Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 12
adusca spune:
aoleuuuuuuu, ce-i acilea fratilor? vreti de beut c-o saptamana inainte, ai?
sa va dea tata nostru, Ab'sor, voljena si lilanda, ca ei sunt tineri si frumosi, au ce sarbatori.
(La multi ani tinereilor)
io schimb prefixu' intr-o saptamana (sau mai putin), prevad c-o sa intru (asa, un pic) in depresie.
hai ca va pupa babusca direct pi neuroni.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
AB spune:
[emoticon cu tort de bezea] pentru scandinavii mei dragi!
La Multi Ani lu tata lu'Tomasi Voljenei ca celorlalti le-am zis deja si prea multi ani pot dauna grav sanatatii.
Tineti-o tot asa ca io va cetesc!
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
Adela99 spune:
'neatza!
La multi ani fericiti si sa fiti iubiti tatic de toma voljena eibi
adusca chiar daca implinesti doar peste o saptamana, din motiv de schimbare de prefix tre' sa bem o saptamana
Tzuni bine ai venit!
Tzuni spune:
Multumesc de primire fratzi intru'poienitza!
Mey, da aici se ba sanatos, nu gluma ! Si io care ma gandeam sa citesc din urma cele 113 capitole. Pai, clar ma fac pleazna, si n-o sa mai pricep nimik-n-lume din telenovela aia de' spuse Yank de ea ! Mey omuletz: Sephora-i telenovela care mi-a mancat timpul, sufletul si ultimele economii. Am vazut-o in fiecare seara timp de vreo 10 zile pe Champs Elysees... Si, ce-i mai nasol, au importat-o si romanii nostri! Gata, nu ma mai duc la biserica, pelerinajul meu va fi de-acum incolo la Sephora romaneasca din Baneasa !
Yank-ule, faina nefasta ! Sa-ti traiasca si sa n-o superi ca... Apropo, vaz ca iar ai plecat ca o pasarica...in tzarile calde! Noi ne mai vedem sau apelez la trezoreria proprie si reglam situatia cand o sa mai dai prin Buc?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Hai ca ma duc sa imbaiez piticosenia
Deci io,in abureala mea (nu ca Abushorului Ac careia ii urez La multi ani si toate alea alea,de asemenea aduscai ,care sa nu se fofileze,dadada,noi bem in avans,precum avansu si lichidarea,aia o luam de ziua ta,si voljenei ofcorz)am citit in loc de "imbaiez piticania","imbat piticania"),m-am ghindit pret de o secunda ca doruletu mai trebe directionata pe calea cea dreapta,ca s-a dus biata cu capu de la cupil,apoi am realizat ca cea dusa cu capu sint eu,de nu mai pot citi nimic coerent pe la scandinavi,decit adaptat la vreo sticla ceva!
Chiar ...ma gindeam la "mai lasati dreacu sticlele alea"...mai stiti fetilor?Heheh...
In rest,pupaturi la gramada dupa cum v-am obisnuit si un kisss apasat si special pentru itsme,nu te-am uitat beibi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
P.S. ca mi-e lene sa editez:
e bairam la ZIZIIIIIIII
Merita sa mai chiulesc 10 minute sa ma delectez....
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
da, da mare bairam;-)
nu va puneti cu sabinutza depresata, LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
copii s-a mutat DC la subsol...bre, cum ne mai recuperam noi forumu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Ce sa mai recuperam, Sabinel, ca-i irecuperabil, shi el, shi noi!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Bre, da-tzi pe www.radio3net.ro , ca-i o romaneasca mijtooo
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.