Indecent proposal!-studiu de caz
Raspunsuri - Pagina 10
daniela_b spune:
1 milion e o suma oarecare ...asa de discutie sau ...se poate si mai mult?
e ceva virtual, pe DC sau chiar exista oferta oficiala?
ca daca e asa de foaie verde: nu, nu accept
daca e pe bune: ma mai gindesc...
si daca e oficiala, astept PM.
Cine zice, ala este ( ca la clasa a IV-a, bineinteles)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
megbeng spune:
bre, si nu se supara "nefasta" sa-i pui poza pe net, sa o vaza ditamai forumu'? ca eu daca l-as prinde pe al meu, nu l-as mai scoate din sandwich-uri!!!
yank spune:
quote:
Originally posted by megbeng
bre, si nu se supara "nefasta" sa-i pui poza pe net, sa o vaza ditamai forumu'? ca eu daca l-as prinde pe al meu, nu l-as mai scoate din sandwich-uri!!!
Waiting for the sun...
Pai de ce sa se supere? Doar nu am puso pe un site XXX.Referitor la sandwich-uri,daca era sa mananc ce gateste ea,era trista problema.

AbraMack spune:
Domnule Yank... merci, merci si reverentze...
AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/
J G spune:
Mai eu nu pot sa recunosc pe un forum public ca sunt capabila sa ma prostituez. In plus, asa stiu eu, ca nu trebuie sa intrebi o lady cum a facut primul milion... hihihi.
Mai mult, suma scade daca persoana ma amuza... de pilda daca ar fi vorba de Yank... err... ma gandesc si revin cu o suma.
J si Carla (05.02.2006)
AbraMack spune:
Dar JG... nu e vorba de prostitutzie ci de... un schimb reciproc avantajos... si mai apoi traim intr-o lume de false pudori... sincer, nu stiu ce femeie normala (care nu e milionara, vreau sa spun)ar refuza o astfel de oferta... Really!
AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/
arboria spune:
yanku, am vazut pozele
cate nefeste ai, doo?
(cica titlu la poze: "nefasta" si "nefasta 2")
esti bigam, bre? ![]()

yank spune:
quote:
Originally posted by J G
Mai eu nu pot sa recunosc pe un forum public ca sunt capabila sa ma prostituez. In plus, asa stiu eu, ca nu trebuie sa intrebi o lady cum a facut primul milion... hihihi.
Mai mult, suma scade daca persoana ma amuza... de pilda daca ar fi vorba de Yank... err... ma gandesc si revin cu o suma.
J si Carla (05.02.2006)
Astept cu nerabdare suma,telefonu,adresa,jpegu,mpegu,asl-ul si programul zilnic al sotului
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by megbeng
Waiting for the sun...
.Referitor la sandwich-uri,daca era sa mananc ce gateste ea,era trista problema.
Life`s a bitch and then you die
Oricum mananci bine
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu
si David
David