In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Imi cer scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar ma gandeam ca poate ma ajutati cu niste informatii. Asadar,stiti cumva daca e buna ziua de sambata pt.shopping in San Marino,ca duminica am fost si majoritatea magazinelor erau inchise? Oare sa fie la fel si sambata?
Multumesc mult,
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Caarra eu nu stiu ca nu am fost niciodata dara daca zici ca era imnchis duminica inseamna ca simbata e deschis . In general aici sunt inchise numai 1 zi pe saptamina .. iar in orasele turistice nici macar ziua aia ... La Bologna de exemplu magazinele vechi ( gen boutique ... care acolo sunt deschise de zeci de ani ) sunt inchise joia . Dar cele din lanturi internationale ( Zara, Mango.. mai stiu eu ce alte firme ..) sunt deschise in fiecare zi ..

uite aici ceva paginute, cu centrele comerciale din San Marino - dar din cite vad eu sunt deschise si simbata si dumninica :

http://www.riminibeach.it/san-marino/san-marino-shopping

sau te referi la magazinele de firme din centru ??

Enn bravo .. du-te la rasfatat .. acum cit inca mai incapi pe scaunul de la coafor cu burta cu tot .

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Si eu va doresc o saptamana frumoasa.

IZA pantofii sunt foarte frumosi si in ton cu rochia. Cum iti faci coafura? Ai gasit vreun site ceva? Ai vreo idee? Eu am vazut ceva dar inca nu m-am decis.......Cat despre turul orasului in cautare de pantofi cu sotul tau mi s-a facut parul ca de gaina. Mai ales pentru ca mie nu-mi place sa umblu mult dupa un lucru. Si la cumparaturi cand ma duc........vad si cumpar. Alin al meu....vede, valuteaza, se gandeste, si pleca la alt magazin. Si o ia de la capat. Brrr.....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Enn, du-te imediat la coafor si mai ales sa te duci si inainte de nastere, caci eu asa am facut, ca sa ma vada bebe frumoasa cand ar fi dat prima oara cu privirea de mine!

Sper ca moderatorii sa nu se supere, nu vreau sa fac publicitate, ci doar sa va intreb daca cunosteti www.colegi.ro? Un site unde poti intalni multi dintre fostii colegi, incepand de la scoala generala si pana la facultate. Nu mai tin minte daca am mai vorbit despre asta, daca da, sa ma iertati. Si de ce am venit cu noaptea in cap sa va vorbesc despre el? Pt ca in trecut am reusit sa intru in contact cu persoane pe care altfel nu stiu cum as fi putut sa le gasesc. Iar aseara mi-a ajuns un mesaj neasteptat, de-a dreptul neasteptat si care m-a bucurat enorm. Mai ceva ca la "Carrrrrrramba che sorpresa..."

Ok. Acum merg la posta, tre' sa platesc chitante , dupa care ma intorc in birou.

Treziti-vaaaaaa.... cum spune o fata de la alt subiect, cafeaua este gata! Sau vreti sa o beti rece?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

'neata fetele...

La noi a plouat azi noapte insa azi poate se face frumos cu toate ca e cam bezna afara si la ora asta ar fii tb sa fie soare daca avea de gind sa iasa ...

Pt verisorul meu care vine in vizita si isi va face ziua de nastere aici ca asa s-a nimerit vroiam sa ii fac un Sacher dar am aflat ca nu se omoara cu ciocolata asa ca nu stiu ce sa fac .. sunt in ceata ca magaru' !!Cred ca ma voi pregati sufleteste cu ceva retete diverse si la momentul cu pricina o sa il intreb pe care o prefera. Pacat ca imi strica surpriza .. eu ma gindeam sa fac tortul dimineata pina sa se trezeasca el si sa fie surpriza .. Acum va participa la pregatiri . Daca nu va fii umezeala duminica ii fac www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=9716&highlight=pavlova" target="_blank">Pavlova ... ca pe umezeala cica nu iese bine meringa ... iar daca va fii umezeala ceva gen www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=10979&highlight=mimosa" target="_blank">Mimosa sau ceva in genul www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=7845&highlight=torta ricotta" target="_blank">asta cu ricotta - mai putin ornarea aia asa frumoasa ca nu voi fii in stare .

Iri eu eram treaza dar scriam prostii aici ... sper ( spre binele tau ) ca ti-ai luat si ceva dulce in drum spre posta ... caci eu am scris niste prostii aici cu poze si retete pe care nu e indicat sa le citesti daca nu ai destul zahar in singe .

Eu stiam de site-ul ala dar ai mei colegi nu scriu acolo ... din pacate ... Asta e ... eu oricum am ramas in relatii cu cine eram prietena in facultate, cele din generala cred ca nu au mail sau care au ... au si copii mari -adolescenti - care stau pe net... iar ele fostele colege se pregatesc sa devina in urmatorii ani bunici offffffffff cred ca eu sunt prea intirziata ... o eterna adolescenta ... oare o sa imi vina si mie mintea la cap vreodata ? sau o sa mor asa tinara ( in adincul sufletului .. )?? Pe cele/cei din liceu i-am pierdut de tot .... si dupa ele/ei chiar pling pt ca eram o gasca misto ... dar dehhhhhh...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Bravo Cri, n-am mai auzit sa faci torturile in functie de... vreme! Se vede ca esti cofetareasa desavrsita, nu ca mine...

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Da mai Iri nici eu nu am stiut pina de curind , dar imi amintesc ca ama facut ceva tip pavlova in martie (si e destul de umed hahha )si ma intrebam eu de ce s-a inmuiat meringa in mijloc ... ca la inceout era ok - cind am scos-o din cuptor ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Meringa ar fi bezeaua? Ce mult imi plac... cand stateam la Bucuresti le faceam destul de des si ce bune erau. Aici din cand in cand le cumpar deja facute. As manca tone...

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

DA.. bezele .. buneeee .. eu nu am mai facut niciodata pina sa ajung aici . Cind eram acasa nu aveam timp acum imi scot insa pirleala.
Intre timp mi-am mai amintit dintr-o reclama , sa fac un munte de mini ecleruri (bigne ) umplute cu crema si apoi peste cioco si frisca ... in felul asta ii multumesc pe amindoi si frisca si cioco la alegere ...Si pot face surpriza linistita ca nu tb sa pun mixerul in functiune .. il las pe sarbatorit sa doarma si cind se trezeste e gata "falsul tort "...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Eu azi stau rau tare. Mi-au venit mestrele. Ma doare burta de innebunesc. Nu am in casa decat paracetamol...........si cica lucrez intr-un spital...

IRI eu cunosc acel site. Sunt incrisa si eu. Cu doar 2 colegi am reusit sa iau legatura cu ajutorul acestui site. Dar nu e ca tin legatura cu ei.

Vorbiti de dulce......eu nu stu ce am avut zilele acestea ca m-am indopat cu capsuni amestecate cu zeama de lamaie si zahar. Mama ce bune erau!!!!!!!!!1 Ups....sper ca nu ti-am facut pofta ENN.

Fetelor ce inseamna cand visezi ca se naste un copil? Efectiv am vista nasterea. Sunt curioasa.....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput