In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)
Raspunsuri - Pagina 4
pet.cost2005 spune:
hahahhaa ... m-am zapacit rau de tot! Am apasat pe ceva gresit pe-aici si mia- trimis mesajul inainte sa-l termin. Bine, oricum nu mai am prea multe de spus ca trebuie sa plec, dar nici chiar asa sa plec fara sa va salut, ca doar nu suntem in padure! Ce zapacita-s!
deci .... pupici la toate fetele si sa ne auzim curand! Ma duc la munca ... ufffaaaa !!!!
Petro
crista-s spune:
Mincare de praz vrei sa faci Angi ?? Sau o garnitura ceva linga praz ??
Mincare de praz eu stiu de la tata ca il curata ( taia mustatile alea si chiar il dezbraca de prima foaie , taia partea verde si lasa numai aia alba), o taia rondele lungi de 3-4 cm pe care le calea putin in ulei apoi poti sa pui putin vin alb daca ai , daca nu supa su apa ... sa il acopere sau aproape cite prazul ... pui sare si capacul peste cratita sa se inabuse .. Unii pun si ceapa prajita dar
e prazul destul ca o ceapa .. asa ca dupa parerea mea umila de ne-mincatoare de ceapa nu trebuie sa pui... Mai pe la sfirsit pui ceva bulion , masline negre, piper ... si o foaie de dafin citeva minute inainte sa stingi focul ( asta daca iti place ).Pui patrunjel verde si/sau marar tocat marunt cind servesti - tot daca iti place . Eventual se poate face si cu carne , in cazul asta prajesti carnea in cratita cu ulei , o scoti cind s-a rumenit si adaugi prazul ca mai sus ...cind ajungi la faza cu apa pui si carnea inapoi amesteci putin si lasi la fiert. Cred ca merge si cu smintina la sfirsit . Mie imi place smintina in orice ...
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
PETRO da, tortul il vreau cum e in poza. Am vorbit cu o firma....si au zis ca incearca sa faca un suport ca ala din poza. Dar nu e sigur.........ca va costa 25 de milioane de lei sa faca un suport din ala!!!! Acum vom vedea. Sandalele de nunta vor fi alea din poza. Pare tocul maricel dar nu e. Si-apoi eu sunt obosnuita cu putin toc. Mai am de schimb in caz ca mi se rupe tocul. Dar tot cu toc sunt....dar nu exagerat de inalt. Intrarea la restaurant va fi ca in poza, mesele si scaunele de la restaurant vor fi ca in poza.....coafura nu sunt decisa......tre' sa mai caut. Buchetul d-rei de onoare va fi ca in poza.....doar ca va fi mai putin pompos.....ca sa nu fie greu pe manutza lui nepoata mea....de 7 anisori acusica. Rochie nepoatei va fi ca in poza.....si cam atat. Aaaaa rochia mea va fi crem. Din tafta.
CRISTA....prinz......sau pranz???? Adica masa de la 12,00 a.m. Nu praz. N-am mancat in viata mea.....nici nu stiu cum arata..... Oricum pare faina reteta. Si m-am decis....ce voi face: cartofi pai cu spedini si insalata.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
enn spune:
Da,Cri, e frumos si am fost īn parc. Au venit si copiii de la gradi, iar baietelul de laa parter l-a luat pe Morcoveata īn brate si s-a laudat peste tot ca asta e noul lui vecin. A fost foarte dragut, nu le permitea decīt prietenilor lui buni sa dea mīna cu el. Si dupa ce l-a plimbat prin tot parcul, l-a instalat pe-o banca si statea mīndru līnga asta mic, mai ceva ca un fratior!
Petro, Danangie - vin si eu īn clubul vostru! La noi nu se calca decit strictul necesar - adica hainele mele de vara si camesile sotului, daca are īntrevedere cu seful
Sora-mii īn schimb īi place sa calce, zice c-o relaxeaza. Pacat numai ca e mereu plecata īn deplasari
E.
danangie spune:
ENN te primim volentieri!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Vai de capul meu Angi... surdu' nu le aude dar le potriveste .. in cazul meu.... chioru' . Oricum daca nu stiai cum se gateste prazul acum ai aflat .. dehhh bre .. pi la voi pi la moldova se maninca alti alia .. nu praz ca la noi mai aproape de Oltenia . Lasa ca nici eu pina pe la vreo 26 ani nu mai mincasem bors de fasole boabe ... asa ca nu e tirziu sa cunosti mincaruri noi ... .
Angi , cartofi prajiti ... nu cred ca am facut de 4 ori in ultimii 3 ani ...dar eu in schimb ii arunc cuburi , unsi cu ulei putin, sare groasa in cuptorul incins pe tava cu hirtie de copt.. si se fac crocanti pe afara si moi in mijloc ... si nici nu stau in miros sau in picioare linga tigaie ... ei se coc si eu bat cimpii aici pe net ...
Eu sa inteleg ca tb sa imi fac un partid al "calcatoarelor de rufe " impreuna cu sora lui Enn.. asta e ... Eu propun sa intre si ea aici pe net ca sa am si eu cu cine schimba o vorba despre "tehnicile de relaxare cu fierul in mina " ... ca n-am nici o speranta in voi...
Enn tare dragut baietelul din vecini ... ca sa zicem un adevar : asa se nasc marile prietenii. Cel putin eu am prietenele mele dragi pe care le-am cunoscut cind ne-am mutat in bloc ( in 1972 ...) si ne intilnim si vorbim cu drag si acum dupa mai mult de 30 ani.. Eu n-am copii dar ele au si copii lor sunt prieteni la rindul lor , inclusiv cu nepotelul meu ... Dupa mine asta e cea mai curata prietenie, nascuta din sinceritate cind nu exista interese materiale .
Irinuca esti ocupata la servici ??
Vio ti-am trimis un mail daca nu a ajuns da.mi de stire ( asta daca mai intri pe aici ).
Cristina
una.. alta...
enn spune:
Cri, stii cumva unde e piata Vitan īn Bucuresti? E oare tare departe de centru? C-am citit eu pe Zona artelor ca s-ar gasi acolo DVD-uri de calitate buna cu filme romānesti noi, la pret de 10 lei. Sora-mea merge saptamīna viitoare la Buc. sa-si vada clientii si daca nu e prea greu de ajuns acolo, as ruga-o sa-mi ia cīteva filme.
Multumesc anticipat!
E.
crista-s spune:
Piata Vitan e unde e Mall-ul. Adica prin spate la Unirea.
Uite aii paginuta cu Mall-ul si cu harta cum se ajunge, in plus toate autobuzele si tramvaiele care merg pe acolo http://www.bucurestimall.com.ro/contact_mall.php?page=acces#
Banuiesc ca la Mall tb sa ajunga, caci acolo sunt multe magazine .
Atentie mare la buzunare si geanta in autobuzele alea caci sunt pline ochi de hoti de buzunare pt ca tot omu' are un ban la el cind se duce la cumparaturi ...iar ei stiu asta tare bine.
Bafta la cumparaturi !!!!
Cristina
una.. alta...
enn spune:
Cri, mille grazie
Sper sa-si faca timp si sa mearga pīna acolo. Iar daca vine cu filmele, promit sa-ti fac cņpii!
E.
crista-s spune:
Enn saru' mina .. sa imi zici doar ce a gasit ca daca imi place dau si eu comanda la al meu fratior ...
Iri am fost la biblioteca azi, eram in graba mare - trebuia sa mergem si la cumparaturi ... asa ca am luat ce mi-a cazut in mina : Margaret Mazzantini - Non ti muovere ..
week end placut la toata lumea !!!
Cristina
una.. alta...