Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 8

iren spune:
In noaptea de Sinziene
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Sabina spune:
aha, deci 10 luni jumate:)) (3 aug)
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

iren spune:
Bre, 24 iunie
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

vikinga spune:
Ne-am inmultit la album cu o bucata femeie frumoasa blonda, evreica si care merita mare admiratie ca suporta asa barbat ca Yank, avem o scandinava adevarata! Pt ea
Si sa bag si eu poze de la concertul de aseara, care fu absolut spectaculos, supernatural, super super! Iaca eu la incalzire sure
si amica tot incalzita e ca a facut poza de-andoaselea:)) si de aiciincolo Santana! La urma eu si amica la shopping.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Sabina spune:
quote:
Originally posted by iren
Bre, 24 iunie
irenule, eu is in aug 79, deci tu esti cu 10 luni jumate mai mica;-0)
Sabina si

roxana1974 spune:
sunteti niste pice! auzi '79 oh myyy
mai, una peste alta, m-am delectat din nou cu pozele voastre...m-am bucurat sa le cunosc de data asta pe "extrema" si pe sotia lui Yank...wow si complimente pentru ambele .
Yank, tu intre timp ai slabit, sau la tine camera slabeste?
Roxa-boxa
vidiazni, sticla

yank spune:
roxa-boxa,nu draga,nu ti-am zis ca am pastilele kinezesti minune,care dau jos de pe tine 12-14 lb lunar
Ia sa o vad si eu pe extrema.Brb.Wow,e alpinista faina.Bravo madam,nici tu nu mori acasa.

Sabina spune:
LOl, roxa, irena si extrema sunt nascute in'80;-))))
Sabina si

iren spune:
Ete www.gagreport.com/bizarrenews_9_5-05_urine_trouble.htm#top" target="_blank">ce-am descoperit io, e buna de pus la statusu de mess sau facuta poster la birou shi pusa pe usha, in loc de "nu deranjatzi"
Da, bre, is in 80, shi-nca la mijlocu anului Babettelor!
Edit ca l-am gasit pe tipu care-a jucat rolul lui www.dailyhappypill.com/funny_pictures_gollum_jackson.htm" target="_blank">Gollum in Stapinul inelelor
hihi, uitai sa pun poza, cre c-am editat de 10 ori mesaju asta

annie_xtreme spune:
Buna ziua si la multi ani sarba(U)toritelor . Moaaaaaaaaama ce mi e dor de o petrecere de aia caminista de fiecare data cand vad emoticonu asta
.
Legat de horoscoape - am descoperit ca suntem ingrozitor de multe "fecioare" la noi in departament si o colega ne a facut un pustiu de bine sa ne trimita ceva horoscop. Prin urmare, am hotarat sa mergem impreuna sa ne cumparam sopun si franghie ca nu se mai poate .
O zi faina sa avetzi, mai bantui...
A.