Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 4
caterina71 spune:
Diana, Tia, felicitari pentru puiutii umblareti!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Albinutzza spune:
Fetelor spun si eu repede sarbatoritzilor zilei, sa fie sanatosi si papaciosi.
Nu prea am timp, am pus niste poze facute sambata in park. Aici sunt pozele
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tia spune:
Condoleante Nicoll si tie multa putere in fata puilor
La multi ani tuturor sarbatoritilor, un pupic mare de la Alexandrru
www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni
gesi spune:
01.05.2006
Am avut un 1 mai de kk. Am fost obligata sa o suport pe soacra-mea mai bine de 6 ore. Am fost impreuna intr-o vizita in Baneasa. Degeaba m-am intors de la masina si am plans sa raman acasa, sotul meu a fost de neinduplecat. De parca nu ar fi fost de ajuns, tot drumul pana acolo mi-a vorbit despre iertare. Iertare! “Nu mai pot!” i-am raspuns. “Nu mai vrei!” mi-a replicat. “Asa e! Nu mai vreau!”
(...)
La ultima discutie cu cumnata mea am aflat ca soacra-mea se plange ca nu se poate apropia de fata, din cauza mea. Oooo! Saraca! Ea face drumul de 10 minute pana la noi, o data pe luna si eu nu o las sa se bucure de nepotica.
Pai sti cum e sa nu te las? Draga soacra! Uite, cam asa: tu te asezi pe canapea langa noi, dar noi tocmai ne ridicam sa mergem pe jos; vrei sa te apleci cand suntem pe covoras, dar mami tocmai vrea sa-si pupe copilul si-l ridica intorcandu-ti spatele, vrei sa ne vezi cand stam in scaunel, dar mami trage scaunelul la chiuveta sa-i arate fetei cum curge apa. Si exemplele pot continua. Am totalizat! I-am intors spatele si i-am luat fata de sub nas de 154 de ori. Cata satisfactie! E, acum poti sa te plangi, mamaie! Ai vazut intradevar cum e sa nu te las sa te bucuri de nepoata! Vad ca te-ai prins si nu mai insisti. Bravo tie te prinzi repede!
(...)
Din pacate de fiecare data cand plec, ma descarc pe sotul meu. Stie asta. Ajungem acasa. Ma doare capul ingrozitor, m-a durut toata ziua. Ma culc. Nu-mi trebuie nimic. Decat liniste.
Fetei i-au lipsit jucariile si camera ei frumos decorata. Sta cuminte si se joaca cu tata.
Ma odihnesc si ma linistesc. Imi trece capul.
Il pun sa-mi promita din nou ca nu ma mai pune fata in fata cu ea. Ne contrazicem pana pe la unu noaptea. Vreau sa intru pe forum sa ma linistesc. Nu merge netu’. Joc un solitaire. Nu poate dormi fara mine, si mai ales nu poate dormi ca eu nu vreau sa-l pup de noapte buna. Nu vreau si basta. Ne certam si mai rau.
Dimineata ii pregatesc ca de obicei micul dejun. Pleaca si nu-mi pasa. Nu il conduc si nu-i spun nimic.
Se intoarce cu un buchet de flori. Il iert. Ma iarta. Ne impacam. Fata se tine cu manutele de marginea patului si sare in sus razand. Niciodata nu a facut asa. “Bravo, v-ati impacat! Bravo!”
02.05.2006
Mami, ma uit la tine si acum observ: esti atat de slaba! Cand te-am vazut prima oara, aratai mult mai bine. Acum esti subtirica rau. Chiar ma intreb cum ma mai poti tine in brate. Eu am putin peste 8kg jumatate si tu ai numai 45. Si eu tot cresc!
Nu e bine! Trebuie sa mananci.
Poftim biscuite de la mine. Hai, hai fara mofturi! Uite ti-l tin eu. Asa…mesteca tot din gura…si din nou o gurita de biscuit…mesteca tot din gura…si poftim, din nou, musca. Asa, mami. Bravo! Bat si din manute sa te incurajez. Bravo!
Acum pune-ma te rog in pat. Am obosit. Nu e usor sa-i dai cuiva sa pape! Acum apreciez cu adevarat ce faci tu zilnic pentru mine.
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
Albinutzza spune:
Nicoll, condoleante, Doamne ajuta sa teraca cu bine copii si voi
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
CONTINUI???
[SURPRIZA]
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by gesi
Nu e usor sa-i dai cuiva sa pape! Acum apreciez cu adevarat ce faci tu zilnic pentru mine.
Fi-miu nu apreciaza. Nimic din ceea ce-i dau nu-i place. Mananca numai lapte. Si maraie ingrozitor. Nu mai stiu ce sa-i mai fac. Cred ca il dau la tigani.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Mada, am ramas fara cuvinte. E ingrozitor! Bietii copilasi! Condoleante!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Katink spune:
Buna fetele mele!
Nicoll_mada,condoleante, imi pare nespus de rau.
Anis, da, continua Multumim si spor sa ai
Eu vreau sa o laud pe mandra, ca deja s-a mulat pe noul program.
V-am ascultat sfatul si acuma mananca astfel:
- dimineata la 5.30 o sticla de 200ml cu lapte praf, apoi doarme pana pe la 8.30.
- in jur de 9.30 - adica pana ne sculam, spalam, schimbam, sterilizam toate cele - mananca fructele cu sau fara cereale
- apoi pranzul e in jur de ora 13.30-14.00 legume cu carne/galbenus
- cand vine tati mancam impreuna si atunci ei ii dau gris cu lapte si mai ciuguleste de la noi, daca e ceva ce are voie ;)
- 20.30 e ora de lapte praf 200ml dupa care adoarme si doarme draga de ea pana la 5.15-5.30 dimineata fara trezire
Apoi o luam de la capat
Si ziua am observat ca doarme mai bine, dimineata are un somn in jur de 11.00 si apoi in jur de 4, daaaar astazi de exemplu mi-a stat treaza de la ora 12.00 pana acuma la ora 17.00 .
Asa ca astazi cu siguranta ca o vom culca de noapte dupa 21.30...
Va multumesc mult pentru sfaturi
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Anis, vineri Emma implineste 9 luni si la mine se potriveste cu nascutul, adica am nascut intr-o zi de vineri, numai ca la 40sapt. + 2 zile.
Chiar ca retraim momentul
La multe luni inainte sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi si norocosi:
Oana - emaaimee
Ioana Simina - nique15
Ingrid Alexia - anis
Gabriela Maria - ellarot
David Andrei - deny_82
Alexandra - micha08
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005