Scandinavii stiu DC...(114)
Raspunsuri - Pagina 8
iren spune:
In noaptea de Sinziene
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
aha, deci 10 luni jumate:)) (3 aug)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Bre, 24 iunie
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
vikinga spune:
Ne-am inmultit la album cu o bucata femeie frumoasa blonda, evreica si care merita mare admiratie ca suporta asa barbat ca Yank, avem o scandinava adevarata! Pt eaSi sa bag si eu poze de la concertul de aseara, care fu absolut spectaculos, supernatural, super super! Iaca eu la incalzire sure si amica tot incalzita e ca a facut poza de-andoaselea:)) si de aiciincolo Santana! La urma eu si amica la shopping.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
quote:
Originally posted by iren
Bre, 24 iunie
irenule, eu is in aug 79, deci tu esti cu 10 luni jumate mai mica;-0)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
roxana1974 spune:
sunteti niste pice! auzi '79 oh myyy
mai, una peste alta, m-am delectat din nou cu pozele voastre...m-am bucurat sa le cunosc de data asta pe "extrema" si pe sotia lui Yank...wow si complimente pentru ambele .
Yank, tu intre timp ai slabit, sau la tine camera slabeste?
Roxa-boxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
yank spune:
roxa-boxa,nu draga,nu ti-am zis ca am pastilele kinezesti minune,care dau jos de pe tine 12-14 lb lunar
Ia sa o vad si eu pe extrema.Brb.Wow,e alpinista faina.Bravo madam,nici tu nu mori acasa.
Sabina spune:
LOl, roxa, irena si extrema sunt nascute in'80;-))))
iren spune:
Ete www.gagreport.com/bizarrenews_9_5-05_urine_trouble.htm#top" target="_blank">ce-am descoperit io, e buna de pus la statusu de mess sau facuta poster la birou shi pusa pe usha, in loc de "nu deranjatzi"
Da, bre, is in 80, shi-nca la mijlocu anului Babettelor!
Edit ca l-am gasit pe tipu care-a jucat rolul lui www.dailyhappypill.com/funny_pictures_gollum_jackson.htm" target="_blank">Gollum in Stapinul inelelor
hihi, uitai sa pun poza, cre c-am editat de 10 ori mesaju asta
annie_xtreme spune:
Buna ziua si la multi ani sarba(U)toritelor . Moaaaaaaaaama ce mi e dor de o petrecere de aia caminista de fiecare data cand vad emoticonu asta .
Legat de horoscoape - am descoperit ca suntem ingrozitor de multe "fecioare" la noi in departament si o colega ne a facut un pustiu de bine sa ne trimita ceva horoscop. Prin urmare, am hotarat sa mergem impreuna sa ne cumparam sopun si franghie ca nu se mai poate .
O zi faina sa avetzi, mai bantui...
A.