In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iri ca bine zici .. VACANTA ... dar mai sunt vreo 2 luni pina atunci

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Fetelor de la Italia am si eu o mare intrebare ...

Ma intreaba un prieten- di Ro - care vrea sa faca afaceri cu o firma italiana, daca in Italia exista o lista a firmelor rau platnice , tzepari de studiat pe net. Adica cum zice el, in Romania, pe site-ul ministerului finantelor poti verifica orice firma, adica : daca are platile facute catre stat, daca are credite, de cand functioneaza. etc. Exista un site pe care sunt postati si rai platnicii, cei care trag tepe partenerulor, care nu si-au platit la timp ratele etc.

Daca cunoasteti pe cineva care are afaceri aici - ca al meu sot e bugetar si habar n-are - si puteti sa il intrebati v-as fii tare indatorata ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, prietenul tau se poate adresa fundatiei Sistema Italia Romania la Bucuresti. La Timisoara mai functioneaza si Antenna Veneto Romania īn cadrul Camerei de Comert. Liste negre astia n-or fi avind, dar ar putea sa-i recomande in schimb un partener de incredere, care e interesat de afaceri īn Ro. Cred ca-i mai simplu asa, decit sa umble el sa caute. Oricum, eu experienta practica n-am deloc-deloc, informatiile astea-s de la studiile mele cu delocalizarea firmelor.
Si daca tot aminteai de DVD-uri, sora-mea a considerat bineinteles ca e sub demnitatea ei sa umble sa-mi caute mie filme.....Dar eu mai sper, ca peste 2 saptamini iar are drum la Bucuresti.
Danangie, nastere usoara cumnatei tale! Si eu ma īntīlnesc saptamīna viitoare cu moasa si īncep sa ma pregatesc īncet-īncet.
Iri, deci pretty in pink
La noi s-au adverit previziunile meteo ale luiCri -
Dar pt. mine e perfect, ca avem si azi si mīine o miniconferinta la catedra, īn cadrul careia īsi prezinta toti studentii lucrarile de diploma/masterat, ceea ce īnseamna program non-stop de la 8 la 16:00.
Sunt rupta de obo....

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve...

CRI eu sa stii ca incep sa simt oboseala noptilor...nu mai reusesc sa fiu asa fresh....si dupa nopti stau asa de rau.......dureri groaznice de cap...oboseala isi spune cuvantul. De exemplu , ieri dimienata am iesit de la munca.....am ajuns acasa cu Alin( ca si el a fost de noapte), am luat micul dejun.....ne-am pus pe prenotat avionul si noleggiul masinii pentru "luna de miere", si ne-am culcat. Numai ca la durerea de cap pe care o aveam nu am reusit sa adorm. Si m-am chinuit asa.....in speranta ca imi va trece..........pana la 12,30. Cand m-am ridicat si am luat din nou un Novocalmin si un Paracetamol...........si asa am adormit.....ca mi-a trecut. In fine,m-a trezit Alin la 16,15.....masandu-mi picioarele. Pana m-am spalat eu.....el deja pregatise masa.....dar stiti unde? Pe terasa. Si uite asa am luat pranzul (asa zisul pranz ca la ora aia trebuia sa iau merenda ), la aer curat. Am mai stat pe terasa la soare pana la 17,30.....cand am intrat in casa si am inceput sa ma pregatesc sa dorm din nou...........si am mai dormit 2 ore jumate. Si uite asa s-a dus toata ziua.....si mai toate zilele dupa noapte. Azi....cum ziceam nici nu ma duc sa ma culc....offff....sunt chiar obosita.
Vorbeati de vacanta?? Eu abia astept sa plec acasa. Abia astept sa ma duc la mare....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI scuza-ma am uitat sa-ti raspund...nu sora mea naste, ci cumnata mea.....sotia fratelui lui Alin.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!

Am dat o fuga pīna-n birou, pīna e gata cafeaua pt. participantii la conferinta.

Danangie, trebuie sa fie foarte greu sa nu poti dormi noaptea. Pe mine una ma termina. Cu Morcoveata am avut noroc, el dormea bine si sper sa fie la fel si cu surioara lui.
Cīt despre gelozie, ce diferenta va fi īntre nepotele? Īntre mine si sora mea mai mica sunt 4 ani si eu am iubit-o cu devotament din prima clipa. Povestesc parintii nostri cum mergeam, copila de 4-5 ani, sa le fac scandal ca nu se ocupa destul de bebelus. Si cum sora mea a fost un bebe tare bolnavicios, īi consideram pe toti purtatorii de halate albe dusmanii mei de moarte, pentru c-o faceau sa plīnga. Pe o asistenta am zgīriat-o pe obraz (cu intentia sa-i scot ochii), medicului de urgenta i-am taiat umbrela cu cutitul - nici nu stiu cum or fi rezistat ai mei cu-n bebelus cu pneumonie dubla si o mica furie dezlantuita
Pupice tuturor si un week-end placut!
E.

Mergi la inceput

Enn mersi mult pt raspuns .. deja am copiat raspunsul tau si l-am trimis la Bucuresti.
Am ris cu lacrimi de nazbitiile tale din copilarie ... Probabil ca atunci cind sunt mai multi ani diferenta e mai bine .. Intre mine si fratele meu erau numai 1 an si 8 luni ( el mai mic ) si deci cind l-au adus de la spital ma uitam urit la el ... Mama l-a pus in cosul meu si cosul pe pat iar eu m-am catarat si l-am aruncat jos din cos dar nu in pat ci pe dusumea ... si m-am asezat eu in cos " ca doar era al meu " iar ala fraieru' nici macar nu plingea ...Apoi insa rolurile s-au inversat si era el cel care avea ce avea cu mine.. m-a aruncat in urzici , m-a muscat de fund de era sa ramina cu bucata de carne intre dinti, ma batea din "senin si iarba verde " ... Intre mama si sora ei mai mica erau 2 ani si mama a impins-o in haznaua plina ... putea sa moara inecata dar din fericire doar a mirosit BINE .. chiar dupa ce bunica a spalat-o de zeci de ori ... si pt citeva zile nu se juca nici un copil cu ea ... din cauza mirosului care inca ii mai pesista in piele .

Angi tare bine sa iei masa pe terasa .. la noi nu se poate ca se uita aia din blocul vecin la noi ... iar inainte se uitau muncitorii care construiau blocul ... va trebui sa ne punem in viitor copertina d-aia de pinza ( tende da sole) asa un pic rotunda .. si deci cind o dschizi sa acopere cam tot balconul .. atunci nu o sa se mai vada in balcon dar vei sta la aer curat si la umbra .... si deci poti sta sa citesti sa maninci .. incape masa plianta si 2 scaune de camping .. ca mai mult nu .

WEEK END placut la toata lumea...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Aoleuuuu, ce caldura... zapuseala mare, nu gluma!

Dana, imi place de Alin si initiativele sale de ,ma refer la masa pe terasa, bravo. Si cum te inteleg cu oboseala... trebuie sa stii ca Ale, timp de vreo 2 ani (doi!!!) nu dormea aproape deloc, noptile se trezea si de cate 15 ori, vroia numai in brate, plangea etc etc, iar eu, cum poti banui, eram ca un strigoi, la capatul puterilor, ceva cumplit... privarea de somn este asadar teribila. Tu incearca sa te pui pe picioare, nu de alta, dar ai o in curand!

Cat despre peripetiile lui Enn si ale lui Cri... eu nu am cu ce sa ma laud, caci nu am nici frati, nici surori, dar mi-am adus aminte de ceva ce imi povestea mama mea, care era cea mai mica din 6 frati si sora care venea imediat inainte de ea intr-o buna zi s-a gandit bine sa ii bage capul (al mamei mele!) in ... cuptor! Noroc ca mama lor (bunica) a fost pe faza, cine stie ce s-ar fi putut intampla...

Ieri mi s-a intamplat o chestie ciudata, adica timp de vreo 7 ore am avut urechile infundate, ceva ingrozitor, cateodata chiar nu auzeam si mi se parea ca sunt cu capul in apa. Nu mai patisem asa ceva...mah.

Saptamana viitoare ar trebui sa plec 2 zile la Genova. In timp ce duminica, 28, voi fi din nou la alegeri, asa ma bag eu peste tot

We frumos, dragutelor.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Iri ia vezi cu urechile astea infundate ca nu e de joaca ... Poate treci pe la ORL la un mic control... sau paote ai avut vreo - nu stiu cum se cheama - de tensiune .. de jos sus sau de sus jos .. hai ca sunt prostovana rau nu imi gasesc cuvintele ... imi vine numai sbalzo ( care cred ca nici macar nu se scrie asa .. dar l-am scris si eu cum il cred ca ar tb ... ).

Auzi, apropos de Genova , am vazut o poza (prin cartile astea din casa) cu un palat si trotoarul din fata lui - un mozaic din pietre - albe si negre .... super mistooo ... se numeste Palazzo reale si e in via Balbi ... inauntru e galeria d'arte ... e aproape de gara .

Dar acolo la voi se fac alegeri toata ziua ?? ce le faceti mama draga la alesi .. ii incoronati si pe urma ii schimbati ?? Cred ca asta e tactica ca pe rind, prin rotatie sa fie toti macar o data in viata candidati si evident alesi

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri...
M-ai omorat...asadar, primele la care am fost erau cele pt alegerea primarului, apoi au fost cele pt Senat si Camera Deputatilor, iar acum sunt cele la nivel de regiune/judet.

Merci de idee, oricum imi voi face o lista cu obiectivele principale.

O seara buna.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput