Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 13
doruletz spune:
nseara
idora, merci de oferta dar cred ca se vor descurca ei pe acolo, au 'guide du routard', cu cartea aia esti ca acasa oriunde pe glob. O sa ma mai interesez ce vor sa viziteze, unde s-au decis sa stea si poate te mai intreb una alta.
Andreea, acu aflai ca e ziua ta, hai sa-ti urez acilea la scandinavi ca dincolo suntem "certate"
La Multi Ani, sa fii fericita si sa dai si tu un ricard virtual la gasca acilea si unu' real cand oi veni io prin provens
lena, nu la tine ma refeream bre acolosha subsol, altii erau tintele. Dealtfel despre subectele respective n-am decat sa citez un 'clasic' in viata: "Bine ca ridicolul nu ucide" ...
Gata, bonne nuit (ca sa fiu si io "chic")
itsme spune:
bre, la mine nici nu mai e funny deja, asa ocupata n-am fost de cand mama m-a facut! Zau asa...
asa ca mai citesc din 2 in 3 si inteleg selectiv, asa ca scuze daca ati vorbit cumva cu mine si am uitat sa raspund...mai nou ma bucur ca stiu cum ma cheama si unde sa vin seara acasa, atata-s de nauca si batuta de soarta zilele astea...
sa va urez "La multi ani" la toti care aveti motiv: adica lulutza, tata lu' toma, ac sau ab (nu mai stiu care e ultima), veve mica, si cred ca atata imi amitesc....daca o mai fi si altcineva de care am uitat, stati fara grija, beau un paharel si pentru voi, asa de siguranta
Rayou, pupici speciali si pt dvs, sunt datoare cu vesti dar ma cam tine camasa, dupa cum zisei (colac peste aia pupezii mi se mai si intepeni degetul mare de la mana dreapta, de la atata manevrat de maus....ii zice carpal tunnel syndrom aici, pe romaneste e: te doare mana de te k-ci in el de tunel ! (sa vezi cum umblu prin casa in timpul liber cu mana bandajata in niste tije, ca sa tina degetul nemiscat! asa ca (si) de aia am ocolit tastatura in ultima vreme, dar nu v-am uitat si va pup pe toti la gramada, si haideti sa
mai voiam sa zic ceva dar numai bunul d-zeu stie ce era (si e rau si mie nu-mi spune)
salutari prietenesti de la televiziunile straine va doresc tutulor!
am editat ca ma dusei si eu la subsol sa vad despre ce comotie e vorba si vaz ca si eu sunt cu musca pe bec asa ca m-am intors sa precizez ca 'funny' inseamna 'de ras', care e opusul lui 'de plans', cum e la mine acuma
aia cu tunelul o explicai, daca nu e clar fac desen
Sabina spune:
Itsmeutza, esti de comaaaaaaaaaa;-)))
aici la Romanika e o beautiful day;-) soarele straluceste sam dsamd.
ma intreb ce urmeaza de ma simt asa bine dispusa;-)))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
Neatza,
am inceput ziua cu stangul. M-am aranjat si io ca o pupaza , ca doar mergeam la doctor, si cand sa ies din casa am calcat intr-un kkt moale si aromos si-a trebuit sa ma intorc din drum sa-mi schimb incaltarile!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
care nasol, hai ca poate da norocu peste tine si te angajezi in Costa Rica
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Buna ziua...:-))
Pe-aci, canicula continua; chiar si io am ajuns sa umblu la mineca scurta...da' ce folos, ca tre' sa stau cu nasu'n studiu... M-am plictisit crinoline, paniere si farthingale (sa nu ma puneti sa le zic pe romaneste, ca nu le stiu numele )
asaaa...itsmenuto, ai grija mama cu maladia aia, ca nu-i de ris cu ea, chiar daca o porti pe tija!! Iti urez sa-ti treaca repede, fara cutit!!!
Voljenei ii urez, cu intirziere, La Multi Ani fericiti si ramin in stand-by pentru adusca
Va pupez, ma duc sa ma racoresc
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Bogdanel, c-o buca' de rahat turcesc in mina:- Mami, ce-i asta? Io: Rahat. El se uita suspicios la bucata, ashea, cu-n oki: Ba e prajiturica! Io,, mi-am dat seama de ce se uita kiorish: Ba da, mami, e rahat, papä! El: Ba nu arata ca un rahat!
Pin la urma a intzeles diferentza, nah, daca shi el ma intreaba din 5 in cinci secunde toata ziua- Mami, ce-i asta, mami, ce-i asta?? ma mai enervez shi io shi-i zic: Un rahat, mai, asta e! acu era confuzionat...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Irimell spune:
Aici ploua, ploua si iar ploua, nu se mai opresteeeee...Macar de as avea piscina in fata casei ca sa ma balacesc in ploaie!
La multi ani! pentru Abusor, Voljena si nu in ultimul rind, Adusca!!!
Idora, mersi de info, astept pe Yank sa ma lumineze ce substanta activa au pastilele...Stai, nu-i zice vecinei inca, pentru ca am o presimtire ca e doar numele de capul lor.
Iren, moooama ce super e...tocmai am deschis si era Pasarea Colibri...Mi-a mers la suflet! Mai ales ca de ceva timp nu mai puteam asculta KissFM...
Itsme, esti taaaare daca ai venit in poiana si cu degetul in atela! Pupici sa treaca sindromul si mai lasa mausul citeva zile...ca nu-i de gluma! Iti dau aia concediu medical pentru asa ceva?
Adelutzdragutz, pe unde umbli?
Gata, ma duc sa arunchi un ochi la ZZ ca sa ma lamuresc...
Va pup printre picaturi!
PS: Lil, m-ai facut curioasa cu farthingale si m-am uitat in dictionar, tot crinolina ii zice.
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Alyssa spune:
Salutare tuturor!
Mi-am luat o pauza de pe DC ca aveam nevoie sa imi aerisesc creierii. Ca sa nu fiu tentata acasa am taiat si internetul. Vroiam sa ies mai mult pe afara cu fetele, la parc, la joaca...
Azi noapte insa am visat-o pe Mirela (admin) ca imi zicea ca nu am mai trecut demult pe la DC :)))
Maaaaaiiii.... Sint adicta rau daca si in vis la asta ma gindesc!
Ei, na ca sint la munca si am intrat pe system si mi-am anulat si sonic wallul pe care il pusesem la siteul asta ca sa nu ma mai tenteze ziua la munca... Si ma declar adicta rau de DC!
pe toata lumea!
Alice
roxana1974 spune:
eu dorm pe mine de oboseala..am putut doar sa va citesc...am o saptamana supernaspa, acum redactam Raportul Anual...importanta lucrare..ne jucam de-a compunerea in limbi straine...
va salut pe toti
Alyssa, m-ai dat gata cu "adicata" vara'mea (care sta in Alaska) dupa ce am nascut mi-a dat verdictul: "fata, te-o lovit depresiunea" si nu vine in Ro, ca este "polutie"
hai, va pup,
Roxa (pentru voi, fara semnatura)