In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)
Raspunsuri - Pagina 13
enn spune:
Na, ca de data asta nu m-am facut de rīs! Ce īncīntata sunt de mine
Gata, ma duc la masa sa ma rasplatesc!
E.
crista-s spune:
Enn si eu ...si eu ... tb sa ma rasplatesc pt ca nu l-am mincat pe CI -- de obicei cam uit de el ...
Irinoasoooo ... e mai elegant perņ decit ma ?? sau de ce il apuca pe asta bizdiganiile ???
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Louisea .. n-ai pt ce .. te mai asteptam si alta data ( cu sau fara intrebari ).
Iri am pus poza cu "ciobu'" aici ... doar ca se vad aiurea culorile .. acolo unde se vede bejuliu -maroniu in poza in original este auriu ... iar unde se vede albastru de sarafan de scoala generala in realitate este un mov ... fondul este negru... o sa mai incerc sa pozez poate cine stie ies culorile adevarate ...
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Ehiii... non c'č nessuno??? (cum zice o publicitate de pe-aici)...
Eu am ajuns la 7.30 si pana acum am lucrat, bine am mai inceput ziua... cred ca va fi ca cea de ieri, cand parca nici nu am avut vreme sa respir.
Peste vreo juma' de ora insa voi iesi, tre' sa merg la primarie sa imi fac buletin nou.
Cri, tot faci poze ciobului, de nu mai dai pe la noi? Chiar si asa, cu culorile nu tocmai potrivite, este frumos, sa-l porti sanatosa. Iti va aduce mereu aminte de o splendida zi la Venezia si in general de o mini-vacanta pe munti/dealuri etc etc...
Enn, si la faza ta cu Argentina...
O zi buna.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Ce sa zic, Iri, don't cry for me Argentiiiina
Cri, si mie mi-a placut "ciobul", sa-l porti sanatoasa!
Cam atīt, ma īntorc la treaba, ca-s pe ultima 100 de m cu delocalizarea si sper sa termin astazi. N-a iesit cine stie ce chestie originala, doar niste teorie + cazul clasic Geox-Timisoara, dar asta este.
E.
crista-s spune:
Fetelor dragutzelor eu ca de obicei aici cu noaptea in cap .. la datorie de la 6:30 ... insa cum ultimul mesaj era tot al meui am zis ca sa-i mai las si pe altii / altele sa scrie ... asa ca am citit si alte discutii, alte forumuri, mailuri mai vechi ... in fine am incercat sa revin la realitate .
Noi ne chinuim de ieri sa facem dvd-ul cu toate filmuletele din mini vacanta .. culmea ca a mers pinacle si am facut un film in noaptea dinaintea plecarii varului ( deci el norocosul a plecat cu dvd-ul in valiza... )insa al meu sot nu s-a gindit sa il fii copiat ( dvd-ul ... ca dvd date, nu film ... pe calculator ) si apoi il masterizam din nou .. asa ca acum a facut in nou proiectul si cind sa masterizeze nu stiu ce Doamne iarta-ma are ca atunci cind scrie dvd-ul se blocheaza pe la Venezia ... chiar pe pod ...
Acum o sa incerc sa pun poze in album ... sa vad ce sunt in stare sa fac ...
Si ca sa va distrati un pic acum am rupt scaunul sub mine ... oare am mincat prea mult ?? ... E scaun d-ala tapitat si s-au rupt sforile care tin arcurile asa ca scriam si era sa intru cu fundu' prin scaun, noroc ca am fost pe faza si am sarit ca arsa cind am simtit ca alunec . Deci mai am ceva de facut pe ziua de azi : sa repar scaunul .. noroc ca am banda d-aia de sfoara speciala pt tapiterie ( ca ma asteptam sa se rupa ... ) asa ca pe la 10 sa fiu sigura ca s-a trezit tot blocul pun mina pe ciocan si cuie si ma transform in " micul tapiter ".
La mine e inca soare afara si frumos dar e am vazut pe harta m-a cam luat capu' ... de la Modena in sus numai ploi si nori ... o venii iar frigul?? sper ca nu!!
Hai ca pun poze ... si ma bucur ca va placut ciobul meu ... e haios si merge bine si la o rochita de dupa amiaza .. sau iarna la un puloveras decoltat ...
Gata ... am pus poze ... ma duc la treaba si mai vin eu p'aici ... vad ca acum pot sa joc eu rolul particelei de sodiu : "non c'č nessuno??"
Cristina
una.. alta...
danangie spune:
Buna dimineata fetelor.
Hai ca eu bat recordul cu "noaptea in cap". Ce sa fac sunt la munca. Deci, dupa cum v-ati dat seama am intrat din nou in ciclu de tura. Acum sunt de noapte si maine la fel. Si pe urma 3 zile acasa.
Despre mine ce sa va zic..............ne pregatim ca in maxim o saptamana cumnata mea naste. Sunt tare curioasa ce va face aia mica cu noua "arrivata". Sa vedem daca isi accepta surioara. In rest, mai nimic. CRI cand ajung acasa am sa ma uit si eu la pozele tale ca de aici de la munca , internetul nu-mi permite. Mai bine zis............structura.
Pupici..........mi-e asa un somn..........si cand ma gandesc ca sambata cand ies din tura nu ma duc acasa sa dorm.........ca tre' sa ma duc la un curs toata ziua.........ma apuca tremuriciul.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
'Neata ...( vodka taie greata ... .. asa era o vorba "din strabuni ")
Eu sunt moarta de somn .. nu pot sa cred ca toata oboseala acumulta a cazut pe mine abia acum - cind nu mai sunt stresata .. Cred ca eram ca un elastic intins la maxim si acum gata "m-am destins" deci simt oboseala ... in w-e asta ma voi odihni la mare arta....
Angi nu stiu cum rezisti tu cu schimburile astea .. poate pt ca esti tinerica ... si eu mai la tinerete nu prea dormeam noptile ( e drept, nu ca sa muncesc ci ca sa chefuiesc ) si dimineata fara sa dorm sau poate dormeam 1-2 ore ma duceam la servici si apoi la scoala si de acolo uneori si la colegele mele cele chiulangioace sa le las si lor cursurile uneori luate cu indigo-ul sau ca sa le copieze si ele ... si eram mai "proaspata" decit daca as fii dormit o zi si o noapte neincetat ... ce vremuri frumoaseeeee!!
la mine e o vreme minunata .. m-a ocolit ploaia si norii care au trecut prin nord ( ce noroc!) si e minunat afara .. In plus o galagie ce se aude de pe strazile din jur : copii cu biciclete, altii care alearga "de nebuni" in jurul blocului ... mame iesite si ele la birfa - ele cica isi supravegheaza odoarele... si toate zgomotele astea care iti spun ca e vara ( cintecul pasarelelor dimineata se aude si cu geamul inchis .. si deja din martie cinta ca nebunele .. deci m-am obisnuit deja ) .
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mai trec pe aici pina in prinz...
Cristina
una.. alta...
iriale spune:
Chiar asa, este o vreme minunata, aproape vara, motiv pt care eu am devenit si mai Barbie, adica pe langa balerinele roz, am mai adaugat si un pantalon "Capri" tot roz...
Dar gata, ca altfel chiar ca seman cu o caramea.
Am fost la posta + banca, iar acum se anunta o zi incarcata, si eu nu am chef, as vrea sa lenevesc toata ziua. Dar probabil ca voi reusi sa o fac doar dupa-amiaza, cand cred ca ma va lua somnul la coafor.
Dana, succes cu turele astea si sa ne povestesti despre bebe mic(a). Sora ta e casatorita cu un roman? (sorry, nu mai tin minte)
Cri, odihneste-te, lasa gatitul, curatenia etc etc, tranteste-te pe fotoliu/canapea si gandeste-te la vacanta .
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.