Scandinavii stiu DC...(114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Lilutzo, sa ne traiesti multi ani!
Sa fii fericita!

ieri a inflorit rododendronul in gradina mea, asta e pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani, Lilanda
La Multi Ani Vevic

Io incalec pe maturoi si am zbughit-o la Florida luni asa ca azi e ultima zi de forumel.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

La multi ani Lilo,multa sanatate si lovele sa iti aduca anul asta,ca restul le cumparam.
Vevic de veve,mare si desteapta si frumoasa ca maica-ta sa cresti,sanatoasa si voinica,te pup si pe tine si pe maica-ta(pe maica-ta mai putin ca se obisnuieste rau)
Da chiulangiu ala care se uita mereu in stele pe unde e?Parca nexo il chema.Doruletz,mai i-ai telescopul ala din mana,ca ma dispera.Cred ca numai pe in Place Pigalle se uita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Multumesc, multumesc pentru urari si pentru floricele ...delicate,asa ca mine )
Gata...ati intrat in weekend???... ca va propun sa bem ce beau francezii, da' asa cum beau suiedejii...

Asa cum bine zise Adeluctza, pe-acilea e canicula, monser; pentru ei, evidement, ca io inca-s la mineca lunga Vazui azi chiar un domn la pantaloni scurti si bustul gol...
yank, nu-s de ce vevica vorbesti, da' io cred ca tre' s-o urezi pe vevoaica, cu ocazia Sfintei care este...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

LA MULTI ANI Lilanda

LA MULTI ANI Vevic

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si io am cules floricele pentru sarbatorite!

La multi ani, lilutz

La multi ani, vevic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Deci io am trecut in mare fuga sa va pentru urari, (lu' vv mica o sai le transmit la timpu' potivit)sa-mpart cu Lilu-n special si cu restu' lumi-n particluar,www.cookestudio.com/portfolio/images/moet_champagne.jpg" target="_blank">ce-am promis si www.michelangelos.com.sg/menu/images/tiramisu.jpg" target="_blank">ceva ce n-am promis da' mergeeee!
semnat,sf. mucenicacare este,Irina!
Lilutu,LA MULTI ANI!Sa traiesti,sa infloresti si pe noi sa ne iumbesti!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

vevic mic si veve mare, sarbatoriti, carevasazica aaaaa??? ala e tort facut de tine, vv?

tin in mod neaparat sa ii urez si lui itsme sarbatoare fericita, tinind cont ca este prietena a poporului mexican si bea o margarita azi, de cinco de mayo.

sau bea mojito? sau amandoua?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

La Multi Ani Lilanda!

La Multi Ani Veve!

Sa fiti fericite si iubite, sa va fie viata plina de flori!

Iar la anu sa va sarbatorim toti impreuna, ce ziceti scandinavi?

Irimell, pe mine m-ai data gata cu ciresii aia sau pruni sau ce-or fi ei, cat timp sant infloriti?

Azi la pranz ma duc si io ca tot omu sa-mi iau o supa de la food court de-acilea, si cand vin sus la mine la birou sa pap (ca eram aproape lesinata) vad ca ciorba (de chili) era afumata rau , daca nu eram asa ocupata as fi mers sa le-o arunc in fata la aia si sa-i bestelesc , da' pe urma m-am gandit ca mai bine stau si tac ccc ca uite se adevereste ce zise Marx (sau ma rog unu' din ei) cu capitalismu asta ca-i in putrefactie, ca nici macar o ciorba nu-s in stare sa faca, ce mai!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil'!!! sa fii fericita si la fel de vesela si plina de spirit(e) ca intotdeauna!!!
vv mik!!!! multi multi!!!!

io am inceput cu bine ziua de azi-am avut la serviciu 2 sarbatorite: nemtoaica ccc care e 4 zile pe saptamna la noi si colega mea de munca...ambele 2 tipe super! Asa ca ridic mai departe paharele si pentru sarbatoritele scandinave si "sa traim!"...iar maine continuam sarbaatoarea, avem 3 sarbatoriti in famiilie...deci in continuare!!!

Pa, am de bucatarit! da' mai viu!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput