In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
CRISTA multumesc de urare de week-end placut. La mine a fost asa si asa........vineri si ziua de azi. M-am plictisit de-am innebunit. Pentru ca in zilele mele de liber Alin a lucrat. Si a fost de noapte si in noaptea aceasta e din nou de noapte. Si a trebuit sa stau numai in sufragerie ca el doarme.........si am o vezica plina de pipi si mi-e frica sa nu-l trezesc daca ma duc la baie........e naspa sa stau in silenzio!!! Asta e. Cat despre vreme e urata tare aici la mine. Ieri innourat..........azi vant si nori si chiar e si racoare.....O seara buna. Maine ma duc ma munca!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Angi naspaaa cu turele voastre, macar daca erati in aceleasi ture ca v-ati fii intilnit mai des si ati fii dormit in acelasi timp.
La noi ieri era soare si parea racoare afara dar de fapt eu am ramas la minecuta scurta pina la urma ( e drept cu bluzita mai grosuta dar tot cu miinile goale pina la cot). Acum cred ca vrea sa iasa soarele dar bate un vinticel mai rece. Nu are putere insa sa aduca frigul inapoi.. Au inflorit salcimii si socul .
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Buna fetelor in cele din urma am ajuns si eu in fata computerului si acum nu ma las pana nu scriu tot ceea ce imi trec prin cap!!!
Imi pare rau ca trag chiulul in ultimul timp,dar va jur ca ba problemele nuntii ba universitatea sau plimarile mele imi papa tot timpul liber.Astazi am ajuns si eu la zi cu citittul si sa dau raportul la ce am mai facut!Deci dupa weekend lung petrecut in Austria am intrat in priza la universitate cu cursuri duble pentru ca proful pleaca de pe 15 mai pana pe 22 ca inspector in Franta si a trebuit sa recuperam ceea ce pierdem in alea 14 ore de curs ca a pus la socoteala si ziua de 2 iunie cand vom fi liberi!
Asa ca doar ieri am avut un pic de timp liber si m-am trezit tarziu pe la 9 (nu ca in timpul saptamanii la 6 dimineata )si am plecat in cautarea pantofilor mult visati pentru nunta.
Asa ca pune rochita in portbagaj si pleaca in oras impreuna cu iubi (el saracu doar ca sofer a venit cu mine ca nu avem chef de condus ca rochia nu putea sa o vada si in magazin el trebuia sa iasa cand comparam culoarea pantofilor cu a rochiei).Dupa 3 orase adica Pordenone,Udine si Cormons m-am lasat pagubasa de cautarea pantofilor din saten culoarea "rosa cipria" si am cumparat o pereche cu varful ascutit(desi nu se mai poarta imi pareau mai eleganti pt o rochie de mireasa decat cei cu varful rotund) aurii.
Eu zic ca se potrivesc...acum suneti si voi ce parere aveti???
Am trecut si pe la bijutierul nostru si am probat mai multe verighete,dar inca nu le-am ales ca nu sunt eu hotarata daca a mea sa aiba un diamantel sau nu!!!Bijutierul mi-a zis ca daca am sa port verigheta impreuna cu solitarul nu se va vedea caci cade ochiul in general pe piatra mai mare,dar eu am inca un fix asa ca la sf de luna cand mergem sa le cumparam merg cu diamantelele ca ieri eram cu perle si nu puteam sa imi dau seama!!!
Azi toata dimineata un pic de program administrativ prin casa si dupa amiaza suntem invitati la o familie de iranieni tare draguti la ceai...abea astept sa merg caci ea este cea mai frumoasa femeiei pe care am vazut-o in viata mea desi are o varsata nu imi pot lua ochii eu ca femeie de pe ea !!!!
Va pup fetelor si sper sa va viziez mai des
fotoIZA
crista-s spune:
Iza am murit de ris, saracul baiat auzi sa il scoti afara din magazin cind scoti rochia din sacosa...Asta e daca ginerica nu tb sa vada rochia... Pantofii tb sa fie draguti si in plus aurii cu siguranta le vei mai gasi si alta intrebuintare in viitor.
Iza iti doresc sa ai inspiratie cind alegi verigheta ( nu de alta dar e pe viata ... ). Eu ca sa spun drept am ales-o simpla , clasica tocmai pt ca m-am gindit ca asa pot sa imi pun un inel linga. Ca o port insa singura pe deget asta e alta poveste dar macar atunci cind imi vine cheful sa pun un inel pe degetul ala n-am probleme... aaa in schimb eu am fost foarte atenta la nuanta ( culoarea) aurului, ca aveau toate tonalitatile si eu am pus-o linga inel ca sa fie la fel. Asta dupa parerea mea e cel mai important lucru .
gata pauza s-a terminat ... am fugit de la calculator
Pe miineeeeeeee!!
Cristina
una.. alta...
crista-s spune:
'neata fetele !!!
Ati vazut ca avem chat sub fiecare grup de subiecte ?? Acum numai timp sa avem sa stam la vorbe.
O saptamina frumoasa si usoara ( adica fara prea multa munca ... )
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Mai sa fie cu chatul asta...
Asadar Buna Dimineata... am aparut si eu!
Cri, am citit ca ai imprumutat "Non ti muovere", e o carte fantastica, povestea in sine e trista, mi-a placut enorm modul in care este scrisa, faptul ca autoarea, deci o femeie, intra atat de bine in mentalitatea unui barbat, caci cartea este scrisa la pers. I masculina. Au facut si filmul, l-ai vazut?
Altfel... e soare, frumos, cald... ieri dimineata am fost la plaja cu Ale, cateva persoane erau chiar in costum de baie ( noi nu).
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Da mai Iri am vazut ca o scrie dpdv al tatalui .. Parca eram proasta stiam ca e o femeie autoarea si tot am inchis cartea dupa primele rinduri sa mai recitesc o data numele de pe coperta . Cam naspa ca e trista ... dar sper sa o pot citi pina la capat ... insa daca ma rupe de plins sa vezi ce o duc eu inapoi .
Eu fetelor aseara nu stiu de ce ma simteam groaznic de obosita si nu am vazut filmuletul meu "Questa e la mia terra" si sunt tare trista . Si nici nu cred ca e in reluare ... offfffffff ...
Iri am vazut ieri la o emisiune cu marea ( mai pe seara ) cum lumea facea baie de la 1 mai prin sudul Siciliei .... ce frumos .. Si eu vreau in week endul asta sa ajung macar sa imi bag un picior in apa. Sa vedem .. profit ca imi vine verisorul si deci Fabiutza vrea-nu vrea trebuie sa ma scoata din casa , ca tare s-a mai lenevit omul asta si eu alaturi de el ( recunosc)
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Cri, n-as vrea sa te descurajez, dar eu am plans in hohoteeeeeee!!! Fa-ti curaj si mergi pana la capat, da? Si nu mai lenevi prin casa, a venit (prima)vara!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
offf offff offf asta imi lipsea sa ma bocesc si al citit ca destul ma bocesc la tv ...
asta e .. dar ai drepatate ca scrie fumos ..
despre plimbareala : lasa ca vine ea vremea de mers la riu si asa o sa iesim din casa obligat-fortat .
Cristina
una.. alta...
enn spune:
si eu, harnicuta-foc de dimineata!
Morcoveata sarbatoreste un an de la deschiderea cresei, iar eu sarbatoresc revenirea lui Alice (babysitter) dupa examene. Tot citind aici despre tuns si frezat, ma gīndesc sa ma rasplatesc si eu pt. o saptamīna de īngrijit copil bolnav cu o vizita la coafor. Ca anul asta n-am mai fost decīt o singura data - mi-i si jena sa mai scriu pe jurnalul de rasfat
O alta varianta de rasplata ar fi festivalul Cinelatino, iar mīine merg si eu neaparat la biblio.
Va pup cu drag,
E.