Scandinavii stiu DC...(114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Halo, halo...vevic, iti dadu yank Moetu'??? Gratiiisss?? Cit despre tiramisu' ala, n-am cuvinte de asa o prezentare...(am copiat patternu'). Multumesc again si again de urari si va asteptam si la anu'-n poienita, vorba Albicai
mihaela, pe cine ai tauri in familie, de tre' sa bucataresti ??? :-)) Si io tre' sa m-apuc de salata boeuf, ca miine vene familionu'!!! (punem pariu, ca iar primim niste tigai danish design??? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Io voiam sa zic ccc ca la anu' sa va sarbatorim la propriu, adica pe viu cum s-ar spune, nu virtual, ce ziceti gasca?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by AlbaIulia

Io voiam sa zic ccc ca la anu' sa va sarbatorim la propriu, adica pe viu cum s-ar spune, nu virtual, ce ziceti gasca?

AlbaIulia

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

hehehe....pai tre' sa veniti in Danemarca atunci!!! Io va astept ...da' la o adica pot si calatori de ziua mea, daca e sa ne vedem toti ansamble ..numai sa stabilim unde ca ccc cind stim :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ei lil', nu pentru taurasi bucataresc...ci pentru familion ...taurasii din familie nu-s pe aproape, unul e in botosani-unchiul meu, altul e prietenul surorii mele si e taman peste balta, iar a treia sarbatorita e matusa mea la care mergem maine sa petrecem, sta cu mama si e aici mai aproape.
Sa stii ca m-am gandit azi la tine cand sarba(u)toream!
Bafta la tigai!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Halo, halo...vevic, iti dadu yank Moetu'??? Gratiiisss?? Cit despre tiramisu' ala, n-am cuvinte de asa o prezentare...(am copiat patternu').

Nu mi-l dadu',bre Lilu!De fapt vroiam sa va-mbat in www.slashfood.com/media/2005/12/krug.jpg" target="_blank">Krug,da' cum n-aveau la oferta cu pahare gratis,i-am cantat lu' yanku' un www.childmusiconline.com/members/628091/music/08.html" target="_blank">lullaby de-anesteziere,i-am sterpelit naveta+toate paharele ramase fara Dioru vikingei pe ele si iata-ma-s!...La tiramisu' ala ce-i drept am muncit toata noaptea!Nu-mi gasea gogu nimic satisfacator

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilutza , La Multi Ani, sa fii fericita si iubita si s-o intreci pe Mme Coco! Ia, ce e de beut p'acilea ca pica bine chefu asta, tocmai cand incepu weekendu lung!

veve mic, La Multi Ani , sa cresti mare si frumos!

adelucci, tot multa lume nacajita a ramas prin zonele alea, amatorii de desene tot nu se dezmit bre...

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

musai tre' sa urez si io alea, alea la sarbatoriti, vad ca se bea puternic, io zic s-o tineti tot asa pana dau si io de baut, nu mai dureaza mult.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

La Multi Ani, lil! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si iubita!

La Multi Ani si pt Veve! (acilea nu merge cu ... sa incercam cu )

Aaaaahhh, de cind n-am mai avut timp asa... sa stau sa citesc pe DC... Am ajuns sa viu acas' ca la hotel..., pe net nici vorba sa mai intru... Si de bine ce citii, asa ma maninca des'tele sa scriu citeva vorbe de dulce pe niscaiva subiecte generale . Da' nu ma las, rezist cu stoicism. Nu de alta, da' ma iau in birna cu unii si altii si dupa aia ma trezesc ca n-am timp sa combat.

Mara? Cum stam?

doruletz, nu mai scap io ocazia da data asta. Ne vedem sigur, chit ca ma car cu copilu' din dotare dupa mine, anulez deplasari si alte cele... Ce mai tura-vura, abia astept!

Rayu, tu esti ca meteoru' ala de-l cauta altii prin alte subiecte, de se vazu Xeno obligat sa dea cu ei de pamint (sort of speak ) Acu' esti, acu' dispari... Pupa mama pe ea de Bubu, scandinava adevarata!

Anamaria, am un feeling ca tu si pianul tau o sa faceti istorie. Adevarul e ca m-am amuzat copios, da' situatia-i cam albastra.

Restul, . Ma duc sa citesc la ZZ sa ma binedispun.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Carmen, spre sa ne vedem, io tot acolo o sa stau deci nr. de tel. va fi tot ala. Valabil si pentru Sabinutz.
Nu e bre nimic interesant p'acilea, degeaba umbli pe le zz.
Am gasit io un subect care mi-a inveselit weekendul trecut, m-am amuzat copios, da' de atuncea nimic, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

no,ca a ajuns poiana pe pag.2 ceea ce inseamna ca lumea e bizi.Eu nu-s asa ca am adus poiana in top iar unde ii e locu.
doruletz,de data asta chiar bem cafa aia,si sper sa ne duca Sabina undeva mai underground,unde se si fumeaza,ca data trecuta ma bagat in biblioteca
veve,Krugu ala se bea in pahare de plastic bre.
Azi dimineata,soare frumos,ies si eu la o cafa pe strand.Decopertez masina si daca erau si palmieri pe marginea drumului,puteam sa cred citeva clipe ca-s acasa.Anyway,cind imi pica si mie cafa aia mai bine,a inceput o ploaie rapida asa,tocmai buna sa imi umple masina de apaAsa ca mi-am stricat ziua complet si drept urmare ma culc.
Adusco,am o propunere indecenta ptr tine!Vinzi toba aia cu plata la 3jde zile?.Ti-as plati-o in natura,da nu gasesc buruieni de alea de care iti plac tie

Mergi la inceput