Mamici de mai-iunie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Lya spune:
In primul rand
:SERGHEI,BINE AI VENIT PE LUME!
Ioana,refacere rapida,mult laptic si te asteptam sa te intorci si sa ne incurajezi in continuare!
Ildi,m-au trecut fiorii cand am citit ca ti s-a rupt apa!Nastere usoara si bebe sanatos!
Marry,ne gandim la tine!
Nastere usoara!
Carmina,imi pare rau de confuzie si sper sa rezolvi cat mai repede cu medicamentele.Ma gandeam sa intru sa te felicit pt achizitie si cand colo..........m-am intristat si eu cu tine.
Virgi,se poate?Capul sus!Sunt convinsa ca esti o viitoare mamica super si doar treci printr-o depresie.
Angelica,sper sa nu dea nimeni cu pietre in mine,parerea mea e ca ar fi bine sa se astepte pana la declansarea contractiilor daca nu sunt alte motive medicale,asa ca si la Ama,nu vreau sa umplu paharul ca si asa e cam plin,dar discuta cu medicul tau problema asta sa-ti explice mai bine,......eu cred ca tre sa te incadrezi intr-o agenda.(si urasc la maxim treaba asta)Sa-ti traiasca baietii,ma bucur ca ai avut puterea sa duci sarcina cu Razvan pana la capat si Dumnezeu te-a rasplatit cu un baiat pe masura.Numele Sara e superb,asa ar fi chemat-o pe bebica mea daca ar fi fost fetita.
Diana,f frumos coltisorul fetitei tale!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
puiudana2004 spune:
IOANA,REFACERE RAPIDA,MULT LAPTIC PT BIBIC SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA!!! LA MULTI ANI,SERGHEI!MULTA SANATATE SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
ILDI SI MARRY,NASTERI USOARE,IN 5 MINUTE SI TINEM PUMNII.
fetelor,eu inca mai am durerile alea de spate ca niste junghiuri,tot asa scurte.Nu au crescut in intensitate,nu s-a micsorat intervalul dintre ele,dar voi credeti ca sunt contractii?Este deja a 3-a zi de cand le am.
iu all!
Carminuta,nu mai fi suparata,ca poate totusi se rezolva.Hai,capul sus,ca ii faci rau lui bebe si nu e bine.
Dana
36 fix azi cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png
DianaR spune:
Felicitari Inaioana! Bebe sanatos si mult laptic!
Ildi, tinem pumnii, nastere usoara si bebic sanatos!
Carmina, nu te mai stresa, eu sunt convinsa ca e OK, am gasit prospectul in engleza de la ce ai primit tu si intr-adevar screi ca e recomandat copiilor peste 2 ani, dar dozajul e pe kg corp (deci se poate adapta la greutatea copilului) nu este specificat nici la contraindicatii nici la precautii ca ar fi interzis sau macar periculos ptr, copii mai mici si in plus la administrarea la femeile care alapteaza scrie ca nu s-au observat efecte negative la nou nascutii ale caror mamici au luat (imunoglobulina trece in lapte si de acolo la bebe). Asa ca mergi la infectionist si calmeaza-te.
Virgi, tubul se introduce doar dupa ce te-au adormit, deci nu simti nimic. Eu nu-mi aduc aminte nici cand mi l-au scos desi atunci eram deja trezita din anestezie...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (37+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
doroti_5 spune:
INAIOANA FELICITARI!!SERGHEI BINE AI VENIT PE LUME, SA ADUCI NUMAI BUCURII!!
doroti_5
38+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Amonar spune:
INAIOANA, FELICITARI CU SERGHEI!!! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI SA FIE MANCACIOS SI MAMOS 

ILDI
Ti s-a rupt apa!!!???? Iti pumnii sa fie bine si sa poti sa nasti usor!!!! Sa ne aduci vestibune!!!
ALIA
Iti doresc numai succes pe 5 mai!!! Aici e ziua eliberarii din cel de-al doilea razboi....deci si aici o zi importanta...
DIANA
Frumoasa camaruta bb-ei...inspira bucurie cand te uiti la toate desenele de pe pereti....sper ca bb-ica sa fie la fel de vesela!!
GABI
Sper sa nu te sperii de contractiile tale! E bine sa te duci la doctor sa vada ce si cum..cu toate ce eu cred ca deja poti sa nasti....sau ma insel? Tin pumnii
VIRGI
Nu iti fa probleme de ce spun altii despre burtica ta!!! Tu sti mai bine doar ca bb-ica este bine. Atata timp cat este in burtica nu are ce sa se intample.Uitate la mine, am o burta de 1 km si cica bb e "doar" normal adica nu e mare, dar am la apa de pot sa umplu un ocean...:-)asa ca marimea burtii nu zice nimic...cat despre pozitia bb-ii tale..asta e...se va naste prin cezariana deci nu se va intampla nimic cu ea. Situ te vei reface repede ai sa vezi....siai sa uiti. Sa te bucuri ca in ziua de azi medicii ne pot ajuta in situatii din acestea....si eu simt ca tu ai incredere in "mister lee" ceea ce e f. important! Eu trebuie sa am incredere in cine stie..de care dau la spital...asat ma cam streseaza...ca voi naste cu necunoscuti...Deci asa pe slado, situatia nu este chiar asa de neagra...

In ceea ce priveste deranjul constructilor imi imaginez ca te streseaza. Poate ca de aceea e bine sa iesi cat mai mult, daca rezisti, ca sa uiti....Si oricum il ai pe sotiorul tau langa tine care te sprijina..ceea ce e un lucru extraordinar!
Hai ca trece, ai sa vezi!!!![]()
![]()
LUANA
Da, eu am spus ca ma pricep la carti astrologice. Si eu le fac pe www.astro.com
Ai acolo si interpretari dar ma mai pricep si eu pt ca am facut un curs de astrologie. Daca vrei sa sti ceva poti sa ma intrebi linistita! SI eu fac in fiecare zi o harta noua pt Kailan..:-)
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
nikolett2445 spune:
FETELOR Ccare ati plecat sa nasteti astazi,CURAJ,si va asteptam cu sufletul la gura povestile.

IOANA felicitari pt bebe.
SERGHEI bine ai venit!

DOROTI o sa ai o saptamana plina de evenimente.O sa muncesti mult la listuta .
38+2
NIKOL
cypocs spune:
VIRGI , faza cu burtika mi se pare o tampenie , ce treaba ai tu cu aprecierile astea .Odata ce stii ca totul e bine .Hai lasa depresiile ca te stiam cu "pisicul"tare .
DANA, eu nu-mi dau seama din ce spui tu daca alea sunt sau nu contractii , mai degraba as zice ca nu .
AMONAR , tu cum te mai simti?tot am asteptat dar ne-ai dat alarme false![]()
ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
zax spune:
INAIOANA FELICITARI!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC
SERGHEI LA MULTI ANI SI BINE AI VENIT PE LUME!!!
SA FII SANATOS SI PAPACIOS

zax
33+ 
Poze si Povesti
Voinicel
LYLY809 spune:
Greu mai trece timpul! Azi abia avem 35 de saptamani, 10 kilos luate de cand incepuram odiseea. Ce nu avem? Rabdare...
Ioana, felicitari si ma bucur ca-i bucalat bebe Serghei. SA ne postezi pozici cu prima ocazie, sa-ti vedem mandretea de baiat!
Carmina, imi pare tare rau ca esti necajita.
Nu te impacienta si nu te stresa sa nu-i faci rau lui Mihnea... Trebuie sa pui mana pe imunoglobulinele potrivite cumva!
Diana79, camera bebelusului este superba
, asta-i tot ce pot sa-ti spun.
Ildy, daca ziua cea mare a sosit, nastere usoara-usoara iti doresc!

Lacri 35 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Diana79 spune:
IOANA FELICITARI PT BEBELE SERGHEI, SA FIE SANATOS IAR VOI SA VE BUCURZTI DE COPILASHII VOSTRI.
Multa bafta celor care urmeaza sa nasca azi. tinem pumnii...haidetzi fetelor..o sa va vedetzi bebelushi in curand.
Virgi si mie imi zice lumea ca am burta mica, dar nu-mi pasa atata vreme cant bebelina e sanatoasa ce conteaza. Sa vezi tu ce bebe sanatos si bucalat o sa ai.
. O sa fie bine, nu-ti face griji. Si lumea sa vorbesca cat vrea...![]()
Lya, DianaR, Amonar& Lyly va multumesc pt aprecierile legate de camera(coltishorul bebelinei), l-am facut cu mare drag, si cum zicea si Amonar e plin de veselie, speram sa-i placa si ei. 
Carmina sper sa se rezolve totul cu bine.
Luana, Doroti,CamiM, Lucia_cs, Cypos si pe toate fetele va
si sa avetzi grija de voi.
gabi25 ai grija de tine. Cred ca abia o asteptzi pe bebe Daria.
Merg sa mai stau in pat ca e decat ora 7 dimineata, la 10 avem programare la medic. Asa ca mai e timp de dormit...daca ma mai ia somnul ca fetei mele nu-i place nici o pozitie in care dorm.![]()
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana