren spune:
Cica asha arata www.dailyhappypill.com/funny_pictures_female_brain.htm" target="_blank">creierul feminin...hmm, misoginii!...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
quote:
Originally posted by doruletz
O dedicatie special pentru Sabina

Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:

Yank, musai da-mi detalii despre pastilele alea...
Pice! Pice! Pice! 
Important: noua mea semnatura nu se aplica Scandinavilor, dar nu pot sa renuntz la ea...nu zic di ce!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
yank spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Yank, musai da-mi detalii despre pastilele alea...
Pice! Pice! Pice!
Important: noua mea semnatura nu se aplica Scandinavilor, dar nu pot sa renuntz la ea...nu zic di ce!
vidiazni, sticla... dauneaza grav sanatatii...
Pai sint 30 pastile la cutie,pentru o luna de zile,sint pe baza de plante,practic iti taie pofta de mancare,se ia una pe zi,in ce moment al zilei doresti tu(eu le-am luat dupa prima masa,pe la pranz),nu au efecte secundare,si slabesti cam 6-7 kg pe luna.Pretul este invers proportional cu eficacitatea,adica sint ieftine,doar $30

xenocid spune:
quote:
nziua
Hai ca trairam s-o vedem si p'asta: sub titlul "Kickoff2006 - Coup d'envoi pour la croyance" sau "Kickoff2006 - Kick-off Faith", la Berlin se va organiza un meci de fotbal intre popi crestini si imami. Meciul va fi arbitrat de evrei.![]()
Hai ca s'a terminat meciul. Au castigat popii deoarece suporterii crestini se rugara pentru ... imami.
Aveti aici conferinta de presa a antrenorului turbanistan.
*segmentation fault*
xenocid spune:
quote:
nziua
Hai ca trairam s-o vedem si p'asta: sub titlul "Kickoff2006 - Coup d'envoi pour la croyance" sau "Kickoff2006 - Kick-off Faith", la Berlin se va organiza un meci de fotbal intre popi crestini si imami. Meciul va fi arbitrat de evrei.![]()
Hai ca s'a terminat meciul. Au castigat popii deoarece suporterii crestini se rugara pentru ... imami.
Aveti aici conferinta de presa a antrenorului turbanistan.
*segmentation fault*
Tzuni spune:
Neata!
Fratilor, se mai fac inscrieri in poienitza voastra?
Pliz frumos 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
iileana spune:
Lilandaaaaaaaa, la multi ani!!!!! ....cum iti doresti, asa sa iasa lucrurile!
si
si
Vevic mica, sa te faci vevic mare si frumos si norocos!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iren spune:
Xenoo, mi-ai facut ziua, muah! O shtiam, da e faina rau, o mai pun o data ![]()
Io fusei aseara cu doo pretene sa mincam shi sa bem- ei, cu bautu mai ushor
- las plozii acasa, mortzi de somn, pe la 5 juma. Dau instructziuni precise la consort; la 6 juma sa le dea papa, la 7 juma in pat, etc...Booon, vin acasa la 11- seara
- plozii mei zburdau fericitzi, iar Julia arata ca un shobolan ud, avea o kestie intarita in cap shi-o freza shucara shi shuvitzata ![]()
Boscorodesc sotzul, ca n-a tzinut cont de reguli, iau fata s-o spal, io ziceam c-are suc in cap, shi pe fatza de masa de pe masa mica cc credeam ca-i tot suc, shi pe covor la fel
Ei, dau cu apa fetii in cap, se face o spumaaa...zic: mah, ce dreaq, ce suc shi-a turnat asta!...il kem pe Bogdanelu la raport, care-mi arata sticla golita de sor'sa: o sticla maricica de solutzie pentru baloane, naiba shtie de unde-a luat-o, da saracu cica era nevinovat, ca "mami, Juli a varsat in cap, nu io, numa ea pe toata!" Ce era sa fac, am crezut kupilu...
Ashtept urmatoarea mea ieshire singura cu mare nerabdare ![]()
Tzuni 
Restu va tzuc shi mai trec ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.