Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
neat neata;-)
eu am depresie, am zis;-)
am fost aseara la un concert de muzica electronica si contemporana....nu zic mai multe.cred ca fac reconversie profesionala...cum sunt si eu mai bine, face copilu o raceala si s-a dus tot ritmu meu de lucru....
dati-mi idei de ce meserie sa ma apuc
Doruletz, festivalu incepe pe 24 si cica vor avea si site!
imediat ce aflu iti zic.
da am o stareee....
Tzuni, ,enumera 3 vicii personale si esti in grup
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Hola, hola
Pfuiii, terminai si io cu sarbeutoritu (ca am inceput-o de la sfirsitul lunii trecute ), da' vaz ca tre' sa continuam, ca e ziua lu' tata lu Toma. La Multi Ani frumosi
doruletz, da' are gepetta volum, nu gluma...si masura, bre, ca stie iegzact cind sa chiuie
iren, pai io zic ccc ca tura asta o fost mai bine cu turnatu'n cap decit pe mocheta, nu????
xeno, amu' tre' s-ajung acasa sa dau drumu' si la sonor...(is frustrata ca ma hlizesc pe infundatelea, aci la scoala)...si nu-i drept :-))
Tzuni, welcome again...
As mai scrie io, da' tre' sa fug la ore...
Pupi iu all
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
irenutzu, bine asa;-))))
La multi ani tatic de Toma!!! Sa cresti mare!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
tata lu Toma spune:
Multumesc mult pentru urari !!!
Sa fim cu totii sanatosi si voiosi !
Poate ca om trai si momentu' cand om da pe gat o dusca reala impreuna . Pana atunci va pup pe toti virtual dar din tot sufletul.
tot io chiar daca putintel mai tinerel,
_
Take me home, country roads
Rayuela spune:
Repede de la munca,
La multi ani lilutza ,tatalutoma si veverik!!
Sper ca-mi e scuzata intarzierea,avind in vedere ca iar chiulesc de la munca ,pentru a scrie acest mesaj,nah!
Daca imi taie de la salar va pune mamarayu la facut cinste pe toti trei,ca o sa fiu amarita foc!
Restu,pupaturi aruncate din viteza trenului,ma duc iar la treaba
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Tzuni spune:
Multam de reprimire, gascha!
Trei vicii, Sabino? Doar trei? Din atatea...
Bine, hai ca selectez:
1. McShit-ul si chipsurile
2. Sephora
3. Barbatii frumosi, deshtepti, cu umor, vila cu piscina, cont in banca, devreme acasa
So, am trecut testu'?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel
Irimell spune:
'na ziua, poiana! Aaaa, iar bem? Buuun asa...
Tata lu' Toma, sa traiesti multi ani si sa ai noroc (chiar la loto saptamina asta, daca joci) cu caru', iubire cu paharu' sau carafa, cum iti doreste inimioara. Distractie pe cinste si poate bem si pe viu in vara!
Rayu, meriti un premiu pentru chiulul rapid. Iaca:!
Yank, fa un bine unui om chinuit de kilograme si da numele minunatelor chinezarii. Poate am noroc si gasesc si pe aici, ce bine ar fi, ca sa nu ajung la depresie...
Iren, zic si io ca Lil, mai bine pe par decit pe mocheta. Cum merge cu convingerea? Tinem pumnii!
Parca vazusem picior de Extremica pe aici, nu? Un pupic pe capsor!
Sabina, lasa despresia ca e de la primavara si asculta niste www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=024799601060706900&cid=600111" target="_blank">Albinoni, poate trece!
Si nu in ultimul rind, Tzuni, bine mai, astea-s vicii? Ia un paharel de bun venit si sedere cit mai placuta in poiana iti urez!
Restul lumii, va imbratisez cu drag!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
lilanda spune:
Pai noi cinstim oricum...mai ales pe mamarayu, alaturi de alti intirziati (carora le multumesc frumos pentru urari!!!)
Beeey...nu mai merge asa!!! La anu' trebe organziare, ca vaz ca-i plin de tauri prin poiana...e ziua si Andreei (AB, fosta AC), pe care ma duc, acum, mintenas, s-o trag de urechi...
tzuni, pe baza lu' punctu' 2 coroborat, mai ales, cu punctu' 3, io zic ca esti la locu' potrivit...
O vazui si pe sotia lui yank (sa-ti traiasca :-)) si pe vika, incalzita, pusa de-a curmezisu (chiar cum a fost concertu'???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
yank spune:
Hai sa va pup.Tauri,tauri..damn,azi e ziua maica-mi.Ce fiu are.....bine ca mi-ati adus aminte.Eu`s pe drum spre Bruxelles,de fapt spre Anvers,ca acolo am gasit hotel.Tzuni ce dreaq e Sephora?Vreo telenovela?
Irimell,se numesc SuperSlim dar ma indoiesc ca se mai gasesc undeva in afara de Kina
Un multi ani fericiti la toti taurii din poiana.Sa ne traiasca septelu
Sabina,te invata je meserie noua.Rentier lenes!
Vik,ramane cum am stabilit
Veve,pe loc repaus!Se around
Veve spune:
Helo pipal!
Am venit sa-l beau pe domnu' Vlad neaparat!Tupeu' asta de-a-ntineri pe an ce trece trebuie pedepsit corespunzator...LA MULTI ANI super fericiti si sa te bucuri de absolut tot ce-ti doreste sufletelul,impreuna cu cei dragi si frumosi!
Io mi-s foarte frustrata si trista,ca de ziua mea onomastica am primit gramada de urari de genu' "sa cresti mare (ca si cum n-as fi destuuuul!) si frumoasa ca mami (mama mea nu-i genu' de frumusete pe placul' meu).Eniuei,a mai ramas nijte Moet rasuflat pe fundu' paharelor,poate mai pluseaza si yank o fiola (bre,iar napuiesti?treci ca n-am pe cin sa ma razbun)...ma'c sa-mi innec amaru'
In rest, iu love si inimioare!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6