In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor nu am mai scris pt ca am fost din nou plecata in Austria la terme si pentru prima data in viata mea am vazut in luna mai zapada!!!
Am pus poze in album va pupic pe toate dulce,dulce,dulce!!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Iza, super poza cu tine-n apa si muntii inzapeziti in fundal! Si ce idee buna cu baile termale. Asa ceva trebuie sa facem si noi cu copiii.
Cri, fratele si sotul tau chiar se tundeau singuri? Eu o singura data am incercat sa-mi tai bretonul īn fata oglinzii, cu rezultate deplorabile, bineinteles
Iri, noul vecin e un tip tinar, de vreo 25 de ani, cu plete si, judecind dupa timpul pe care-l petrece cu Deni īn parc, fara servici stabil. Eu cred ca e croat, cel putin mama lui Deni e croata. Ma gindesc ca nu i-i usor, tip cool, dar cu copil mic si fara job, si-l admir ca-n loc sa iasa cu amicii la bere sau sa stea frustrat la tv, joaca fotbal cu baiatul.
Cam astea-s noutatile de pe la noi. Azi e skater night, se aduna deja zeci de oameni cu rolele pe malul Mainului, sa vad daca reusesc sa fac o poza din geam.
si sper sa revin miine cu vesti bune īn legatura cu evolutia febrei.
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neata..

un banc scurt ( probabil ca mai vechi ... dar eu tocmai ce l-am primit pe mail ) :
Scufitza roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta!

Enn ce mai face Morcoveata ?? Offf, poate a fost doar ceva trecator ..
Despre tuns .. ei se tundeau singuri. Acum fratele mu nu mai stiu dar pina sa se insoare ... da . Insa nu stiu cum reusea ca tinea oglinda cu o mina si cu cealalta foarfeca si statea cu spatele la oglinda mare din baie ... asta ca sa se tunda la spate .Si Fabio la fel numai ca a el era mai usor ca e mai chelios . Insa acum am luat eu foarfeca in mina si decid daca il las fara urechi sau nu
Sa stii ca si eu mi-am taiat bretonul aiurea in iarna asta , atita am vrut sa il indrept ca era mereu "in panta " ca am ajuns cu el scurt de tot .. noroc ca e la moda .

Iza ... tot intr.o vacanta o tii ... BRAVOOO!! Super pozele ... insa eu tot ma gindesc : nu e deloc frig macar pe linga piscina , pe coridoare .. in apa se vede ca e ok .. Eu sunt tare friguroasa la picioare de felul meu ( cu sosetele mereu chiar si vara - in casa .. ) asa ca am simtit un fior de frig cind te-am vazut in papucei ( de Barbie e drept .. roz .. acum avem 2 Barbie si tu si Iri cu jachetica.. ). Drept urmare ma duc sa calc ca sa ma incalzesc

Peste citeva saptamini imi scot si eu pirleala ... vine verisorul meu si il vom plimba prin orasele d'arte (astea din jur .. ) asa ca o sa fiu si eu in vijiiala ... abia astept .. I-am "planificat" excursiile in functie si de ce as vrea eu sa vad - de ex Pisa si Viareggio .

Angi pe messenger m-am gindit eu ca am dat peste Alin cind am vazut ca nu imi raspunde. Asa se intimpla si la noi cind intra - mai rar e drept- Fabio si prietenele mele il zapaceau cu mesajele...

Petro ce mai faci ?? azi sunt si eu de servici la calcat ( asternuturi ).

Iri te-ai tuns?? sau te astept la aeroport azi ??

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Vad ca aici unii (sau mai precis unele => Iza) se plimba de zor si noi (sau mai precis eu) nimiiiiiic... Of! Foarte frumose pozele, intr-adevar.

Enn, cum va mai simtiti?
Repet, respectele mele taticului...eu am o mare admiratie fata de tatii care dedica foarte mult timp si pasiune copiilor. Mai ales dupa miile de povesti triste citite aici pe forum.
Acest skater night ce este asadar? se aduna cu rolele pe malul Mainului in timpul noptii si se zbenguie pe acolo? Simpatica chestie. Ai facut poza?

Cri, ai scapat de mine... nu trebuia sa ma tund, ci sa imi fac "ritocco", adica stii tu, parul alb (sunt batranaaaaaaa!!!) de la radacina.
Cat despre Barbie, stai sa vezi acum ca vine caldura ce de alea roz imi etalez...

Va "parasesc", ies cu colegii la micul dejun. Revin mai tarziu.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Cri, pt. banc, bancurile tale ma binedispun mereu.
Despre noi, ce sa zic - nimic nou pe frontul de vest.....
Poze cu skater night n-am facut, ca m-am cam certat cu sotul - foarte contraproductiv, recunosc - pt. ca are si el niste probleme cu sanatatea si crede ca trec de la sine daca le ignora. Data fiind situatia cu asta mic, exagerez probabil, dar mi se pare iresponsabil sa ignori niste probleme cu sanatatea avīnd un copil mic si o sotie gravida acasa.
Skater night are loc īn fiecare marti pe timp frumos, se aduna lumea cu rolele si parcurge orasul pe un traseu prestabilit, asigurat de politie. Vara se aduna uneori cu sutele, parca-i un cīrd enorm de pasari.
Ah, si daca tot vorbeati de vacante: nu spunea Crini ca planifica īn mai o excursie cu copiii la Disneyland? Poate e plecata si de asta nu mai scrie...

E.

Mergi la inceput

Enn ai dreptate sa il certi pe sotior, mai ales cu bebe mic si cu tine gravidutza .. dar asa sunt barbatii astia : unii care se pling si baga in sperieti juma' de neam daca ii doare ceva si altii care nu dau importanta . Fabio nu ar lua nimic nici mort. Nici ceai nu bea. A racit cam in fiecare an toamna tirziu , o duce pe picioare si de fiecare data imi da si mie raceala lui - ca la d'astea e darnic nevoie mareee . Asa ca eu cum se pune pe frig incep sa bag in mine portocale si lamii stoarse si miere.. si anul asta prin minune am scapat. Sanatate lui Morcoveata !!

Iri sa stii ca la vopsit ma pricep. Ca asta imi fac si pt mine ca si eu sunt batrina , nu chiar ca tine ci "baba batrina cu dintii de lina " ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Cri, si tu nu te superi cīnd te cadoriseste Fabio cu cīte-un virus? Asta-iarna am luat si eu si Morcoveata conjunctivita de la capul familiei si-mi venea sa dau cu pumnii īn el, mai ales ca mai si sustinea ca el n-are nimic, il maninca ochii de la stat la calculator si atit. A avut noroc ca venisera ai mei īn vizita de Craciun, asa ca m-am abtinut de la scandaluri mari, dar, sincer, mi se pare o atitudine inacceptabila. Mai ales ca pleca bine-mersi dimineata la servici si eu stateam acasa īn concediu de boala cu copilul, chinuindu-ma sa-i dau picaturile pt. ochi. Ma enervez si acum, cīnd īmi amintesc.
Ca sa scriu ceva frumos drept īncheiere: la noi e o vreme superba, parcul din fata blocului e plin de micuti veseli si mamici cu ochelari de soare.

E.

Mergi la inceput

Eu am fost bolnava/racita rau in al doilea an luind de el care a luat din tren cred. In primul an nu pot da vina numai pe el ca si eu m-am zbenguit la micul echipament in apa marii mai la sud de Irinuca in luna decembrie .Si cum el nu ia nimic nu am luat nici eu .. auzi ce minte. Insa m-am indopat de ceaiuri calde cu lamiie si suc de portocale facut de mine ( pina am rupt mizeria aia de storcator ca era de plastic ). Nici eu nu sunt prietena cu mersul la doctor ( ca imi e frica de injectie .. trebuie sa recunosc ). Al meu sotior e mai spartan de fel, banuiesc ca si al tau si atunci ei nu se sperie usor de boala , insa cu bebe mic linga tine probabil ca trebuie sa schimbe si ei . Al meu inca nu a avut ocazia .. dar i-as minca urechile sa dea cu virusul in bebe pt ca nu ia el medicamente de fel.

Si la noi a fost cald azi, am spalat pe la prinz si deja am strins toate rufele ( si erau cearceafuri - unul chiar gros ca era ala care sta pe saltea direct) .

Sa se faca cald ca eu vreau sa ma plimb pe soare saptamina viitoare . Poate chiar daca ajungem pina la mare sa imi bag un piciorus ... Sa vina caldura .. chiar daca au incepu deja sa intre albinele in casa ( din greseala ) si niste musculite - care sunt probabil copii mustelor celor mari din vara .

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor.

Scuzati-ma ca nu am mai intrat dar am fost de munca...........si am avut zile grele la munca. Azi noapte am fost de munca si am fost intr-o continua miscare( ugentze, etc) .....acum sunt din nou de noapte si pare sa fie mai linistita.

CRISTA multumesc de raspuns pentru Sardegna. Am sa ma pun sa citesc site-urile alea. Noi vrem la Alghera sa aterizam. Ca pana la urma ne-am decis ca vom merge cu avionul si acolo vom inchiria o masina. Negresit voi merge sa vizitez LA MADDALENA pentru ca ai mei colegi mi-ai vorbit de bine de acest loc. Pe urma vreau sa viziteze partea de sus a Sardegniei. Multumesc oricum.

Pupici la toate

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Angi bravooo ... ai sa vezi ce vacanta frumoasa . E superb.

Enn ce face Morcoveata ? Febra a scazut ?

Eu calc si ma uit la filme pe dvd ... am innebunit de tot-
O zi buna !!!

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput