Scandinavii stiu DC...(114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
da, bre, are dreptate yank, unde disparurati?
Acus incepe eurovisionu' si trebe neaparat sa-l "visionam" impreuna, se aude ieuropaaaa??
yank, ok, mergem, da sa stii ca si io ma lasai de buruiana dracului acu vreo doi ani (fix in cap azi caci pe 06 mai 2004, ora 22h30 am stins ultima tigara ... din viata sper). Insa nu ma deranjeaza fumul, acuma ma intreb doar cum oare mi-o fi placut mie sa-l pufai atata amar de vreme, ce-oi fi gasit la el?

Hai ca trairam s-o vedem si p'asta: sub titlul "Kickoff2006 - Coup d'envoi pour la croyance" sau "Kickoff2006 - Kick-off Faith", la Berlin se va organiza un meci de fotbal intre popi crestini si imami. Meciul va fi arbitrat de evrei.
Tot in germania, prin est, biserica protestanta vrea sa organizeze un mini campionat religios, cu 32 de echipe ca la mondial, pe confesiuni (secte sau ce-or fi). Asta ne mai lipsea, sa-l vedem pe Teoctist in chiloti alergand dupe minge, ptiu, ptiu, doamne apara si pazeste, ce cosmar!

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Tot in germania, prin est, biserica protestanta vrea sa organizeze un mini campionat religios, cu 32 de echipe ca la mondial, pe confesiuni (secte sau ce-or fi). Asta ne mai lipsea, sa-l vedem pe Teoctist in chiloti alergand dupe minge, ptiu, ptiu, doamne apara si pazeste, ce cosmar!

mai viu io

Si parca vad o finala de campionat mondial religios intre Nepoti lui Iehova si penticostali unde Papa va fi observator din partea FIFA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir...
Scapai si io de musafiri (am pierdut pariul cu tigaile...le-am ratat )..mai am un rind miine si cu asta, basta...la anu' si la multi ani Canicula a continuat si azi pe-acilea, asa incit am luat masa pe terasa si inghetata a fost mai mult o crema...toti danejii zic ccc c-asa caldura la inceputul lui mai, e de nemaipomenit...
Io nu ma poci uita la eurovision, ca la mine ruleaza pentru a nspea oara "Incredibilii", asa ca va zic si io o veste...cica Fobres o publicat clasamentul celor mai bogati sefi de stat. Cei mai multi is arabi (pe locul I e Abdulah al Arabiei Saudite), apoi Sultanul Bruneului, Lizaveta e si ea ratacita pe-acolo-sa, iar pe locul 7...tananana....prezidentu' proletar Fidel Castro, a carui avere e estimata la 900 de milioane de dolari (am un link, pe daneza din pacate, ca mi-e lene sa caut pe engleza :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by yank

no,ca a ajuns poiana pe pag.2 ceea ce inseamna...

bey, m-ati innebunit cu pagina a doua. abia acum m-am prins io ce vreti sa spuneti, hihihi
io intru pe forum direct la subiecte active, deci nu vad niciodata pagina a doua

mara, nu ne-ai spus cum a fost cu banutzul? s-a vazut?ati scapat?

lil', cand primesti tigaile alea, azi?

saptamana trecuta am cumparat si io, prima data de cand is aici, o cartela telefonica de vorbit in .ro.
nu's ce sa zic, nu mi-e dor de romania, nu m-as intoarce prea curand acolo, in vizita. dar cu cativa prieteni as sta de vorba ore intregi.

mai viu io, acum ma duc sa vad ce zice yanku la "propunere"

edit: deci nu tigai anul asta, ntz ntz ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Felicitari sarbatoritelor cu intirziere de la vkingi, santana si calicula fura de vina La multi ani Veve mic sa cresti mare si frumoasa ca mami si sa o intreci in toate! La multi ani Lil' vecino, pina si vremea a tinut cu tine, asa da aniversare!Merg sa vizionez pozele scandinave cu flori, mincaruri si mai ales pe alea cu drinkuriVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multzi ani frumoshi shi lungi Vevericai shi Lilandei
Io-s intr-un mood de tot rahatu, am de doo zile un buboi la gura, din cauza asta cre ca mi s-a umflat shi-un ganglion la maxilar shi ma doare de mor, ma doare shi maseaua, toate pe partea dreapta shi ma supara hemoroizii, etc ...am spalat shi-am foutou un sacou crem nou noutz, shi-un tricou cu garnitura alba, am scapat in albe un tricou maro, shi ala nou sper sa iasa cu Vanish...
Miine ies la un pahar cu fetele, sper sa-mi treaca buboiu macar nitzel, shi hemoroizii, shi sa se faca la loc tzoalele, shi sa plec din tzara asta de rahat, da toate miine
Aaa, sa nu uit, cishtigai la loto fabuloasa suma de 17.95 sfr, adeka fo 12 euro data viitoare poate am mai mult noroc Aseara-i ziceam iubitului sotz, pe care l-am bagat de-a dreptu-n ma'sa shi l-am lasat singur la masa, ca cineva sigur tzine cu el de nu cishtig io la loto, ca de cishtigam, ma mai vedea o data la doo luni p-acasa
Gata, ca v-am aiurit

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara!!

Deci keine tigaie anu asta:-)
da ce-ai primit, daca nu sunt indiscreta?

Fratilor, cand e Eurovision??

Doruletz, abia te-astept, cam cat stati? festivalul se tine intre 23-30 mai, iar eu tot nu stiu daca imi intra si mie lucrarea aia...dupa lipsa totala de vesti inclin sa cred ca nu...:(

Mortala faza cu meciu;-)))

Mara? nici o veste?>?

ia, mai scrieti, ca sa am la ce raspunde;-))

Lena Rayu, va mai amintiti de seara aia cand eram ca pe chat aici?
;-)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

irenutzu...un pupic de la mine sa-ti mai aline necazurile

arborelu, si eu tot de la subiecte active intru.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sabinelu deh, io-s rac, nu ma dezic de zodie, da nici ea de mine, cin mere rau, mere tot, shi invers
Da kiar, Eurovizionu cin e?

edit ca sa-ntreb pe Xeno care-i pozitzia astrelor, ca de la ele mi s-o trage minunata dispozitzie, da sigur nu-i pozitzia woman on top, ca atunci imi mere bine

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Rac...deci tu esti cu 11 luni mai juna ca mine:)
ia zi, iulie sau iunie? pe cat?

Mergi la inceput