Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
Giana spune:
Anis,asa ii dau si eu.Ma interesa o schema pe o perioada mai lunga...adica stii ca mai tarziu se mareste doza...
E ok!Cand iti spune tie sa ma anunti.Eu am una,dar mai vreau o parere!Multumesc mult
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Giana eu ii dau de 1 luna pepene galben si n-are nimik, nu e de la el.
Urmareste-i temp si vezi cum face kaka...cu mucus ,miroase mai tare etc.
Ingrid cand a vomat avea si febra ,si era vorba de enteroclita virala, nu cred ca e cazul la Dani.
Dar antibioticile taie pofta de mancare.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Buna seara tuturor!!! Doamne cat am de recuperat! Citesc repede si rasp pe scurt cat apuc azi! Nu am putut intra cateva zil;e ca a avut sotul tb la calc si a stat el, si acum si-a pus ceva la lucru si i-am stricat eu din gresala! Upsssss!!!! Sper sa nu faca crize maine cand o vedea si nici sa nu-i fi stricat munca de cateva zile si nopti!!! Hai ca citesc si revin!
Simonaci79 spune:
Ella - imi pare rau ca aveti probleme cu ploaia si gradi! Cum ai rez pana la urma?? Asa patesc si eu cu mama care sta aproape si la serv nu mai spun, ca e la cap strazii!! Si uite cum veneam eu noaptea si la 12 pe jos ca nu ma lua nimeni cu taxi! Am vazut ce ai facut! Pupici! Acum am vazut! Casa de piatra, mult mai multa fericire decat pana acum, intelegere si iubire! Multi ani inainte! Si scuze pt urarea cu intarziere!
Oriada- bine ai revenit! Va asteptam mai des daca puteti! Felicitari pt greutate si lasa ca vor iesi si dintii! Lui Mario i-a iesit primul in ziua in care a implinit 8 luni, irm dupa 10 zile si s-a oprit aici! Si acum o sapt si ceva i-am desc un colt de masea iesit bine!!! Nu are inca decat 2 dinti si au inceput maselele!!! Pupici frumoasei!
Dede- felicitari pt timpul petrecut cu strengarul tau!!!
Monai- felicitari pt dintisor!!!!!
Yasmari- ma bucur sa aud ca sunteti bine tu si printesa ta!!!! Si felicitari pt ce ati mai pus pe voi, iar cu papica, pofta buna, sa papti fara cantec! In carut nici Mario nu sta legat dar nici nu are cum sa cada asa ca nu il leg, dar in scaunul de masa nu am ce face dar s-a obisnuit si el. Mai comenteaza si vrea sa sara de acolo si se enerveaza pe centuri dar nu are ce face, ca e mai mic si tb sa ma asculte!!! Pupici!
Giana- imi imaginez ce sperietura ai tras! Pupam dintosul mic si sa nu mai pateasca asa! Nu stiu ce sa-ti rasp eu, poate au facut-o fetele, ca noi nu avem decat 2 jos, sus nu da semne!
Simonaci79 spune:
Anka- sanatate multa va doresc! Daca te incalzeste cu ceva, nici eu nu am reusit sa-i scot mucisorii cu pompa clasica si dr mi-a zis din prima ca pot sa fac ceva pe ea! Eu ii pun sterimar mai mult si apoi il ridic sa curga ei de la sine! Si a mers de fiecare data! Ce are pe fata? Scuze daca ai spus si nu am vaz eu! Cand Mario avea bubite multe i-am dat cu pivalat de flumetazona si a trecut repede, dar nu tb dat mai mult de 3 zile ca are hidrocortizon. Nu stiu ce eczema aveti voi! sanatate inca o data! Si felicitrai pt asa soacra!!! Eu cu a mea sunt sigura ca ar face exact pe dos!!!! Noroc ca e departe! Pupici multi voua!
Gesi- Doooooaaaaamne cat de frumos scrii!!! Si imi imaginez ca nu a fost o zi tocmai linistita si odihnitoare! Oare eu cum as fi reactionat??? Nu vreau sa ma gandesc, de acum vreau sa fiu optimista ca tine! Multi pupici!!!!!
Irda- bine ai mai venit pe la noi!!!!!! Felicitari pt dintisor si pt primii pasi! Si urm dintisori sa iasa fara durere sau problemute!!!! Multi pupici si te asteptam mai des!!!!! Am vazut si pozele! Tare frumusica printesa ta cea mai frumoasa dintre flori!!!
Ioana- eu nu te-am ignorat!!!!!! Doar ca am rasp cu intarziere!!! pupici!!!!
Cati- cum sa ne strici ziua!!! Multa sanate iti doresc, sa te faci repede bine si imi pare rau ca a tb sa iei o decizie asa brusc! Si eu am luat-o cu mult timp in urma, pt ca Mario nu sugea bine si a tb sa ma mulg, asa ca el a papt titi numai vreo 2-3 sapt, si cand era mic de tot si doar mai punea cate o manuta, ca in rest nu prea stia multe, asa ca din pacate nu stiu sentimentul! Dar oricum tb sa te gandesti la sanatatea ta, chiar si daca nu era vb de bb 2 nu e de glumit cu asta! Sanatate multa!!! Si felictari totusi ca a primit repede bine ca daca nu era asa....tare rau era! Pupici!
Anda- sper ca i rez cu spanacul...oricum nu stiam ce rasp sa iti dau!
Corina- ma bucur ca ai venit la raport! Si nici nu ai citit din spate ca am facut prezenta sapt trecuta! Pupici! Si de ce zici ca e devreme pt primii pasi? Noi facem de ceva timp! Felicitari pt progresele voastre! Si facem galerie pt dintisorul nr 2!!!! Am vazut si pozele!!! Tare frumos e puiul tau si ce par are!!!!!!! Tare frumos! Pupici multi
"floricelelor"!
Simonaci79 spune:
Vali- imi pare rau ca a tb sa dormi fara puiul tau! Cred ca si eu as face la fel, sa dorm pe jos numai sa fiu cu el! Si mama care voia sa plece singura in concediu cu el.... Pupiic multi sa terminati repede cu renovatul!
Dede- prin ce sperieturi mai treci si tu!!!! Eu ma sperii tare cu Mario ca el vomita des si i se inrosesc ochisorii si ii ies din orbite ca sa zic asa si il bat pe spate dar pana nu vomita tot....si el se sperie saracutul si se ridica in picioare si se prinde de mine de gat sa-l ajut!!! Offf! Dar tu hiar ca ai avut prezenta de spirit si sange rece! felicitari! Si sanatate multa lui Adi, sa-io reaca febra! De fapt ce zic eu, sper ca i-a treut deja, am si uitat ca eu sunt in urma rau cu cititul!
Ella-felicitari pt dintisorul 3 micutei "capsatoare"!
Nicoll-bine ati revenit! Asteptam povesti! Si de microbista...sunt si eu dar joi seara nu am prea avut timp sa fiu suparat cu meciul, ca a vomitat Mario urat de tot si m-a enervat rau si tasu' si eram oricum intoarsa rau de tot asa ca aproape nu mi-a mai pasat. Abia la vreo 2 ore dupa meci am inceput sa realizez si eram suparata!!!
Simonaci79 spune:
Am ajuns s eu la cap 103. Mult mai am de citit, nu cred ca termin azi!!!
Nicoll- imi pare rau ca esti suparata pe soacra, intradevar nu e normal deloc, dar bine macar ca e doar atat si ca nu-ti face ce-mi face mie! Eu la bani nu am pretentii ca nu are si stiu asta, dar ma enerveaza ca desi l-a vazut pe Mario de 4 ori pana acum, tot ea stie mai bine decat mine cum mananca, ce-i tb, cat doarme si altele! Si asta pe un ton f superior, ca eu sunt mai proasta si nu stiu.... ca n-am de unde! Ca cine mi-o creste mie copilul? Fisu'??? Na ca m-am mai descarcat si eu odata!
Dede- ai si tu....mie nici telefon nu mi-a dat! Pt Mario e adevarat ca a tricotat 2 veste si 2 caciuli si i-a luat si o sapca, dar repet nu asta e imp pt mine! Dar macar un telefon???????????? De ziua mea, nu asa sa-mi spuna cand alaptez ca vezi ca azi se tine post!!! Si nu se spala si tot dinastea! Va spun eu ca daca ati cunoaste-o pe a mea ati zice ca voi sunteti fericite! Si nu exagerez!
Ella- felcitari pt cadoul frumos! Ai vazut ca nu a uitat??? Si tu care-l banuiai degeaba bietul om!
quote:
pe la 34 de anisori! am fost... tine cat o pauza publiciara! ... bb2? simplu... eu m-am dus acasa de la firma... dupa un CD!!! si nici nu mai speram la bb2... Dumnezeu e mare!
Irda- a iesit dintisorul??? Pupici multi maraitei si mamicii suparate!
Kasi- imi pare rau ca ati fost asa matinale! Si sa stii ca nu mi se pare deloc anormal 10 kg la 9 luni!!! Mario are 11 si ceva si dna dr zice ca are mult de tot! Si el e si inalt! Stai linistita si lasa fata! Iar cu dormitul afara la soacra-mea...pai daca e intuneric nu mai am voie sa ies cu copilul afara, si de sf Ghe, daca-l vad ca da semne sa adoarma, fug in casa! Iar la obiceiuri....ea e cea mai tare, in fiecare zi si pt orice mom inventeaza ea pe loc ceva ca nu e bine mama, sau asa tb mama!!!!! Asta e, crede ca imi face ea prg de ieist afara daca da din gura neincetat! Lasa ca scap eu repede de tot!!!
Nicoll- eu i-am luat periuta si pasta nenedent, cu periuta degetar, dar ca o mama denaturata ce sunt nu am fol inca, dar promit sa incep si eu!!! La nenedent nu mai tb clatit!
Corina- felicitari pt dintosirul 2! Stiu cum doare, ca am patit-o si eu si o patesc zolnic de ddeget sau de barba ca de nas nu ma mai prinde el prea curand! Iar Mario, fata de voi papa bine laptic, dar de cateva zile imi papa si seara usor peste 200ml, deci 400 in total pe zi! Nu stiu ce o fi cu el, care papa seara si 330ml! Si felicitrai pt steluta!
Ioana- multumim de intrebare, suntem un pic mai bine, si vom fi din ce in ca mai bine cu cat se scurge timpul! Asta e, mai e un pic de tot si pacat ca asa tb sa fie! Nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul!!! pupici!
Dede- am inteles acum! Parca si pe mine m-ar tenta macar un weekend la mare! Pe mine mai tine o cutie de 99g cam 2 sapt dar eu ii mai dau si de la mine cate 150g pe zi in medie, dar mai si fol in plus fara rost, ca daca vomita ii fac altul! Si cum s-a intamplat aproape zilnic in ultimul timp.... poate te ajuta fetele (sau au facut-o deja!)
Simonaci79 spune:
Adriana- imi pare rau ca ati avut experiente neplacute in tara! Speram sa treaca repede! Multa odihna si succes si drum bun iapoi!
Anis- ma bucur sa aud ca stati in picioruse! Ti-am zis eu ca asa va fi! Si in curand (daca nu a facut-o deja si pe asta) va incepe sa se plimbe in tarc! Pupici! Cati dintisori mai aveti?
quote:Frumoasa surpriza ti-a facut!!!!!!! Succes la intarcare, oricum ati facut un pas inainte!
m fost si eu la o intrevedere cu fetele si m-am intors ca m-a pacalit sotul ..si cand colo el a facut de mancare super super..pana si prajituri a cumparat.....Il lasasem bona cu copilul..si s-a descurcat,copilul curat ,plimbat ,mancat si acum si doarme..ce bine e .
Lulu- f frumoase pozele cu leutul frumusel!!! Si zambaret! Pupici multi!
Anka- pai nu se poate sa lipsesc! Nu scapati voi asa usor de mine nici sa vreti!!!! Pupici!
quote:Si eu la fel fac!!!!
draga mea, asa e! dar eu merg cu doua pagini de internet deschise odata, de pe una citesc si pe alta scriu,
Cuscra- pe mine nu rabda sufletul sa nu le zic vreo 2 desi sunt sigura ca ce mai vb pe la spatele meu!!! Oricum m-au facut si in fata cu ou si cu otet asa ca nu imi pasa deloc! Iesim in herastrau de iesit, am mai fost, dar acum cu vremea asta!!! in prima zi cu soare acolo suntem! M-as bucura tare mult sa ne vedem! Pupam si noi nora frumoasa! Cu laptele la mine merge cu bere, una pe zi, si a mers bine si ceaiul pt alaptat de la hipp, dar eu acum nu mai beau ca mi s-a luat de el si acum, fie ce o fi, cat mai e...e bine! Acum am vazut ca ai incercat de toate! Imi pare rau ca nu ai reusit!
Gesi - nu iti mai face atatea procese de constiinta! Se intampla oricui, iar tu chiar esti o super mama! Uite de pilda azi Mario a cazut in fund in cada mare si a alunecat pe fundulet in toata cada, si eu am ras ca era tare haios! E drept ca nu s-a lovit tare si nici nu l-a durut, dar la cate capete da el in stinghiile de la pat nici nu mai plange cand se loveste. Mai plange doar cand cade in tarc si se loveste de vreo jucarie dar asta se tot intampla si nu am ce sa-i fac ca acum e in faza in care incearca sa nu se mai tina cu manutele de tarc si tot da rateuri! Pupam fata si mamica si lasa supararea ca o sa tot patiti, imp e sa nu fie grave! Pupici multi!
Nicoll- multa sanatate si sa scapati repede de bubite!
Simonaci79 spune:
Lia -imi pare rau ca aveti problemute, pupici multi si multa sanatate puiutei tale!!!
Lulu- sanatate multa lui Andrei! I-a trecut febra??? De la ce avea?
Laura- bine ati revenit!!! De cand va asteptam!!!! Felicitari pt dintisori si abia asteptam sa vedem poze!
fetelor eu fug, nu maipot sa stau, mai intru si maine!!! Pupici multi!
acusor spune:
Neata!
Noi am fost in week-end la munte si ne-am intors luni seara. Teo a dormit tare mult ziua. L-a doborat aerul. Eu am facut febra musculara de la impins carutul in panta. . Cu mancarea nu prea s-a omorat. Speram ca aerul de munte sa-l faca sa manance mai bine.
Anis, super ideea cu pozele. Da' de ce se chema user-ul bbdeiulieaugust2006 ?
Monai, mie mi s-au parut f. intersante ofertele de la AIG. Am inteles ca e cea mai tare in asigurari. Cica a fost singura societate de asigurari din State care n-a dat faliment dupa nenorocirea de la New Orleans.
Am pus si eu poze noi de la munte.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem