Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 14
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Alyssa, m-ai dat gata cu "adicata" vara'mea (care sta in Alaska) dupa ce am nascut mi-a dat verdictul: "fata, te-o lovit depresiunea" si nu vine in Ro, ca este "polutie"
hai, va pup,
Roxa (pentru voi, fara semnatura)
am scris repede mesajul si apoi m-am reintors la munca fara sa ma mai uit si m-am gindit si la "adicta" si la "atasata" si a iesit o corcitura... am dat edit sa nu schimbe lumea impresia despre mine :)))
Sau o dau pe vorba bunicamii (care este tataroiaca) "La mine nu stie romaneste"
doruletz spune:
nseara, io azi sunt nervoasa, am chef de cearta, se ofera cineva?
Da' repede ca daca nu, ma duc sa vaz filmu la TV, dau astia "Niki si Flo" de Lucian Pintilie (nu's cum i-a zis in romaneste)
PS Eurivisionu e pe 18 si 20, ca sa stiti sa nu faceti alte programari.
PPS dati-mi si mie idei de cadou pentru nasicii gepetutzii, "pleeeease"
Pegasis spune:
quote:Baga...Punem si-o intre noi si ne facem crita, dupa care miine dimineata zama de varza on the house.
Originally posted by doruletz
nseara, io azi sunt nervoasa, am chef de cearta, se ofera cineva?
Valeu, ca multi va mai serbarati frate! Un La Multi Ani cu intirziere si de la mine pt toti poienarii dragi ! (nu-i enumar ca mi-e c-o iau pe miriste si ma fac de cacao ca sigur uit pe careva...) Iote dom'le ce bine ma simt ca mai imbatrinesc si altii nu numa' io...
Ce ziceti voi acolo de zzeu? Iar pierdui toata distractia... Offf.
Si cireasa de pe tort: fimea are adenopatie bilaterala, mai pe romaneste i s-au umflat ganglionii limfatici. S'tem acas', pe antibiotic ...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Sabina spune:
uof, eu is la fel, capsa pusa in toata regula, bagati aici ceva tarie
mai ales ca de eurovizion cred ca sunt la Busteni (dpdv poiana)
Pegasina...uof.asta cum se mai face??mama mia.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
si io pe inserat in poiana si in perfecta legalitate,adica nu mai chiulesc de la munca:))
Intrebare intrebare:ce-i bre cu chatu ala de sub fiecare forum?M-am bagat si io ca musca in...calului,dar eram singuru user online
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
pai nici nu ii inteleg rostul, singuru chat unde mai e cate cineva e ala de la generale.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
vikinga spune:
Aaaah iar e party aici La multi ani Ac-usor, tatic de Toma si Adusca incepem de pe acu sigur nu se supara nu-i asa:)Am intrat si eu la zz aseara mersi de pont Rayou, party mare acolo:)Aici canicula mare, azi deja m-am lasat la costum de baie, m-am si bronzat, daca stateam o ora mai mult chiar sa lasa cu probleme. Iaca se muta mediterana in nord, asa cevaAzi a ajuns si Gaby Hila cu logodnicul aici, sunt super de treaba si misto, le-a placut insula, au si parte de vreme buna. Asa ca avem urmatoarele 2 zile pline. Va pupez merg sa vad ce mai e nou la zz.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
doruletz spune:
gata filmu'
Bre, da' adusca cand a aparut printre sarbatoriti ca io acu o vazui?
Hai La Multi Ani, sa bem si pentru Adusca
Nici io nu pot sa viu pe 20 la euroviziune ca o sa fiu in romania. Da pe 18 sunt aci in fotoliu si cu popcoarnele sa-l vaz pe Boris din Croatia.
Sabina, pai taman atunci pleci tu la la Busteni? Cand venim noi? cat stai acolo?
Carmen sanatate balantucei
Gata,
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Sabina spune:
oops.
Pai daca e sa plecam, plecam de vineri pana duminica, maxim luni.
voi cat stati?
ai ca poate nici nu mergem;-)
yank spune:
Va pupez la gramada organizata.Vik,pe tine te sarut
Irimell nu stiu pe ce baza sint pastilele,chinezii sustin ca din plante.Ele arata ca antibioticele,capsule.Mia departe nu stiu,eventual le dau la analize
Roxana1974,cum fac rost si eu de niste actiunii la Transilvania,da-mi un hint
La ZZ,mult zgomot ptr nimic,se rasculara proletarii pe burghezi.Asa ceva...Vad ca la datorii nu se inghesuie nimeni,deci daca nu au datorii inseamna ca au banii.Ceva nu pusca...
Azi am cumparat ciocolata kosher,belgiana,cica sint singurii care fac asa ceva si cred ca e singurul lucru kosher mancat de mine anu asta.Bine ca mai vin si alti ani,imi revin eu...
Veve