Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
Ella2000 spune:
fetelor, eu am facut azi febra 39.2 si am fost la contagioase... am scapat de internare, fac injectii acasa... intrebare:
[b]la ampicilina ati intrerupt alaptatul?
mi-a facut algocalmin inj si polidin... ptr ce sa intrerup alaptatul? med de fam a zis ca nu e cazul!
Astept urgent pareri...
Joker [/b]te pupicesc si ma bucur ca sunteti asa povestitori!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
acum mi-a zis sa iau amoxicilina, ca are spectru mai larg, sa alaptez in continuare...
ce sa fac?
ella2000 si printesele
joker spune:
ella, da!!!eu am luat altele mai nasolae si m-au lasat...singura problema e ca antibioticele cam schimba gustul laptelui, nimic mai mult...s-ar putea sa nu prea ii placa...Iedul n-a facut mofturi
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Yasmari spune:
Ella iubita, e ok cu amoxicilina, si eu a trebuit sa iau din cauza infectiei la dinti.
Mada, mare tragedie!!!Nici nu vreau sa gindesc cat de greu poate fi!
Giana, prin mare criza trecui! Multumim lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine, sanatate puiului mic.
Senzationala ideea ta Anis cu pozele, m-am muiat toata la atita frumusete si dulceata expusa cumulat
da, si mie mi-e dor de Mamini si Ema, please !
Ella2000 spune:
Yasmari, Joker, mulumesc... o sa iau din 6 in 6 ore!
Anis, super ce ai facut dar maine iti trimit poza ca azi sunt terminata...
ella2000 si printesele
Dianami spune:
Anis, f. frumos! Nu imi vine sa cred ca ne apropiem de copilasi ...adio bebe ...sau facem altul .
Astazi i-am luat si eu olita...bineinteles, cum au toti bebeii de aici, ea nu putea sa aiba altfel, nu ? E rosie. Am pus-o pe ea, imbracata, si a inceput sa tzopaie pe loc, ca pe un calutz .
Simona, cuscra draga, ce mai faci? E bine Mario? V-ati mutat?
Emaaimee, Mamini, nu mai dati nici un semn de viata?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Giana spune:
Buna seara,dragee mele prietene!
Abea acum am reusit sa intru si eu,dupa ce am imbaiat ,hranit si culcat printisorul.
La multi ani tuturor bebelushilor sarbatoriti azi!Sa fiti SANATOSI in primul rand!!!
Anis,intr-adevar,minunata ideea ta!!!Ce mult m-am bucurat cand i-am vazut pe toti prichindeii nostrii frumusei...Intr-adevar avem cei mai frumosi copii aici!
Te rog,cand iti da tie schema cu Zimaforul sa mi-o trimiti si mie.Sa-mi fac o parere.Multumesc mult!Pupici la printesa sarbatorita!Sa-ti traiasca!
Mada,sincere condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca si sa vegheze asupra familiei si mai ales a copiilor!Este asa nedrept...
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Giana..ce chestie..tocmai intram pe forum sa-ti zic.
Flor 0,25mg/zi ,zilnic.oral.
Mai multe o sa stiu cand vine in vizita luni.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Ma bucur ca v-a placut ideea.M-am jucat azi si am pus pozele repede..dar a iesit ok.
Ma gandeam sa pun si foldere pt fiecare bb, in care sa existe cate o poza reprezentativa pt fiecare luna.Ce ziceti?
Oricum deocamdata las asa..ca trebuie sa imi fac timp de listuta.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Noi avem iar probleme...Nu e febra,multumesc lui Dumnezeu,dar azi a vomat de 3 ori.Si nu stiu de la ce...I-am dat dimineata pepene galben cu jumatate de banana si a mancat bine,i-a placut.
La pranz i-am dat piure de legume cu pui pe care nu l-a terminat ca de obicei,dar nu mi-am facut griji,ca dupa toate cele...
Si la 18 am vrut sa-i dau cereale cu lapte.A luat cateva lingurite si a tot.Mult,ca m-am si speriat de unde atata...Si am tras iar o sperietura...ca era rosu ca racu la fata si nu stiam ce sa-i fac.L-am luat in brate si a icnit puternic si dupa aia a inceput sa planga speriat.
acum,seara,iar a facut-o dupa ce iam dat laptic.
De la ce o fi???O avea de la Fenobarbital astfel de reactii?Sau de la antibiotic(Anoxicilina125mg)?
Sau poate fi de la pepenele galben de azi-dimineata?Trebuyie sa specific ca este a doua oara cand ii dau.Prima data,pe la 4 luni s-a stricat la burtica de la el si nu i-am mai dat.Dar nu a facut asa urat...
Feteor,intr-adevar "am albit o tura" dupa toate astea!!!Nu vreau decat sa se termine odata cu dintii astia.
V-am pupat ca merg la nani!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine