In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Morcoveata e mai bine, slava Domnului! Asa ca m-am impacat si eu cu lumea si viata.
Unde mai pui ca s-a programat si sotul la medic si ... a īnflorit si liliacul!
Mīine sper sa fie la fel de bine, sa putem petrece o zi frumoasa īn parc - daca tot mai am concediu medical.
Danangie, planifici luna de miere? Ce preocupare de invidiat!
Va pup cu drag pe toate,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor.

Ei...gata pentru data aceasta cu turele de noapte. Asta pana data viitoare. Da. Decisamente a fost o noapte mai usoara. Si chiar si asa am dormit dimineata doar 3 ore.... Nu stiu de ce.....Azi la mine e asa de cald si frumossss.Am stat in balcon la soare....pe poltrona achizitionata zilele trecute.....cu o inghtetata in mana.......hmmmm ce relaxant....... Pe urma am vrut sa-mi fac si eu manichiura........si imi trebuia apuntamento!! Ce draci mi-au venit!!! Dar am iesit.....si m-am dus acasa cu coada-ntre picioare. Asta e. Nu cunosc orasul asta pentru a ma duce in cautarea unei alte estetiste.

ENN da...imi organizez asa zisa luna de miere....care de fapt vor fi 10 zile. Dar sunt bune si alea.

CRISTA dar vad ca-ti place sa calci nu gluma... Eu cred ca nu am mai calcat de anul trecut. Acum ca incepe caldul voi incepe si eu....ca stii incepem sa purtam camasute....tricouri. Eu nu calc lenzuolele. Tu le calci? Brrr che noia. Mi-e nu prea-mi place sa calc. De fapt, in casa nu-mi place sa fac 2 lucruri: sa calc si sa tai ceapa.

IZA mamma mia ce fain!! Mai ales poza aia cum ziceau si fetele mai sus....cand esti in apa, iar in spate se vede zapada.Si e faina si poza cand stai intinsa pe-o parte. Frumos. Dar era frig tare afara? In care zona ai fost?

IRI tu ca esti mai jos.... cum e vremea la tine? Ca aici e splendid!! Si scusa....dar cati ani ai de zici ca esti batrana?? Cat despre parul alb.....eu am zeci de fire albe in fata....dar la mine nu prea se vad deoarece sunt blonda....si contrastul nu e asa puternic. Ufff.....parul alb....eu cand vad fire albe le scot. Ca nu-mi plac!!

PETRO ce faci? Esti la munca? Esti bine? Pupici

VIO tu ce mai zici?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Am pus poze cum va fi rochia mea de mireasa.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ce frumoasa va fi rochita ... la inceput am vazut mai multe poze si am zapacisem dar ai scris : partea de sus , de jos si le-am cimbinat in mintea mea ... Sa fie cu noroc Angi!! Cit despre luna de miere asta e .. chiar daca e mai scurta nu conteaza, casnicia sa fie lunga rau , ca e mai importanta .
Apropos de Alghero daca ajungi acolo nu pierde ocazia sa faci o scufundare. Sunt firme specializate si iti dau ei echipament, tot ce iti trebuie , in plus te duce instructorul de mina sub apa .. deci sa nu iti fie frica .. dar acolo sunt corali si sunt si la mica adincime , deci e ceva unic. Noi la anul mergem sigur acolo tocmai pt asta.
Calcatul pe mine ma linisteste la creieras , de fapt eu imi pčun cite un film daca nu e ceva frumos la tv , stau cu ochii in ecran si calc. Am spalat 2 zile la rin asternuturi , unele noi ( capatate la nunta .. dar am zis sa nu le pun asa nespalate pe pat .. ) si cele care erau pe pat . si deci a trebuit sa calc 2 zile. Dar asta nu se intimpla des ... Apoi cearceafurile le calc pt ca nu le atirn inafara balconului ( ca sa ii iau lumina vecinului de dedesubt ) cum se obisnuieste pe aici .. nici vecina de deasupra nu imi face mie asa ( ca mama ei sta la parter pe partea cealalta si cred ca acolo isi spala si ususa .. ). Asa ca stind inghesuite pe sirmulitele alea, cearceafurile mele dupa ce se usuca sunt ca un acordeon... Deci tb sa le calc obligatoriu . Mie nu imi place sa fac curatenie . De fapt nici nu stiu sa fac curatenie .. nu stiu care e ordinea si muncesc mereu mai mult si las mereu praf nesters sau cine stie ce .. nici nu vreau sa ma gindesc ... asta e partea care nu imi place .. cind eram mica nu eram in stare sa string gunoiul pe faras , eram de circ... si ma gindeam eu in sinea mea ca poate o sa am noroc sa gasesc unul capace sa stringa pe faras si sa ma marit cu el . Am uitat sa il intreb inainte de a-l lua daca stie sa stringa gunoiul pe faras .. asa ca m-am pacalit din punctul asta de vedere...

paaa ma duc sa vad camera cafč ..

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

pina una alta un mini-banc ... tocmai ce l-am citit pe alt forum :

Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus.
I-a mancat pe totzi. Era flamand si n-avea timp de bancuri.

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

CRISTA forte bancul. Ma bucur ca-ti place rochia. Ma rog sa iasa bine si sa-mi vina da dio!!! Cat despre scufundari non se ne parla neanche. Eu sufar de claustrofobie.....si numai gandul ca ma bag cu capul sub apa mi se opreste respiratia. Anul trecut am stat cred ca o ora cu Alin la piscina de la Reggio Emilia....ca sa bag capul sub apa doar 5 secunde. Incercam sa superez acest handicap.......dar nu am reusit. Eu mor daca ma baga cineva cu capul sub apa. Si instantaneu mi se opreste respiratia. Efectiv fac ca o criza de astm. Nu reusesc din pacate.....

Hai sa va povestesc si eu ce a facut un coleg de-al meu profesorului lui pe vremea liceului. Ii da tel saracului om si intreaba: Scusa...c'e' Marco? La care profesorul zice: No, ha sbagliato. Peste 10 minute tipul il suna din nou pe profesor si zice: Scusa....c'e' Marco? Profesorul: No, non c'e' Marco!!! Peste alte 10 minute suna iar colegul meu si intreaba: Mi scusi ma...c'e' Marco? La care profesorul: Ma porca miseria smetila!!! Non c'e' nessun Marco!!! Peste alte 10 minute suna din nou colegul meu si intreaba: Buona sera.....sono Marco....per caso mi ha cercato qualcuno?? Ieri seara ne-a povestit colegul nostru aceasta farsa facuta profesorului si mi-a placut tare.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Crista peste putin treci pragul celor 1000 de mesaje....deci a patra stelutza!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

hahaha .. pai sa fiu atenta sa ma imbat de fericire cind ajung la 1000
si un banc mai nou:
Un ceh merge la oftalmolog care ii arata pe tabla literele:
'C Z W X N > Q S T A C Z'.
- Poti sa citesti asta? il intreaba doctorul?
- Daca pot sa citesc? Chiar il cunosc pe tip!

La noi aici e soare si frumos . Enn e cald si la voi ca sa iesi la parculet cu Morcoveata ??
In rest mai nimic astept week endul sa facem cumparaturi , sa duc cartea la biblioteca si sa imi iau altceva ... Iri cred ca iau Non ti muovere de Mazzantini daca o gasesc... sau ceva de Susanna Tamaro .. offfffff ca nu e prea bogata oferta in satul asta uitat de lume ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Buna dimineata......ca eu m-am trezit acu 20 de minute. Ce faceti? Pe la munci? Aici la mine azi in innourat dar cald. Nu stiu ce sa fac de mancare la pranz.........vreo idee? Dar sa nu fie multa prajeala.....please.....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata, fetelor!

danangie - tocmai m-am uitat pe pozele tale cu idei de nunta. Intr-adevar vine bine combinatia pe care ai ales-o (bust+fusta). Ce culoare este? Dar tot ce ai acolo in album este doar ca sa te inspiri sau chiar asa va fi? Ma refer de exemplu la tort (daca da, fain tare!). Si la coifura pe care o ai acolo, tot asa o faci? Exact dupa aia am vrut eu sa-mi fac, dar mi-a spus tipa ca nu merge cu voalul si chiar am facut proba si acoperea tot parul, deci nu iesea in evidenta coifura. Si am renuntat, am facut alta combinatie. In rest, aranjamentul rest, lumanarile, florile ... asa vor fi? Frumoase si sandalutele ... ai pus in calcul sa fie comode (sau ai de schimb)? Oricum, frumos si sa fiti sanatosi si fericiti! Stii cum se zice pe-aici, auguri e figli maschi!
Ce ne-am nimerit .... si eu urasc calcatul! Am spus ca daca se va inventa vreo masina care sa calce singura voi fi prima care o cumpara, oricat ar costa! Nu-mi place si nu-mi place, niente da fare!

Petro

Mergi la inceput