Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
nicoll_mada spune:
Va multumesc din suflet tuturor pt gandurile voastre!
Andre_ea lasa pe BB-Tudor...nu fi suparata.daca te hotarasti sa-l dai la tigani,spune-mi si trimit eu unul pe sub balconul tau.
Anis super ideea,frumusei copilasii nostri! Si pt tine
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
ams spune:
Buna mamici
sunt Anamaria am o fetita de 5 luni si as vrea sa stiu daca a avut cineva dintre voi probleme cu scaunele bebitilor. Irina Bungau m-a indrumat la voi, in special la DEDE, cu problema asta: a facut azi un scaunel mic cu cateva firisoare de sange. E a3a oara cand face asa intr-o cantitate mai "mare" sa zic.
va rog daca stie cineva ceva sa-mi spuna si mie.
Merci
ankak spune:
Albinutza am vazut bondarelul cel frumos si "pui de smecheras"... Lacramioare, Luca? Incearca grisina ca e mai buna...
Anis vrem vrem !!
Te rugam te rugam
Gesi, nu te necaji, ca toate vin si pleaca...si vin altele...si altele...
Anca de Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Daca nici dupa repriza asta nu-i ies dintii...ma duc la manastireeeee!!!!
De dimineata nu-i convine NIMIC, miriie intr-una, daca mai are putere, chiar tipa, plinge in hohote. De dormit a dormit pe fuga, mai bine zis a atipit, ca s-a trezit un cersetor sa sune la usa...in...mama masii de treaba, acu' dupa 4 ore jumate de nesomn a dormit o ora si acum iar plinge....
Clar : o iau razna! Si as putea sa pun o pagina intreaga de ca tot nu ar fi suficient!
Si tati nu mai vine.....
anis spune:
Bebelushii nostrii
Am luat poze din listuta noastra,cine nu apare inseamna ca nu avea link.Daca vreti sa apareti trimite-ti-mi mie linkul sau poza.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
joker spune:
Hmm...interesant..arata bine dar eu stiu ca apar cu linkul...
in alta ordine de idei..Multe luni frumoase si multi ani fericiti si sanatosi micutilor nascuti azi....
Ella, suntem bine si va pupam toti trei, de abia asteptam sa iti "montezi" messengerul...A fost super povestea cu cd-ul[:d]
Mada...imi pare rau pentru pierderea suferita, condoleante..sotul meu a crescut fara tata si stiu cum e...
Am trimis si eu niste Pm-uri pe aici dar vad ca nu au ajuns...
Mamini, Emaaimee, vi se simte lipsa..
Ankak,asta spuneam si eu...si uite ca au iesit 6 dinti...din pacate cred ca se lasa cu d7...
Cam asta ar fi tot....are 10 kg si 81 de cm..merge tinandu-se de mobile, toata casa e a lui, are un repertoriu bogat:
-mama
-tata
-papa
-apa
-dada
-baba
-vai
-paaaaa
-dai dai
-ceee-asta e ceaiul
cu olita inca mai negociem...
c`est tout!au revoir, mesdames!
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
ankak spune:
Andre_ea, ce zici? facem schimb? Ca dupa zilele astea..o iau razna! (ma repet
Joker , pai sa astept sa-i pocneasca floricelele de porumb in guritza?
anis spune:
Joker..la pozitia 93, unde esti in lista..eu n-am avzut link cu poze.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Anis, suuuuuuuper!!!!!! Vad ca trebuie neaparat sa actualizez pozele baiatului.
Anka, mai bine ii lasam pe ei impreuna. S-or intelege mai bine.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE