In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
Buna la toate!
CRI 15 euro intrarea? Eu imi aduc aminte ca anul trecut era 30.....apoi e posibil? Si eu am zis ca nu se merita sa urc pe turn. Cat despre 5 TERRE eu nici dupa 6 ani de Italia nu am reusit sa ajung acolo. Chiar ieri vorbeam cu cumnatii mei de acest loc. Sper sa ajung si eu candva acolo. Am fost mai peste tot aici in Italia.....de la sud la nord.....bineinteles fara Sicilia si Sardegna.
Stii aseara iar am visat o nastere. Dar in acest caz, era cumnata mea care saptamana viitoare ar trebui sa nasca. A nascut natural(in realitate ea va face cazariana), a nascut usor si a nascut o fetita foarte grasa!!!! Si la fel ca si data trecuta am visat efectiv cum iese . Boo......Deci, voi deveni matusica pentru a 3-a oara.
IRI , nu am vrut sa va fac o asa pofta.........dar pe la voi nu aveti asa magazine? La Firenze stiu ca este........deci la Modena.......la Torino stiu ca este.....in rest nu mai stiu magazine romanesti......promit sa nu fiu asa insensibila........aoleu poate am facut rau la vreo
ENN.....pai daca ai probleme cu polenul........ieri la mine parca ningea.....de la puful de la plopi. E naspa sa ai aceasta problema.
Acum vreau sa va intreb daca stiti..........cum eu vroiam sa pun o poza cu verighetele..........al meu zice ca poarta rau sa le aratam inainte a ne luam........zice ca e mal augur. E adevarat? Voi stiti ceva???
PETRO unde esti?? Ce mai zici??
IZA drum bun pentru acasa. Salutari din partea mea mamei tale.....si che cullo ca te duci din nou acasa!!! Vreau si eu din nou!! Dar lasa ca trece el timpul repede si pentru mine. Mai am o luna si 3 saptamani.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
iriale spune:
Dana, aici nu sunt magazine romanesti, asa ca imi intelegi disperareaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Care era site-ul cu interpretarea viselor? Ca eu tare am visat urat asta-noapte...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
danangie spune:
Site-ul cred ca-i asta: http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Am revenit... cum am presupus m-au tirit pe munte ( Monte Adone ) care nu stiu de ce se chiama munte ca e un deal de vreo 700 de metri . In fine.. Asta dupa ce dimineata am facut un fel de ecler mare cit tava de la aragaz ... si apoi la intoarcere de pe catzarari am facut cremutza de vanilie si frisca batuta si gata tortul .. ca ieri n-am putut sa ii facem tort baiatului ieri asa ca i-am facut azi. Dupa ce am umflat matzul ca dehh am cheltuit multe calorii am iesit iar pe alt deal din apropiere insa cu masina ca eu sunt deja lesinata. Acum el alearga pe linga riu si apoi se duce sa ridice si niste greutati .. frate ce iti e cu tineretea asta ...
Deci Enn : Bellini e suc de piersici cu prosecco care nu stiu ce e .. o fii sampanie .. ?!?! stai ca am gasit :"The cocktail Bellini made with sparkling wine and peach juice"
Iri pagina cu visele e www.acvaria.com/dictionar_vise.htm" target="_blank">aici , in functie de ce ai visat alegi litera ( vezi ca nu le are pe toate ) si apoi cuvintul...
Angi nu se poate trebuie OBLIGATORIU sa te duci al Cinque Terre .. hai ca nu asa departe si intr-o zi de dimineata pina seara iti ajunge. De la Milano spre Parma si de acolo spre La Spezia ... apoi lungomare si primul sat e Riomaggiore ... lasi masina in parcare vreo 2 euro pe ora ... apoi o iei la picior pina in primul sat Manarola , pe Via del amore ... care e MINUNATA ... si de aici mai departe .. costa 3 euroi de caciula sa te plimbi in sus si in jos pe straduta asta la marginea marii toata ziua .... Poti sa iei trenul la intoarcere si gata . Maninci la prinz acolo in unul dintre cele 5 satucuri si te-ai distra super ... NU UITA aparatul foto!!!!
Domnisoara Petro este valabila si pt tine explicatia de mai sus ... asta in cazul in care nu ai fost inca ... este dupa Sicilia ( evident) cel mai romantic loc in Italia --- dupa mintzishoara mea evident ...
Noapte buna!!!
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Buna dimineata, cafeaua/cappuccino este/sunt gata, tocmai bune de baut...
Enn, sper ca s-a vindecat telefonul tau, altfel cum mai aflam vesti din insorita Germanie? (apropos, folosesti metoda telefon-modem? eu iti recomand cu caldura linia adsl, astfel eviti multe probleme )
Cri, draguto, ca de obicei cand povestesti, eu ma prapadesc de ras. Tare frumos tre' sa va distrati voi acolo... Si ia zi, cum e minunatia asta pe care ti-a daruit-o Fabio?
Oh... Venezia, ce basm!
Fetetelor cucuietelor, oare ce ma o fi apucat ca de vreo 3 (trei!) saptamani ascult in masina (aproape) numai Abba? Intr-una, intr-una, intr-una...
Pupice.
Iri, mami de Ale
enn spune:
Buna dimineata!
Iri, vine reteta.
Tort Linzer
Ingrediente: 250 g faina, 180 g zahar, 200 g migdale, 2 oua, 1/2 lingurita scortisoara, 2 linguri cacao, 1/2 pachetel praf de copt, 200 g unt, 2 linguri lichior, gem de zmeura (sau cirese sau visine sau prune)
Se amesteca untul cu zaharul si ouale, apoi se adauga condimentele, faina si praful de copt. Ca 500 g de aluat se īntind pe fundul unei de tavi de copt de diametrul de ca. 28 cm, se pune peste gemul si din restul aluatului ( la care se mai adauga putina faina) se face un grilaj deasupra.
Se coace ca. 35 min la 180 °C.
Cri, suna super acest cocktail BelliniDaca e cu prosecco si suc de piersici il voi putea īncerca si cind alaptez. Ca mie moasa īmi recomandase data trecuta cīte un paharel de sampanie seara pt. stimularea lactatiei.
Ah, si dupa probelemele de ieri ne-am mutat la alta firma de telecomunicatii.
V-am pupat din mers, am multa treaba, c-am tot stat ieri ca proasta dupa instalatorul care n-a venit
E.
tra-ra-thank you for the music, the songs I'm singing....-m-ai contaminat, Iri,
iriale spune:
Enn...
Iri, mami de Ale
enn spune:
Merci de invitatie, dar de la servici nu prea pot.
Eu m-am eternizat azi aici, o suplinesc pe colega mea care merge cu mama ei la concert Vaya con Dios - neeh-nah-nah-nah
E.