Indecent proposal!-studiu de caz
Banuiesc ca a vazut toata lumea filmul!
Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?!
Io am zis ca eventual 1-2% ar refuza asa ceva!As pune si pariu!
Oricum cred ca la pagina 2 ajunge la ZZ
Raspunsuri
Veve spune:
Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
yank spune:
quote:
Originally posted by Veve
Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Pai in banii astia ai voie sa il strigi cum vrei

spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Veve
Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!

quote:
Intrebarea e,in situatia Demiei Moore,a-ti refuza 1 mil de $(si sa nu fie Robert Redford ofertantul) si fara sa afle sotul?!
Yank cred ca ar fi cam greu de explicat sotului cum peste noapte sunt milionara, nu crezi?
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Babisa spune:
Pai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??
Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada
....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine
.
Dar tu ai accepta ??![]()
Oana_B spune:
hell, yeah!
mai ales daca nu tre sa afle sotu'![]()
...si daca afla ii zic ca am mostenit-o pe matusa care sta in mobil home...desi ar fi cam greu sa explic cum de mai suna la telefon daca a murit
Oana_B
Elise spune:

pai cum sa nu-i spun io lu' sotzu ca a dat asemenea bukurie pe capul nostru?
daca ofertantu'i valabil, ok, dak nu, ma prezint cu sotzu, oferta speciala, 2 in 1... 1 ala cu oferta, evident.![]()
Elise
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Babisa
Pai si cum justific eu acei bani fata de sotul meu ??Dar daca nu ar trebui sa justific si as pute sa ii spun ca i-am primit mostenire si sa ma si creada
....normal ca as accepta...pai cu banii aia ,l-as face fericit si pe el si pe copilul meu...ce mai conteaza cum ma simte (folosita sau mai stiu eu cum te poti simti in astfel de situatii),conteaza ca ei sa fie fericiti.Dar neaparat sa nu stie el...nu neaparat pt ca nu ar accepta el ,ci din contra ,mi-e ca nu cumva sa accepte si asta m-ar doabora pe mine
.
Dar tu ai accepta ??
gogomarla
Ce te faci daca nu accepti tu, si se propune el?

Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
yank spune:
Aloo,pai asta nu e chenzina sa te duci cu ea la data fixa la sotz.Ce dreaq mah!Ce ma `nervati!
Babisa,nu accept sa dau banii astia![]()
sinzi_ana spune:
Explicatia e usor de inventat...
Am castigat la loto iubire...
Ce o sa mai ceara sa vada biletul???
Deja l-am incasat iubire sa iti fac o surpriza!!!
Hahaha...sunt multe modalitati sa justifici bani...
Ideea este cum gasesti unu dispus sa dea 1mil de para pt o noapte...
Asta e mai greu de crezut...
Si daca vrei, poti sa faci si o gluma
-Draga, mi-a dat unu 1 mil de para sa ma culc cu el!!!...ar crede??? (mai ales ca el o face pe gratis!!!)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu
si David
David