Indecent proposal!-studiu de caz
Raspunsuri - Pagina 11
yank spune:
quote:
Originally posted by sinzi_anaquote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by megbeng
bre, si nu se supara "nefasta" sa-i pui poza pe net, sa o vaza ditamai forumu'? ca eu daca l-as prinde pe al meu, nu l-as mai scoate din sandwich-uri!!!
Waiting for the sun...
.Referitor la sandwich-uri,daca era sa mananc ce gateste ea,era trista problema.
Oricum mananci bine
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Evident,e unul din lucrurile pe care le fac bine,cu simt de raspundere
Gandacel spune:
Evident, cand ai spus ca "ofertantul" sa nu fie Robert Redford, te-ai gandit la ce-am face daca ar fi unul urat, prost, fara simtul umorului... fara sharm! Adica, suntem capabile sa facem asa ceva DOAR pentru bani, trecand peste scarba provocata de ofertantul in sine?
Daca as fi de meserie, ti-as raspunde fara sa clipesc: "bineinteles ca as face-o! Doar o fac pentru mai putin cu totii uratii..."
Dar cum nu sunt de meserie, ba mai am si un barbat si un copil ca un ingeras de scump, plus ca am niste valori morale peste medie (si sunt mandra de asta) iti spun asa: daca e vorba de 1 mil de dolari va trebui sa ii justific, ca altfel alearga fiscul dupa mine. Din prostitutie nu pot zice ca sunt, deci pana nu gasesc o solutie valabila, nu ma bag! Daca gasesc o solutie, poate... Fara sa afle sotul...?! Pai, daca tipul e pe dos decat Robert sau Keanu, atunci vreau sprijinul moral al sotului si sa ma compatimeasca. Sa stie ce sacrificii fac eu pentru banii nostri. Nu? Daca nu ii zic, banii sut ai mei. dar ce fac cu ei, fara sa stie el?! Nimic.
Si acum, daca ai inscris pe doua coloane care ar face-o si care nu, care spune sotului si care nu, ai ajuns deja la o concluzie... statistica. Ce e mai important insa nu cunosti: sotia ta ar face-o? Ca daca 99% ar zice nu, iar sotia face parte din cele 1%, te-ai ars! Si ea e SINGURA care nu-ti va da raspunsul sincer la intrebare. Sau poate ti l-ar da, insa... ea e singura pe care esti tentat sa nu o crezi. Right?
P.S. M-am distrat copios citind raspunsurile.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
roxana1974 spune:
mie imi vine sa zic 2 bancuri si anume:
- ala cu Bulishor care-l intreaba pe tataso care-i diferentza intre teorice si practica
- ala cu ... cica evreii au inventat dragostea...yank, stii de ce? 
GabyHila spune:
Roxana eu stiam ca evreii au inventat casatoria:) tocmai ca sa evite situatia descrisa mai sus:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Adrianai spune:
Tu ce incerci sa demonstrezi ca toate femeile sunt c....e?
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by arboria
yanku, am vazut pozele
cate nefeste ai, doo?
(cica titlu la poze: "nefasta" si "nefasta 2")
esti bigam, bre?
te legi si tu de amanunte d'astea
el vrea sa-i vezi yachtu
Ina

si David