Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 11
TORIA spune:
La multi ani Lil sa ai parte de tot ce iti doresti.
La multi ani Veve mic sa cresti mare si voinica.
La multi ani tatic de Toma sa traiesti si sa infloresti pe an ce trece.
Mihaela burgul lui motzart te asteapta,anul asta e numai sarbatoare pentru el,am facut in firma si un calendar despre viata lui.Eu sint aici pe cand vi, la tine si fetele tale frumoase.
Pe restul de scandinavi va iau asa la cu ,acu nu va ganditi la rele.
Bun venit noilor membri si sedere placuta prin poiana .
roxana1974 spune:
mai acum vad ca va sarbautoriti!
LMA Tata lu' Toma, lilanda si vv mik
am avut o zi shitty azi, dar la final am primit 2 vesti bune si mi s-a facut ziua, nu alta.
va si distractzie placuta ...pe voi nu va mai plictisesc cu semnatura mea nesufarita
doruletz spune:
nseara
gata, se termina si weekendu asta prelungit, obosii de atata alergatura! Las' ca de maine incep serviciu si ma hodinesc
La Multi Ani tatic de toma
valeu, ce de tauri acilea, cand organizam o corida?
Sabina, merci de info, i-am transmis si interesatului da' bineinteles ca incepu cu intrebarile, la ce ora, unde se desfasoara, care e programul etc. Sa-mi spui cand afli mai multe.
Hai ca ma duc sa imbaiez piticosenia, in weekendu asta a avut program cultural, o duseram sa viziteze obiective turistice pariziene.
Mai viu io
voljena spune:
daca cumva nu va ajunge sa trec si io prin poiana sa dau de baut si sa recunosc ca-s tauroaica ... sa-mi scuz nemotivatele pe baza de adolescenta cu nabadai din dotare... lasa ca vedeti voi astia de sunteti abia la faza de bone ce va asteapta...
in rest - tony blair nu se da dus asa ca nu avem noutati...
mihaela_s spune:
taticdetomic sa ne traiesti!
lil' asa deci, pana la urma scapasi de tigai?
ah toria, zau ca daca nu ma palea boala de copii, acu' 3 saptamani puneam de-o vizita in teritorul tau...dar asa am amanat, desi imi pare rau ca tocmai anul asta cand e plina austria de sarbatoarea lui mozart am ratat orasul natal.
irimell, am vizionat si eu ciresii infloriti si m-am indragostit ...e clar ca trebuie sa vad japonia in perioada asta! uffff, ce vise!
nu pierd ocazia sa o salut pe rayu!
roxa, ce m-am linistit...ca putem continua sa linistiti, fara vidiazni atata!
aaaa, era sa uit! adusca trebe sa dea de baut, da' se face ca strutzu'...crede ca noi nu stim!
ei, iren mama, vad ca iesirile tale se lasa cu evenimente tot mai ...nu stiu cat de bine te distrezi tu, da eu ma amuz cand citesc despre voi. Aaaa si is invidioasa...da' chiar esti pitzi!
sabinutz, esti ok acum?
tzuni velcom! ia de-aici: ...cu asta se incepe la noi .
yank pentru nevasta frumoasa si rabdatoare! Si ia foenul sa nu mucezeasca tapitzeria masinii, pacat de ea sa nu vada palmieri .
Restu' necitati, va tzuc dublu .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
arboria spune:
la multi, multi ani tata lu toma, voljena (n-am inteles daca a fost sau nu ziua ta, da' o urare in plus nu strica), adusca, ABusor!
ocebine, tot pe scari e pianu'?
iren spune:
So, LA MULTZI ANI FERICITZI SHI SANATOSHI Tata lu Toma, ABushor, Lilanda, Voljena shi presupun Adusca
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Idora spune:
La multi ani Tata lu Toma si celorlalti la care nu le-am urat
Irimell, SuperSlim se gaseste si in Romania, daca-i ala despre care zice yank.Poate ti-l trimite cineva.Trebe sa-i zic si eu lu' vecina, daca-i asa eficient.Uita-te aici: http://www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/1620?osCsid=linkuri
Adela pe unde umbla??
Tzuni,bine ai venit!!
la toata lumea
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
doruletz spune:
Idora, bine ca te mai vazui pe aici, te intreb repede sa nu uit: soacra-mea vine prima data in ro, acuma la sfarsitul lui mai. Vor sa se duca la Sibiu cateva zile (nu ma intreba de ce, asa au citit ei intr-un ghid, ca e frumos ). Stii vreo pensiune mai acatarii? Unde eventual sa se vorbeasca franceza ca eu nu voi fi cu ei, se duc singuri. Merci
Idora spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Idora, bine ca te mai vazui pe aici, te intreb repede sa nu uit: soacra-mea vine prima data in ro, acuma la sfarsitul lui mai. Vor sa se duca la Sibiu cateva zile (nu ma intreba de ce, asa au citit ei intr-un ghid, ca e frumos ). Stii vreo pensiune mai acatarii? Unde eventual sa se vorbeasca franceza ca eu nu voi fi cu ei, se duc singuri. Merci
Doruletz,soacra-ta cu mai cine??Daca vor, pot sa stea la mine,nu-i problema(fara bani, bineinteles).Le pot fi si ghid prin Sibiu.Franceza mai stiu si eu cate ceva,nu f. mult dar ma descurc.Pensiune au parintii mei dar din pacate o sa fie ocupata toata vara, ca vin maine niste moldoveni, care au de lucru prin satele din jurul Sibiului.Daca vor neaparat sa stea la tzara, nasii mei au o pensiune in Sibiel si as putea vorbi cu ei, dar nu cred ca stiu franceza.
Vorbeste cu ei si zi-mi cum vor sa faca.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg